Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Gökhan Bozkaya Röportajı
Alt 12.07.2010, 13:36   #1
SivasSpor.Com
Site Habercisi

SivasSpor.Com - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.971 Mesajına 24.141 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 SivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yok
Standart Gökhan Bozkaya Röportajı

Şuan talihsiz sakatlıklarla mücadele eden eski futbolcumuz Gökhan Bozkaya ile yapılmış olan röportaj sizlerle.

Sivasspor’da oynamak, şampiyonluk yaşamak nasıl bir duyguydu?
Çok güzel bir duyguydu. Daha önce Almanyada ve Fenerbahçede altyapıda şampiyonluklar yaşamıştım daha sonra Eskişehirsporda da yaşadım ama Sivastakinin benim için yeri herzaman farklıdır. Unutmam mümkün değil...

Sivasspor futbol kariyerine neler kattı?
Çok şey kattı diyebilirim. Eğer ben Gökhan Bozkaya isem bunu Sivasspora borçluyum.

Sivasspor da arkadaşlık ortamı, ilişkiler nasıldı? Memnun muydun?
Sivassporda arkadaşlık üst düzeydeydi. Hiç bir zaman kimsenin sıkıntısı olmadı. Hepimiz kardeş gibiydik. Biz büyük bir aileydik...

Sivasspor’da ki havayı gittiğin takımlarda bulabildin mi?
Hayır kesinlikle bulamadım Sivasspor herzaman faklıydı benim için..

Tekrar çağrılsan gelir misin? Oynamak ister misin?
Tabiki isterim Sivasspor benim yuvam benim tekrar doğduğum yer seve seve gelirim... Tabiki oynamak isterim.

Sivasspor’da oynarken unutamadığın maç hangisi?
Sivassporda oynarken hiç bir anımı unutamam ama sanırım Konyaspor deplasmanını unutamam gol attığım. Sanırım beni sevenlerde benimle hem fikirdir...

Takımda en iyi kiminle anlaşıyordun, onunla yan yana oynarsam daha verimli oynuyorum dediğin Sivasspor’lu futbolcu kimdi?
Takımda en iyi Mehmet ve Hayrettinle anlaşıyordum. Saha içinde ise Mehmet ve Ertuğrulla çok iyi anlaşıyordum...

Sivas sence nasıl bir şehirdi? Bir futbolcunun rahat edebileceği bir şehirmiydi? Yoksa futbolcular için sıkıcı bir şehir mi?
Valla insanlar Sivas için ne düşünür bilemem ama ben Sivası çok seviyordum çocuklarımda Sivasta dünyaya geldi. Sivaslıları çok seviyorum çok cana yakın ve çok misafir perverlerdi. Onlarında beni çok sevdiğini düşünüyorum. Onlara minnettarım...

Sivasspor Süper ligde şampiyonluğa oynarken neler hissettin biraz anlatırmısın? Keşke bende şimdi orda olsaydım dedin mi hiç?
Şampiyon olmasını çok istedim. Her hafta tvde maçı izlerken sanki sahadaymışım gibi çok heyecanlıydım. Bende olmayı, arkadaşlarımla bende mücadele etmeyi çok isterdim. Ama ben sadece dualarımla Sivassporun yanındaydım.

Sivassporun 2 sezon şampiyonluğa oynayıp geçen sezon küme düşmemek için mücadele etmesinin sence nedeni neydi ?
Valla bu beni derinden üzdü. Sanırım bunun sebebi büyük orantıda takımın değişmesi olabilir. Çünkü kimse birbirini tanımıyordu ve oturmuş bir takım vardı o değişti...

Sivassporlu yöneticilerle ve futbolcularla görüşüyormusun hala?
Tabiki görüşüyorum. Başkanımızla, yöneticilerimizle sürekli telefonda ve yüzyüze görüşüyoruz. Takımdan konuştuğum görüştüğüm çok arkadaşım var...

Şuanki futbol yaşantın hakkında biraz bilgi verebilimisin?
En son Giresunsporda oynadım ve çapraz bağlarım koptu ve ameliyat oldum. Ameliyatta hastane mikropu kaptım. Buda benim için çok büyük bir talihsizlikti. İlaç tedavisine başladım ve 2 ay önce tekrar ameliyat oldum. Bir sene içinde 3 ameliyat. Bundan sonra zaman neyi gösterir orası allahın taktiri...

Sivassporda unutulmaz futbolcular arasındasın. Süper lige çıkmamızdaki en büyük paylardan biride senin. Son olarak taraftarlarımıza neler söylemek istersin ?
Sivasspor taraftarını hiç bir zaman unutamam onların yeri bende çok farklı. Eminim bunu zaten herkes biliyordur. Ben bütün Sivaslılara sizin aracılığınızla çok teşekkür ediyorum ve dualarını eksik etmemelerini diliyorum. Buna çok ihtiyacım var. Herkeze saygılarımı sunuyorum....

Sivasspor TV

Sivasspor.Com olarak Gökhan Bozkaya geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz...

Bizi Twitter'den takip etmek için tıklayınız....

Yorumlarınızı ilgi ile okuyup beğeniyoruz.
Ancak; yorumlarınızı mümkünse küçük harflerle yazınız lütfen....
SivasSpor.Com isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 6 Kullanıcı SivasSpor.Com'a Teşekkür Ediyor...
Cevap: Gökhan Bozkaya Röportajı
Alt 12.07.2010, 13:38   #2
RoKeT
Yiğido

89 Mesajına 182 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 564 RoKeT COK SEVILEN BIR KISIRoKeT COK SEVILEN BIR KISIRoKeT COK SEVILEN BIR KISIRoKeT COK SEVILEN BIR KISI
Standart Cevap: Gökhan Bozkaya Röportajı

Hatirliyorum da taraftarimiz aşiri seviyodu Gökani Güzel oynasin oynamasin ayri bi yeri vardi sanki sivas'ta
RoKeT isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12.07.2010, 13:44   #3
birdokuzaltiyed
Yiğido

98 Mesajına 170 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 687 birdokuzaltiyed Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Gökhan kardeşimize Cenab-ı Allah'tan acil şifalar diliyorum. Ancak Gökhan tipinde oynayan futbolcuların pek başarılı olabileceğini düşünmüyorum. Futbolu istikrarlı ve ne yaptığını bilerek oynamak gerekiyor.Karambol ile belli bir yere kadar gelebilirsiniz, ötesine ise gerçekten yeteneğiniz ve azminiz varsa yürüyebilirsiniz...
birdokuzaltiyed isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12.07.2010, 13:47   #4
GokhanTurna
Usta Yiğido

GokhanTurna - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.808 Mesajına 3.804 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1072 GokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer Anblick

Gökhan Bozkaya'ya geçirmiş olduğu sakatlıktan dolayı geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Giresunsporda oynarken 58 numara ile bizi temsil ettiği içinde çok gururlandım.
GokhanTurna isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 5 Kullanıcı GokhanTurna'a Teşekkür Ediyor...
Alt 12.07.2010, 13:54   #5
fedayi
Yiğido

106 Mesajına 152 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 591 fedayi FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

gökhan bozkaya sivaslılarda seni unutmadı senin yerin bizde bir başka allah acil şifalar versin insallah sağlıklı günlerine kavuşursun
fedayi isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı fedayi'a Teşekkür Ediyor...
Alt 12.07.2010, 14:38   #6
kiNgSiZe58
Usta Yiğido

kiNgSiZe58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

723 Mesajına 1.261 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 754 kiNgSiZe58 ist ein wunderbarer AnblickkiNgSiZe58 ist ein wunderbarer AnblickkiNgSiZe58 ist ein wunderbarer AnblickkiNgSiZe58 ist ein wunderbarer AnblickkiNgSiZe58 ist ein wunderbarer AnblickkiNgSiZe58 ist ein wunderbarer AnblickkiNgSiZe58 ist ein wunderbarer Anblick

Gökhan abi cok sagol gercekten sivasspor icin cok calisiyorsun
Alt 12.07.2010, 17:07   #7
Besyo_cu
Usta Yiğido

Besyo_cu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.819 Mesajına 8.169 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1280 Besyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende Zukunft

Gökhan'ı izlemek büyük keyifti Mehmet Yıldız ile uyumu, üstün tekniği ve hızı ile gerçekten önemli bir oyuncuydu talihsiz sakatlıklar çok kötü etkiledi İnşallah en kısa sürede kendine gelir.

Bizlere eski bir dostu gösterdiği için Sivasspor TV'yi kutlarım.
Besyo_cu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı Besyo_cu'a Teşekkür Ediyor...
Alt 12.07.2010, 17:53   #8
izmirliyigido
Gast

Gökhan Sivasspor'da ve taraftarlarda iz bırakmış futbolculardan biridir. Sakatlığına gerçekten üzüldüm. Acil şifalar diliyorum. Biran önce sağlığına kavuşması temennisiyle futbol hayatında başarılar diliyorum.

AYK
Alt 12.07.2010, 17:55   #9
Del Piero
Usta Yiğido

Del Piero - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

545 Mesajına 955 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 971 Del Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz sein

gerçekten unutulmazlar arasında seni seviyoruz gökhan tekrardan seni yeşil sahalarda görmek istiyoruz... o konya deplasmanını ve attığın golu bende unutmayacağım
Alt 12.07.2010, 20:08   #10
by_hunter
Usta Yiğido

by_hunter - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

516 Mesajına 1.183 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 850 by_hunter FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

sivasspor a buyuk katkıları oldu ıstıkrarını koruya bılseydı şimdi çok farklı yerlerde olabılırdı...

Etiketler
bozkaya, gökhan, röportajı