Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Maçın ardından
Alt 12.12.2010, 17:10   #1
SivasSpor.Com
Site Habercisi

SivasSpor.Com - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.971 Mesajına 24.141 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 SivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yok
Standart Maçın ardından

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, kendileri açısından önemli bir maçı kazandıklarını belirterek, "Kırılma maçıydı. 10 kişi kalmamıza rağmen iyi bir galibiyet aldık" dedi. Konyaspor Teknik Direktörü Ziya Doğan ise, "Rakip bizden daha çok istedi" diye konuştu.

1-0 biten maç sonrası konuşan Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, her iki takım açısından da zor bir maç olduğunu belirterek, "Bizim için kendi sahamızda olduğu için daha zordu. Kırılma noktasında olan bir maçtı. Bütün hedefimizi galip gelmekti. 14'üncü dakikada 10 kişi kalmamız maçı gerçekten zora soktu. Ama arkadaşlarım gerçekten mükemmel mücadele etti. Herkes görevini çok iyi yaptı. Konyaspor kendi sahasında gol pozisyonu veriyor ama deplasmanda pozisyon vermeyen bir ekip. İyi bir galibiyet aldık. Lig çok uzun bir maraton. Önümüzdeki Fenerbahçe maçıyla birlikte ikinci yarıdaki maçlarla bizi zor bir maraton bekliyor. İkinci yarıda telafisi olmayan maçlar oynayacağız. Bugün oynadığımız maçın çok çok üstünde bir oyun oynamamız gerekiyor. Devre arasını çok iyi değerlendireceğiz. Takıma birkaç takviye de yaparak Sivas'ı zor durumdan kurtaracağız" şeklinde konuştu.

Çalımbay, hakemlere de değinerek, "Bizde kulübeden galibiyet için her şeyi yaptık. Hakemlere fazla tepki göstermiş olabiliriz. Bunun içinde özür diliyorum. Hakemlerin doğru kararları bazen bizlere yanlış gibi gelebiliyor. Bazı tepkilerimiz ağır olmuş olabilir. Devre arasını iyi değerlendirip takımı iyi yerlere getirmek istiyoruz. Tüm oyuncularımı ve taraftarlarımızı kutluyorum" dedi.

Konyaspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, ellerine geçen fırsatı değerlendiremediklerini belirterek, "Rabimize 5 puan fark atabilirdik. Üstelikte rakibimiz maçın 15'inci dakikasında 10 kişi kaldı. Ama ben oyuncularıma her zaman söylüyorum. Rakip on kişi kaldı herkes daha fazla mücadele ederse kazanabileceğine de inanırsa maçı alır diye. Devre arasında oyuncularımı uyardım. Daha fazla oyuncu soktuk oyuna ama maalesef etkili olamadık. Bugün çok avantajlı olacağımız ve ikinci yarıya daha moralli girebileceğimiz bir maçı üstelikte rakip 10 kişi kalmasına rağmen değerlendiremedik. Galip duruma gelecek pozisyonları da bulduk ama bulduğunuz fırsatları deplasmanda gole çeviremezseniz mağlubiyette normal. Sivasspor 10 kişi oynayarak çok iyi mücadele etti. Özellikle Mehmet Yıldız bizim defansı istediği şekilde döverek yıprattı. Orada çok etkili olamadık. Bir fazla oyuncumuz var. Ayağa pasla maçı alabilridk. Rakip daha çok istedi. Valisi ile komutanı ile şehirle müthiş bir atmosfer yakalamışlar. Böyle bütünlemiş bir şehir maçı aldı. Tebrik ediyorum. Oyunda pozisyon fazlığı bizdeydi ama değerlendiremedik. Sivasspor'u tebrik ediyorum" diye konuştu.

Bizi Twitter'den takip etmek için tıklayınız....

Yorumlarınızı ilgi ile okuyup beğeniyoruz.
Ancak; yorumlarınızı mümkünse küçük harflerle yazınız lütfen....
SivasSpor.Com isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 14 Kullanıcı SivasSpor.Com'a Teşekkür Ediyor...
Cevap: Maçının ardından
Alt 12.12.2010, 17:14   #2
zaralı19
Usta Yiğido

zaralı19 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

441 Mesajına 853 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 845 zaralı19 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Standart Cevap: Maçının ardından

Çalımbay, 1-0 kazandıkları Konyaspor maçının ardından yaptığı açıklamada, bugünkü maçın hem kendileri, hem de Konyaspor açısından çok zor bir karşılaşma olduğunu söyledi.

Maça mutlak galibiyet parolasıyla başladıklarını belirten Çalımbay, ''Bizim için kendi sahamızda, kırılma noktası olan bir maçtı, mutlak galip gelmemiz gerekiyordu. Bütün hedefimiz galibiyetti, başka bir düşüncemiz yoktu. Maçın 13-14. dakikasında 10 kişi kalmamız bizim için bir dezavantaj oldu, ama arkadaşlarım gerçekten mükemmel mücadele ettiler, herkes görevini dört dörtlük bir şekilde yaptı, iyi bir galibiyet aldık, çünkü Konyaspor iyi bir takım, deplasmanlarda zor yenilen bir takım'' diye konuştu.

Bugün kaleciden başlayarak tüm oyuncularının iyi mücadele ettiğini, 10 kişi nasıl oynanması gerekiyorsa öyle oynadıklarını anlatan Çalımbay, ''Bizim için çok çok önemli bir galibiyet, tüm arkadaşlarımı kutluyorum. Lig çok uzun bir maraton, sadece bununla bitmiyor, bizi çok zor bir dönem bekliyor'' dedi.

Gelecek hafta deplasmanda oynayacakları Fenerbahçe maçı dahil olmak üzere kalan haftalarda kendilerini çok zorlu karşılaşmalar beklediğini, telafisi olmayan maçlar oynayacaklarını ifade eden Çalımbay, devre arasını çok iyi şekilde değerlendirip, yapacakları takviyelerle iyi bir duruma gelmek istediklerini kaydederek, ''Sivasspor'u bu zor durumdan kurtarmak için elimizden ne geliyorsa yapacağız'' ifadelerini kullandı.

Taraftara desteklerinden dolayı teşekkür eden Çalımbay, ''Biz de kulübede maçı kazanmak için ne gerekiyorsa yaptık, bazı tepkilerimiz olabilir, ben hakemlerden özür diliyorum. Bazen hakemlerin doğru şeyleri bize yanlış gelebiliyor, o yüzden kulübeden bazı tepkilerimiz olabilir. Ama gerçekten hakemlerimizin bizi anlayacaklarını biliyorum, çünkü çok stresli, gerilimli bir maç oynadık. Kazandığımız için mutluyuz'' dedi.

Sivasspor'a galibiyeti getiren golü atan Erman Kılıç ise Konyaspor ile zorlu bir maça çıktıklarını, maçın başında Sedat'ın kırmızı kart görmesiyle işlerinin daha da zorlaştığını ancak çok iyi mücadele ederek karşılaşmadan galip ayrılmasını bildiklerini söyledi.

Takımın başarısının önemli olduğunu anlatan Kılıç, galibiyet golünü attığı için mutlu olduğunu, Fenerbahçe maçına odaklandıklarını kaydetti.

Kadir Bekmezci ve Mamadou Diallo da 10 kişi kaldıkları maçtan galip ayrıldıkları için mutlu olduklarını aktardı.
Alt 12.12.2010, 17:15   #3
ZiDaNe58
Usta Yiğido

ZiDaNe58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

723 Mesajına 1.502 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 732 ZiDaNe58 ist jedem bekanntZiDaNe58 ist jedem bekanntZiDaNe58 ist jedem bekanntZiDaNe58 ist jedem bekanntZiDaNe58 ist jedem bekanntZiDaNe58 ist jedem bekannt

hocamızı ve futbolcularımızı canı gönülden tebrik ediyorum.ziya hoca özetlemis maçı ztn sivasspor 10 kisi kalmasına ragmen daha istekli ve etkili olan taraftı..
ZiDaNe58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda ZiDaNe58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 12.12.2010, 17:16   #4
Salim58
Usta Yiğido

Salim58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

6.501 Mesajına 17.014 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1601 Salim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz sein

80 dakika on kişi mücadele edip bu maçı üç puanla bitirmemiz güzel oldu.

Hakem hatalarını söylemeye gerek yok,Hocam hakemler konusundaki tepkin olumlu.İnşaallah yapacağımız güzel takviyelerle ikinci yarı daha güzel bi Sivasspor izleyeceğiz...
Salim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı Salim58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 12.12.2010, 17:20   #5
Bulut@ğlu
Yiğido

Bulut@ğlu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

229 Mesajına 379 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 620 Bulut@ğlu FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

hocamızı vermiş olduğu doğru kararlardan, romaviçi yapmış olduğu kurtarışlardan, ziya erdalı güzel futbolundan dolayı tebrik ediyorum ve bu iki futbolcuyu taraftarın sesine kulak verip ve taraftarın ayağına kadar geldiği için canı gönülden tebrik ediyorum. diğerleri ise sırt çevirip gittiler.
Bulut@ğlu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı Bulut@ğlu'a Teşekkür Ediyor...
Alt 12.12.2010, 17:23   #6
karşıyakalı
Tecrübeli Yiğido

karşıyakalı - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

325 Mesajına 593 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 622 karşıyakalı FAZLA SÖZE GEREK YOKkarşıyakalı FAZLA SÖZE GEREK YOK

çok şükürki maçı aldık.eger bu maçı alamasaydık ikinci yarıda yapacagımız takviyelerin hiç bir anlamı kalmayacaktı.kimi alırsak alalım takımı kurtarma şansımız yoktu.şimdi yönetimin yapması gereken sedatı ve 6 kişiyi bu takımdan göndermek ve yerine çok kaliteli isimler almaktır.
karşıyakalı isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı karşıyakalı'a Teşekkür Ediyor...
Alt 12.12.2010, 17:26   #7
B.DUMANLI
Usta Yiğido

2.031 Mesajına 3.824 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1086 B.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekannt

Sivasspor olagan bir perfonmans göstererek on kisi kalmasina ragmen,süper oynadi ve kazanmasini bildi.Sedat kirmizi karti hak etti.Cok agresif bir oyuncu.Keskin sirke küpüne zarar verirmis,bu atasözünü unutmus olacakki 14.dakikada kendini disarda buldu.Bu mac belki de sivas´daki son maci olabilir.Takimi yalniz birakmak ,hic yakisik olmayan bir hareket en azindan emege saygisizlik.Riza hoca´nin herseyin farkinda olduguna inaniyorum.Yapilacak transferlerle bu takimin güclenecegine inaniyorum.
B.DUMANLI isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12.12.2010, 17:26   #8
alemdarlar
Tecrübeli Yiğido

alemdarlar - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

369 Mesajına 799 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 752 alemdarlar Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Hocam teşekkür ederiz.Takımı iyi hazırlayacağına inanıyoruz.
Alt 12.12.2010, 17:29   #9
58akif34
Usta Yiğido

58akif34 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

791 Mesajına 2.261 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 746 58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein

biz inandık biz kazandık başka bahara konyaspor biz 9 kişi kalsak bile sivasta size macmı verırız tak sepeti koluna haydi konya yoluna
58akif34 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda 58akif34'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 12.12.2010, 17:32   #10
izmiriyigidosu
Yiğido

izmiriyigidosu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

51 Mesajına 76 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 izmiriyigidosu ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Beitrag Cevap: Maçının ardından

hocam çok teşekkür ediyorum sana takımı resmen şahlandırdın takım ruhunu geri getirdin korkmadan yorulmadan savaşan mücadele eden bi takım çıkardın ortaya bundan sonrada böle devam edecek inş
izmiriyigidosu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda izmiriyigidosu'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...

Etiketler
ardından, maçın, maçının