Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Serbest Alan, Sivas Paylaşım, Sivas Forum, Sivaslılar > Eğlence

Eğlence Bu Bölümde eglenebilirsiniz

Seçenekler Arama Stil

♦__Maç Anıları__♦
Alt 02.02.2011, 23:22   #1
DOGU_BEY
Usta Yiğido

DOGU_BEY - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.159 Mesajına 8.138 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1056 DOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz sein
Blinzeln ♦__Maç Anıları__♦

Arkadaşlar bu bölümde gerek eski günlerdeki Sivassporumuzun maçlarında gerekse şu an veya hafta hafta maçlarda yaşadığımız ilginç olayları, anıları veya güzellikleri bu konu başlığı altında paylaşarak hoşça vakit geçirebileceğimizi düşündüm ve böyle bir konu açtım, yani kısacası maksat muhabbet...İlginç olaylar yaşayan veya anıları olan arkadaşlarımızın yorumlarını bekliyorum, ilk olarak da ben birkaç şey yazıyorum:

♦Sivasspor 3.ligde sanırım terme veya pazarsporla oynuyor hava sıcak güneşli tabi o zamanlar bütün tribünler beton maça giriyoruz -bu arada bizim de maçlara yeni yeni gitmeye başladığımız dönemler-adamın biri kucağında yaklaşık 15-20 etliekmekle stada giriyor herkes şaşkın polis de öyle, bu ne beyefendi diyorlar, adam gayet rahat abi garnımız ac idare et aha şunu da siz bölüşün diyerek polislere de 2 tane uzatıyır ve geçiyor içeri

♦Bir keresinde de Cumhuriyet Kupası maçları için stada gittim maçlar beleş tabi, bi trt veriyor o zaman. Statta o kadar çok boş yer varken 2 adamın oturacak yer yüzünden dalaşmasına ve kavgasına şahit olmuştum
Alt 02.02.2011, 23:44   #2
izmirliyigido
Gast

Standart Cevap: ♦__Maç Anıları__♦

Bence çok güzel bir konu olmuş. Çok teşekkürler... Ortaya çok güzel anılar çıkacak sanırım.

Ben yıllardır unutamadığım bir maç anımı anlatacağım.

Hangi yıldı şimdi unuttum ama, en kısa zamanda arşivlerime bakıp tarih olarakta belirteceğim. O zamanlar 2. Ligde'yiz. Biz orta sıralarla düşme hattı arasında kanter içinde gidip gelirken Gaziantepspor şampiyonluğa oynuyor. Soğuk ve karlı bir pazar öğleninde kardeşimle bu maça gittik. İlk yarı 0-0, ikinci yarı soğukta oynanıyor, yerlerde, (o zaman oturulacak yerler beton) oturma yerlerinde kar var, ayaklarımız dondu ve maç halen 0-0. Artık dakikalar 85 oldu, kardeşim dedi ki;

- "Bu maç böyle bitecek hadi biz çıkalım da belki Sivasspor gol atar"

Bende istemeye istemeye çıkalım dedim. Tam çıkış kapısına geldik stad yıkıldı sandık. Dak.87 ve bizde (sanırım) Ömer vardı gol atmış, henüz kapıdan çıkmadan tekrar içeri fırladık, golü göreceğiz ya. Bize o anda sanki Tv'de olduğu gibi tekrarı varmış gibi geldi. Bende kardeşimde ağlıyoruz ama artık sevinçten mi? golü görememekten mi? yoksa o kadar bekleyipte sinirlerin gerilmesinden mi nedir bilemedik ama o galibiyeti yıllardır unutamadım.

Bu maçın tarihini ve detaylarını yine burada paylaşacağım. Bende Sivasspor'un 1967 yılından beri yapmış olduğu tüm liglerin arşivi var.

AYK
Yukarıdaki Mesaj için 9 Kullanıcı 'a Teşekkür Ediyor...
Cevap: ♦__Maç Anıları__♦
Alt 03.02.2011, 00:04   #3
izmirliyigido
Gast

Alıntı:
izmirliyigido Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bence çok güzel bir konu olmuş. Çok teşekkürler... Ortaya çok güzel anılar çıkacak sanırım.

Ben yıllardır unutamadığım bir maç anımı anlatacağım.

Hangi yıldı şimdi unuttum ama, en kısa zamanda arşivlerime bakıp tarih olarakta belirteceğim. O zamanlar 2. Ligde'yiz. Biz orta sıralarla düşme hattı arasında kanter içinde gidip gelirken Gaziantepspor şampiyonluğa oynuyor. Soğuk ve karlı bir pazar öğleninde kardeşimle bu maça gittik. İlk yarı 0-0, ikinci yarı soğukta oynanıyor, yerlerde, (o zaman oturulacak yerler beton) oturma yerlerinde kar var, ayaklarımız dondu ve maç halen 0-0. Artık dakikalar 85 oldu, kardeşim dedi ki;

- "Bu maç böyle bitecek hadi biz çıkalım da belki Sivasspor gol atar"

Bende istemeye istemeye çıkalım dedim. Tam çıkış kapısına geldik stad yıkıldı sandık. Dak.87 ve bizde (sanırım) Ömer vardı gol atmış, henüz kapıdan çıkmadan tekrar içeri fırladık, golü göreceğiz ya. Bize o anda sanki Tv'de olduğu gibi tekrarı varmış gibi geldi. Bende kardeşimde ağlıyoruz ama artık sevinçten mi? golü görememekten mi? yoksa o kadar bekleyipte sinirlerin gerilmesinden mi nedir bilemedik ama o galibiyeti yıllardır unutamadım.

Bu maçın tarihini ve detaylarını yine burada paylaşacağım. Bende Sivasspor'un 1967 yılından beri yapmış olduğu tüm liglerin arşivi var.

AYK
Buldum, 1984-85 sezonu 18.Hafta maçı. Golü Dakika 87'de Ömer atmış. Gaziantepspor o sene 1. Lige çıkarken biz son haftalarda aldığımız galibiyetlerle ve averajla aynı puanlı Elazığspor'u geçip ligde kalmıştık.

AYK
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı 'a Teşekkür Ediyor...
Alt 13.05.2011, 11:20   #4
4eylül
Usta Yiğido

4eylül - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

452 Mesajına 776 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 667 4eylül COK SEVILEN BIR KISI4eylül COK SEVILEN BIR KISI4eylül COK SEVILEN BIR KISI4eylül COK SEVILEN BIR KISI

trabzon idman ocağı maçında trabzondayız kimse stadı bilmiyor sahilde yavaş yavaş ilerliyoruz ordan büyük bir abimiz kulakları çınlasın hala çarşıda pazarda görüp selamlaşıyoruz otobüsü durdurdu caddenin sağ köşesinde bir kasap dükkanı birini indirdi git sor sivasspor maçı nerde saat kaçta oynanacak adam sorup geldiğinde abi sivasspor maçı yokmuş adana maçı varmış siz nereye gideceksiniz diyor adam çok güldük sonra stadı sorarak bu güzel anı hatıramda devamlı canlanır
4eylül isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı 4eylül'a Teşekkür Ediyor...
Alt 02.02.2011, 23:45   #5
_DeReBeYi_
Yiğido

_DeReBeYi_ - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

99 Mesajına 181 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 _DeReBeYi_ ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Sivasspor un Super Lige Yukseldigi Yil Denizlispor Macinda Kale Arkasinda Kaleci SULEYMANOYA Biri Bagiriyo LAAAAA GARAAAAA GAFANA KOMURMU CALDILAR LAAAAAA Diye O Gun Bu Gun Agzima Takilmistir LAA GARA GAFANA KOMURMU CALDILAR LA

iSTANBUL''YALAKASI''DEGiLiZ MEMLEKET SEVDALISI GENCLERiZ...!
_DeReBeYi_ isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 7 Kullanıcı _DeReBeYi_'a Teşekkür Ediyor...
Alt 02.02.2011, 23:58   #6
izmirliyigido
Gast

Bir anımı daha paylaşayım.

Kara günler yaşadığımız yıllardan biri... Amatöre düşmüşüz, içimiz kan ağlıyor. Sene 1983-84 sezonu. Ligin en efe takımı biz. Yıllarca 2. Ligde mücadele etmişiz, düşe düşe 3.Lige oradan da Amatöre düşmüşüz. Hakketmediğimiz bir yerdeyiz. Pazarsporlar, Şair Zinnisporlar, Hopasporlar, Erzincansporlar vsler var.

Sahamızda Gümüşhane Şair Zihni Spor ile oynuyoruz. İsme ve takımlara bakarmısınız? Neyse bu takım bize göre çerez. Maç 4-0 olmuş. Maçın son 15 dakikası. Bizde Tamer diye bıçkın bir orta saha oyuncusu var. Topu tam taç çizgisine yakın (bizim oturduğumuz yere yakın) yerde orta saha çizgisinin üzerinde aldı. Daha 1 adım atmıştı ki, tribünden biri aynen şöyle bağırdı;

- "La Tameerrr, vur la vur, gol olur"

Tamer'de yaradana sığındı orta sahadan bir şut attı top kalecinin elleriyle üst direğin arasından geçip muhteşem bir gol oldu. Tamer yere oturdu ellerini birbirne vuarark gülüyor. Kendisi bile inanamadı. Ve o maçı 5-0 kazandık..

AYK
Yukarıdaki Mesaj için 11 Kullanıcı 'a Teşekkür Ediyor...
Alt 03.02.2011, 00:09   #7
asabibaba
Usta Yiğido

asabibaba - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

992 Mesajına 2.426 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 689 asabibaba FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
izmirliyigido Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bir anımı daha paylaşayım.

Kara günler yaşadığımız yıllardan biri... Amatöre düşmüşüz, içimiz kan ağlıyor. Sene 1983-84 sezonu. Ligin en efe takımı biz. Yıllarca 2. Ligde mücadele etmişiz, düşe düşe 3.Lige oradan da Amatöre düşmüşüz. Hakketmediğimiz bir yerdeyiz. Pazarsporlar, Şair Zinnisporlar, Hopasporlar, Erzincansporlar vsler var.

Sahamızda Gümüşhane Şair Zihni Spor ile oynuyoruz. İsme ve takımlara bakarmısınız? Neyse bu takım bize göre çerez. Maç 4-0 olmuş. Maçın son 15 dakikası. Bizde Tamer diye bıçkın bir orta saha oyuncusu var. Topu tam taç çizgisine yakın (bizim oturduğumuz yere yakın) yerde orta saha çizgisinin üzerinde aldı. Daha 1 adım atmıştı ki, tribünden biri aynen şöyle bağırdı;

- "La Tameerrr, vur la vur, gol olur"

Tamer'de yaradana sığındı orta sahadan bir şut attı top kalecinin elleriyle üst direğin arasından geçip muhteşem bir gol oldu. Tamer yere oturdu ellerini birbirne vuarark gülüyor. Kendisi bile inanamadı. Ve o maçı 5-0 kazandık..

AYK
O Tamerin (cezalı yada sakattı sanırım ) bir ayva yiyişi vardı tribünde ayvadan mı soğUsam senden mi Tamer hala karar vermedim
Alt 03.02.2011, 03:01   #8
MeD_Turc
Acemi Yiğido

MeD_Turc - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

48 Mesajına 78 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 MeD_Turc isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Alıntı:
_DeReBeYi_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Sivasspor un Super Lige Yukseldigi Yil Denizlispor Macinda Kale Arkasinda Kaleci SULEYMANOYA Biri Bagiriyo LAAAAA GARAAAAA GAFANA KOMURMU CALDILAR LAAAAAA Diye O Gun Bu Gun Agzima Takilmistir LAA GARA GAFANA KOMURMU CALDILAR LA
adam hayatinda hic zenci gormemis, la garaaaa hemi
MeD_Turc isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03.02.2011, 05:12   #9
_DeReBeYi_
Yiğido

_DeReBeYi_ - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

99 Mesajına 181 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 _DeReBeYi_ ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
MeD_Turc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
adam hayatinda hic zenci gormemis, la garaaaa hemi
Lige Yeni Cıkmısız ilk STADA Gordu Heralde Zenci Birisini )) 6 Ay Gulduydum Bu Lafa LAAAA GARAAA GAFANA KOMURMU CALDILAR LAAA

Senin Bi Anin Yokmu Her Geldigin Macta Ya Berabere Kaldik Yada Yenildik Bi Anderlecht Macini Kazandik Oda Malum

iSTANBUL''YALAKASI''DEGiLiZ MEMLEKET SEVDALISI GENCLERiZ...!
_DeReBeYi_ isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03.02.2011, 20:08   #10
MeD_Turc
Acemi Yiğido

MeD_Turc - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

48 Mesajına 78 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 MeD_Turc isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Alıntı:
_DeReBeYi_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Lige Yeni Cıkmısız ilk STADA Gordu Heralde Zenci Birisini )) 6 Ay Gulduydum Bu Lafa LAAAA GARAAA GAFANA KOMURMU CALDILAR LAAA

Senin Bi Anin Yokmu Her Geldigin Macta Ya Berabere Kaldik Yada Yenildik Bi Anderlecht Macini Kazandik Oda Malum
cok haklisin,her geldigim macta ya yenildik ya berabere kaldik anim olmaz olurmu , anderlecht maci var bilet bulmak ne mumkun guc bela bileti bulduk sampiyonlar ligi maci biz yerimize oturduk iki tane sakalli hacemmi geldi yanimiza oturdu '' aha bura egceymis yav '' diyerek hacilardan biri diyorki ''la ahmet bura bizim yerimiz degil biletlerde baska numara yaziyor,yerin sahibi gelir bizi kaldirir gidek yerimize oturak'' diyor obur hacida diyorki '' otur olm gosgoca stad bura dolarmi la diyor'' (stadi gozunde ne kadar buyuk goruyosa +sampiyonlar ligi maci buna ben cok gulmustum demekki haci stad de france,olimpiyat stadi veyahut kadikoy stadlarina girse nutku durur,mac baslamaya yakin koltuklarin sahibi geldi tabi ellerinde bilet dolaniyorlardi
MeD_Turc isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda MeD_Turc'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...

Etiketler
♦maç, anıları♦