Alıntı:
alemdarlar Nickli Üyeden Alıntı
İspatla Fikret abinin hakkında dediklerini senin 40 yıllık kölen olacağım.
Olabilir veya olmayabilir diyerek geçiştiriyorum.Ama senin elinde delil olmadığınıda biliyorum.Yukarıda diğer sayfada verdiğim kısa cevap için açıklama istemişsin.İnşallah yeterli gelmiştir.İyi forumlar...
|
Kardeş,ya sen o adamı hiç tanımıyorsun,yada ona karşı kelliğin var! ( kusura bakma bu ifadeyi kullanmak istemezdim ama başka şekilde izah edemem)
Seninle tanışmayı,sana o adamın yaptıklarını,huyunu,vs. her şeyini anlatırdım. mesela dünkü gazetesine yazmış " 19 yaşındaki oğlum Sivasspor için acı çekti vs. Ne alakası var. tabiki insan olarak bende o çocuğa üzüldüm,ama o çocuk Sivasspor için polisten dayak yemedi. polise kabadayılık yaptığı için oldu. Eğer Sivasspor olmasaydı o çocuğunda babasının işi zordu. Bunu bilen yok,fikret ünsal çıkmış,oğlum Sivasspor yüzünden dayak yedi filan diyor. İkincisi,yönetime " Toptan anlamazlar,topla yatsalar hamile kaldık zannederler gibi çirkin ama tamda onun uslubuna uyan bir ifade kullanmış. Ey fikret ünsal eleştirdiğin bu yöneticilerle sen 6-7 yıl beraber olman mı? Bu ne tezat, ayrıca onlara futbol bilmediğini söyleyen adamın futbol geçmişi olması lazım. Sen ayağına top değmemiş birisin. Hayatında hiç top oynamamış adamın bunu demesi çok komik.
ALMEMDARLAR kardeşim, bak bir şeyini daha söyleyip bu konuyu kapatmak istiyorum,çünkü onun hakkında iyide yazssan kötüde yazsan sevinir,çünkü bedava reklama bayılır!
Hatırlarsan Sivasspor'a TSO otobüs kampanyası yaptığı dönemlerde TSO Başkanı Osman Yıldırım'a verip veriştirdi,haktta adamı neredeyse vatan haini ilan etti,ama osman yıldırım Sivasspor'a son model otobüs kazandırarak kimin vatan haini ve Sivaslı olduğunu gösterdi. Şimdi aynı fikret,aynı Osman Yıldırım'a sabah akşam yağ yakıyor. Onu kullanıp ve onun gölgesine sığınıp Sivasspor'a mitil atmak istiyor.
Fikret unsalla ilgili bu tür örneklerden daha çok var,sırası gelince onlarıda paylaşırım