Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > SivasSpor

SivasSpor SivasSpor'un Gidisi / Yenilikler/ Mac Sonuclari

Seçenekler Arama Stil

Nankör Balili!
Alt 09.09.2011, 00:05   #1
babapiton
Usta Yiğido

babapiton - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.318 Mesajına 3.345 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 851 babapiton FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Nankör Balili!

İstanbulspor, Kayserispor, Sivasspor ve son olarak da Antalyaspor'da forma giyen İsrailli Pini Feliks Balili, kendisinden beklenmeyen açıklamalarda bulundu.
UEFA Avrupa Liginde Beşiktaş ve Maccabi Tel Aviv arasındaki oynanacak grup mücadelesi öncesi açıklama yapan Balili, gerginliği tırmandıracak ifadeler kullandı. Uzun yıllar Süper Ligde top koşturan Pini Balili yaklaşan mücadele öncesi İsrail televizyon ve gazetelerine yaptığı açıklamalarla Türkiye hakkında beklenmeyen sözler sarf etti.
Balili yaptığı açıklamada, “Türkiye'de yaşadığım 7 yıl boyunca 4 farklı takımda futbol oynadım. Orada futbol oynamak gerçekten güvenli değil. Çok tatsız anlar yaşadım. Beşiktaş taraftarları Filistin bayrakları açarak bana küfürler ettiler ancak ben bir futbolcu gibi düşünüp sahaya dönüp işime konsantre oldum” ifadelerini kullandı.
Karışık duygular içinde olduğunu da sözlerine ekleyen Balili, “Türkiye'de hala dostlarım var. İki takım arasında en iyi olanın kazanmasını istiyorum” şeklinde konuştu.
babapiton isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı babapiton'a Teşekkür Ediyor...
Cevap: Nankör Balili!
Alt 09.09.2011, 00:08   #2
HALIL
Usta Yiğido

HALIL - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.249 Mesajına 1.911 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1309 HALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende Zukunft
Standart Cevap: Nankör Balili!

adam dogru soyluyor onun ne cektigini en cok biz biliyoruz hatirlayin kayserispordan israilli diye ayrildi huzuru bizde bulmustu bize kotu laflar soylemiyo ki genel olarak konusuyo adamda hakli yani problem nerede anlamadim

balili hep bizden biri olarak kalicak o artik kalbimizde o bir sivasspor efsanesi yasa balili
Alt 09.09.2011, 00:22   #3
58MUAMMER58
YASAKLI ÜYE

58MUAMMER58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.294 Mesajına 2.666 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok
Böse Cevap: Nankör Balili!

kusura bakmayında eğer açıklaması buysa nankörlük etmiş gibi görmedim bu ırkçılığı avrupanın birçok ülkesinde yapanlar var etoonun başına gelenleri biliyoruz baliliye kayseride parasını vermediler ligde kalmasına çok etki ettiği halde kovdular inönüde nasıl tezahürat yapıldığını biliyoruz trabzonla neden papaz olduk onların arap oyuncusu hunharca direkt ayağını kırmak için çift dalıp takım arkadaşları arka çıktığı için kısaca aslında miliyetçi olmadığı halde balili üzerinden liderleri abd uşağı olan nerde aşşağılık ülke var onlardan yana tavır sergileyen kişi var onun adı üzerinden ucuz milliyetçilik yaptılar sivasta huzurluydu bu yüzden hiç bir zaman para pulu sorun etmedi eğer deseydiki sivasda bana kötü davrandılar ırkçılık yaptılar ozaman derdikki yediğin içtiğin boğazından gelsin
58MUAMMER58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı 58MUAMMER58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 09.09.2011, 00:15   #4
pover58
Usta Yiğido

501 Mesajına 741 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 798 pover58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

yahudi kafiri savunacak durumda degiliz bunların hepsi müslümanın tek düşmanıdır.yüce allah kuranında bunu söylüyor.elbette yahudi yahudiligini yapacaktır.onun türkiyeye getirilmesi başlı başına bir hatadır kaldıki sivasta oynamasıda hataların en büyügüdür.sivas ona kanat germiş ama o sivastan tek kelime etmemiş.fazla söze gerek yok.
pover58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.09.2011, 00:23   #5
HALIL
Usta Yiğido

HALIL - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.249 Mesajına 1.911 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1309 HALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende Zukunft

Alıntı:
pover58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
yahudi kafiri savunacak durumda degiliz bunların hepsi müslümanın tek düşmanıdır.yüce allah kuranında bunu söylüyor.elbette yahudi yahudiligini yapacaktır.onun türkiyeye getirilmesi başlı başına bir hatadır kaldıki sivasta oynamasıda hataların en büyügüdür.sivas ona kanat germiş ama o sivastan tek kelime etmemiş.fazla söze gerek yok.
arkadasim yeryuzunde hepimiz kardesiz olurmu oyle seyler tek kufur edecen bir sey varsa oda israil devleti ve bunu hatirlatigim israil devletini yahudiler bile sevmez israil devleti gercek yahudi degildir bunu herkez biliyo benim yahudi arkadaslarim var onlar muslumanlari seviyor bizde onlari hepimiz kardesiz

israil devleti olmadan once yahudi ve araplar ayni topraklarda kardesce yasiyodu simdi ne hale getirdi israil devleti malesef allah belalrini versin butun bunlar amerika oyununa gelmeyelim
Alt 09.09.2011, 00:35   #6
kendalli
Yiğido

kendalli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

81 Mesajına 140 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 kendalli isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Alıntı:
yigido_halil_58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
arkadasim yeryuzunde hepimiz kardesiz olurmu oyle seyler tek kufur edecen bir sey varsa oda israil devleti ve bunu hatirlatigim israil devletini yahudiler bile sevmez israil devleti gercek yahudi degildir bunu herkez biliyo benim yahudi arkadaslarim var onlar muslumanlari seviyor bizde onlari hepimiz kardesiz

israil devleti olmadan once yahudi ve araplar ayni topraklarda kardesce yasiyodu simdi ne hale getirdi israil devleti malesef allah belalrini versin butun bunlar amerika oyununa gelmeyelim
elmalarla armutları karıştırmayalım beyler !...
kendalli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.09.2011, 12:27   #7
Turan 59
Usta Yiğido

Turan 59 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

470 Mesajına 860 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 804 Turan 59 COK SEVILEN BIR KISITuran 59 COK SEVILEN BIR KISITuran 59 COK SEVILEN BIR KISITuran 59 COK SEVILEN BIR KISI

Alıntı:
pover58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

.Bu ırkçılık niye.Üstelik Bali'li Sivasspor'da oynarken adam varını yoğunu takım için sahaya koyuyordu.Maksatını aşan bir yazı olduğunu düşünüyorum.Dünya da insanların başına ne geliyse,bu ırkçı düşünceleren geldi.
Turan 59 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı Turan 59'a Teşekkür Ediyor...
Alt 09.09.2011, 00:33   #8
kendalli
Yiğido

kendalli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

81 Mesajına 140 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 kendalli isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

nankör balili ne demek ya ??? sivasspor hakkında olumsuz ne demiş ? onun başına gelmeyen kalmadı yalanmı söylemiş ?
kendalli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı kendalli'a Teşekkür Ediyor...
Alt 09.09.2011, 07:58   #9
ZiDaNe58
Usta Yiğido

ZiDaNe58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

723 Mesajına 1.502 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 740 ZiDaNe58 ist jedem bekanntZiDaNe58 ist jedem bekanntZiDaNe58 ist jedem bekanntZiDaNe58 ist jedem bekanntZiDaNe58 ist jedem bekanntZiDaNe58 ist jedem bekannt

nankörlükle ne alaka ben balilinin bu röportajının çarpıtıldığna eminim oyle olmasa türk vatandaşlgna geçmeyi tercih etmezdi.
ZiDaNe58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı ZiDaNe58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 09.09.2011, 08:25   #10
şarkışla 58
Usta Yiğido

şarkışla 58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

731 Mesajına 1.223 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 796 şarkışla 58 COK SEVILEN BIR KISIşarkışla 58 COK SEVILEN BIR KISIşarkışla 58 COK SEVILEN BIR KISIşarkışla 58 COK SEVILEN BIR KISI

“Türkiye'de hala dostlarım var. İki takım arasında en iyi olanın kazanmasını istiyorum” şeklinde konuştu.

----Herşeyi geçtim de hangi bir Türk futbolcu israil de top oynasa sonra Türkiye ye geri gelse ve kendi ülkesi takımı yerine israilde de dostlarım var iyi olan kazansın diyebilir.Hadi dedi diyelim biz ne yaparız o topçuyu acaba .....
şarkışla 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı şarkışla 58'a Teşekkür Ediyor...

Etiketler
balili, nankör