Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > SivasSpor

SivasSpor SivasSpor'un Gidisi / Yenilikler/ Mac Sonuclari

Seçenekler Arama Stil

Sivasspor ilk defa kampa girecek
Alt 26.10.2011, 12:07   #1
Yusuf Çevik
Usta Yiğido

Yusuf Çevik - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

778 Mesajına 1.676 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 821 Yusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yok
Standart Sivasspor ilk defa kampa girecek

Sivasspor bu sezon ilk kez bir maçtan iki gün önce kampa girecek. Pazar ve Perşembe maçları nedeniyle yoğun bir dönem geçirdiklerini belirten Çalımbay ''Bugün kampa giriyoruz, kampa girmemizin nedeni hem konuşmak, hem takımımızı bir arada tutmak, hem oynadığımız maçları tekrar seyredip gözden geçirmek, Mersin İdmanyurdu ve Beşiktaş maçlarında eksiksiz bir şekilde sahaya çıkmak.

Ben ne olursa olsun, takımıma, arkadaşlarıma sonuna kadar inanıyorum, güveniyorum. Tabii ki bu işin içinde zaman zaman kaza da oluyor, hatalarımız da oluyor, biz şu anda onlardan bir tanesini yaşadık'' dedi.
Yusuf Çevik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevap: Sivasspor ilk defa kampa girecek
Alt 26.10.2011, 12:22   #2
sivasfutbol
Usta Yiğido

sivasfutbol - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

556 Mesajına 1.045 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 887 sivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz sein
Standart Cevap: Sivasspor ilk defa kampa girecek

hoca sen kendin takımına güvenebilirsin ama ben bir taraftar olarak günevemiyorum güvenmiyorum bu nasıl takım ya hadi eski şehir macı kaza idi kayseri macına ne demeli bu haftadan itibaren zorlu maçlar var kendi ayarımızdaki takımlardan puan alamazsak diğer takımlardan nasıl puan alacaksınız acaba düşüş başlamıştır toparlayabilene aşk olsun kayseride ki maçta kim iyi oynadıki hepsi de kötü idi hoca dahil..
sivasfutbol isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda sivasfutbol'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 26.10.2011, 14:38   #3
58akif34
Usta Yiğido

58akif34 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

791 Mesajına 2.261 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 770 58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
sivasfutbol Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
hoca sen kendin takımına güvenebilirsin ama ben bir taraftar olarak günevemiyorum güvenmiyorum bu nasıl takım ya hadi eski şehir macı kaza idi kayseri macına ne demeli bu haftadan itibaren zorlu maçlar var kendi ayarımızdaki takımlardan puan alamazsak diğer takımlardan nasıl puan alacaksınız acaba düşüş başlamıştır toparlayabilene aşk olsun kayseride ki maçta kim iyi oynadıki hepsi de kötü idi hoca dahil..
Herkes kendi adına konussun ben sivasspor taraftarı olarak hocaya da takımada güveniyorum
Alt 26.10.2011, 13:07   #4
kiNgSiZe58
Usta Yiğido

kiNgSiZe58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

723 Mesajına 1.261 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 769 kiNgSiZe58 ist ein wunderbarer AnblickkiNgSiZe58 ist ein wunderbarer AnblickkiNgSiZe58 ist ein wunderbarer AnblickkiNgSiZe58 ist ein wunderbarer AnblickkiNgSiZe58 ist ein wunderbarer AnblickkiNgSiZe58 ist ein wunderbarer AnblickkiNgSiZe58 ist ein wunderbarer Anblick

hocam size güvenmek istiyoruz en büyük arzumuz bu bize güven ver. bunuda mac kazanarak yapabilirsin
Alt 26.10.2011, 13:39   #5
KaRiZmA YiĞiDo
Acemi Yiğido

40 Mesajına 67 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 612 KaRiZmA YiĞiDo COK SEVILEN BIR KISIKaRiZmA YiĞiDo COK SEVILEN BIR KISIKaRiZmA YiĞiDo COK SEVILEN BIR KISIKaRiZmA YiĞiDo COK SEVILEN BIR KISI

Değil Kampa neye girersen gir Sizde Ruh kalmamış Allah sonumuzu Hayr etsin Ben Şahsen ne futbolculara nede Teknik Heyete asla ve asla güvenmiyorum.O maç kaza bu maç kaza çarpışan arabaya döndürdünüz takımı.
KaRiZmA YiĞiDo isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 26.10.2011, 14:02   #6
58akif34
Usta Yiğido

Tecrübe Puanı: 770 58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
KaRiZmA YiĞiDo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Değil Kampa neye girersen gir Sizde Ruh kalmamış Allah sonumuzu Hayr etsin Ben Şahsen ne futbolculara nede Teknik Heyete asla ve asla güvenmiyorum.O maç kaza bu maç kaza çarpışan arabaya döndürdünüz takımı.
Nedir bu ya ona laf at buna laf at karılar hamamina döndürdunuz siteyi bir zamanlar akifesk vardı şimdi sen çıktın
Alt 26.10.2011, 17:44   #7
akifesk
Usta Yiğido

akifesk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

406 Mesajına 700 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 701 akifesk FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
58akif34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Nedir bu ya ona laf at buna laf at karılar hamamina döndürdunuz siteyi bir zamanlar akifesk vardı şimdi sen çıktın
olumsuz yorum yapmak laf atmakmı oluyr usta. akifesk de buralarda bır zamanlar demışşsndee..
akifesk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 26.10.2011, 18:25   #8
4eylül
Usta Yiğido

4eylül - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

452 Mesajına 776 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 688 4eylül COK SEVILEN BIR KISI4eylül COK SEVILEN BIR KISI4eylül COK SEVILEN BIR KISI4eylül COK SEVILEN BIR KISI

birbirimize laf atma zamanı değil bu ağır yenilgi kaderimiz deyip yarinki maçta kenetlenmemiz gerek rıza hocayada futbolcularada güvenmeliyiz
4eylül isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 27.10.2011, 08:11   #9
58akif34
Usta Yiğido

Alıntı:
akifesk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
olumsuz yorum yapmak laf atmakmı oluyr usta. akifesk de buralarda bır zamanlar demışşsndee..
Yok laf atmak olmuyor yangına körükle gitmek oluyor zaten insanların moralinin bozuk olduğu bir zamanda bu şekilde yorumların bu takıma ve taraftara faydası olmuyor zararı oluyor şimdi rıza hoca bıraksa sivası yerine kimse gelmez çünkü takım üzerinde oynanan bir oyun var ve küme düşürülme ihtimali var rıza hoca giderse yerine paf takımın teknik direktörü gelir en fazla ve direk küme düşer ve mahkeme kararı ile ikinci lige ineriz buda sivasspora en az iki yıla malolur onun için kullanılan kelimelere dikkat etmek ve takımı sonuna kadar desteklemekten başka çare yok
Alt 26.10.2011, 14:29   #10
cenk5821
Usta Yiğido

cenk5821 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

292 Mesajına 448 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 827 cenk5821 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

İnşallah 2 maçtanda 3 er puan toplarız buna ihtiyacımız var..
cenk5821 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda cenk5821'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...

Etiketler
defa, girecek, ilk, kampa, sivasspor