3 Temmuz 2011'de başlayan "Şike ve teşvik primi" iddialarıyla ilgili TFF'nin disiplin yargılamasının bitmesinin ardından gözler UEFA'ya çevrildi. Küme düşmeyi düzenleyen Futbol Disiplin Talimatnamesi'nin 58. maddesinin genel kurul onayına sunulmadan değiştirilmesi ve hiçbir kulübe ceza verilmemesi üzerine UEFA'nın kulüplere ceza vereceği endişesi sürüyor. TFF'nin, önceki günü açıklanan Tahkim Kurulu kararlarını Türkçe olarak UEFA'ya gönderdiği biliniyor. trtspor.com.tr'nin ulaştığı bilgiye göre UEFA'nın, çeviri tamamladıktan sonra TFF'yi 15 Haziran'da Disiplin Kurulu'na sevketmesi, 25 Haziran'da yapılacak UEFA Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi kura çekimi öncesi de kararını açıklaması bekleniyor.
Bu Konuda nightmare58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
kulisler de duydugun şeyi son dakika diye yazman çok ama çok ama çok bu haberler 3 temmuzdan beri kulislerde sen yeni gördün demek ki ceza verılecek evet ama tecil edilecek
kulisler de duydugun şeyi son dakika diye yazman çok ama çok ama çok bu haberler 3 temmuzdan beri kulislerde sen yeni gördün demek ki ceza verılecek evet ama tecil edilecek
Kararla ilgili bilgiler kulislerde yeni dönüyormuş, yoksa herşeyden haberim var.
kulis? ne kulismiş be, 2 senedir bitmedi gitti..
yazmayın kardeşim insanların moralini bozmaya hakkınız yoktur.
2 sene? 3 Temmuz'dan bu yana 1 yıl bile olmadı bir, ikincisi herkes gibi bende bilgi edindiğim birşeyi paylaşmak istedim, en az bende isterim Uefa tarafından takım olarak aklanmayı. Aklı selim yorumlar yapmaya davet ediyorum.