Haklısın Rıza Hocam!
sezon başlamadan önce demeçlerde rıza hoca hep şunu söyledi:
(avusturyayı kastediyor)''Orada oynadığımız hiçbir hazırlık maçının sonucu bizim için önemli değildi. Önemli olan oynayacağımız oyun, yapacağımız şeylerdi." buna ek olarak da şunları da ifade etti hocamız; hata yapıyorsak bu maçlarda yapalım.
evet hocam hazırlık maçları başladı hiç bir maçta neredeyse başarı sağlayamadık ancak gördüğümüz yanlışlar nedir,elde ettiğimiz şeyler nedir. ben kendi adıma bu maçlardan eksik olan şeyleri tam manasıyla gördüğünüzü düşünmüyorum.(tabi haklısınız forvete takviye yapmamız gerektiği çok açık ortaya çıkmıştı!) önce nürnberg 5-0, ardından gençlerbirliği 7-1. bir hazırlık maçı dahi olsa sivassporumun bu şekilde maç kaybetmesini hazmedemiyorum arkadaş. 3.lig, amatör lig takımı değilsin ki sen bu farklarla maç kaybedesin. sonuçta karşındaki takımda bir barcelona değil gençlerbirliği, şu bizim süper ligin orta sıralarındaki takımlarından.
2.ligi kaldıracak bir orta saha istemiyorum.artık bu görülsün lütfen. kadir ve m.nas dışında bu bölgeye kaliteli bir oyuncu transferi şart. doğayla,alicanla veya faty ile olacak işler değil bunlar. resmen orta sahası olmayan bir takımla mücadele ediyoruz. buna savunma ne yapsın forvet elemanları ne yapsın.
inşallah artık işin ciddiyetini oyuncularımız anlamışlardır. lige 1 hafta var ve biz halen sezonun ilk hazırlık maçlarını oynuyormuşuz gibi bir imaj veriyoruz. gerçek sivassporu gaziantepte izlemek istiyorum. bu mağlubiyet inşallah takımımıza iyi bir tokat olmuştur ve kazanımlarla bize dönecektir.