Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur karşılaşmaları, 30-31 Ekim, 1-7-8 Kasım 2012 tarihlerinde oynanacak.
Süper lig temsilcimiz Sivasspor deplasmanda İstanbul Güngörenspor ile Mimar Yahya Baş Stadyumunda 31 Ekim 2012 Çarşamba günü saat 13.00'de karşılaşacak.
3. lig temsilcimiz 4 Eylül Belediyespor ise TKİ Tavşanlı Linyitspor ile 01 Kasım 2012 Perşembe günü Tavşanlı ilçe Ada Stadyumunda saat 13.30'da karşılaşacak.
Her iki takımımıza da başarılar diliyorum.
Yukarıdaki Mesaj için 5 Kullanıcı 'a Teşekkür Ediyor...
Mimar Yahya Baş Stadyumu yaklaşık 7600 koltuk kapasiteliymiş stad'da ışıklandırma olsa belki maç akşam olurdu ama demekki bundan dolayı bu saat uygun görüldü..Maçın hafta içi olmasına rağmen yiğidoların bu maça ilgi göstereceğini takımı yalnız bırakmayacağını düşünüyor her iki takımımıza'da başarılar diliyorum..
Liseyi güngörende okuduğum için o stadda bir kaç kez bayram etkinliklerine katılmışlığım vardı ve bu maçı da çok izlemek istiyordum ama lanet olası tff maçı saat 1'e vermiş!
güngörendeki 10 yıl önceki istanbulspor maçında 10 bin yiğido vardı hem ramazanlıktı hemde iftar saatine yakındı maçsaati bu maçın öğlen olması biraz sıkıntı yaratabilir fakat yinede stadın fulleneceğine inanıyorum 6 7 binden aşşağı yiğido olmaz sanıyorum ölmezsem orda olacağım inşallah
Bu Konuda 58MUAMMER58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...