ithal hakem istiyoruz
süper ligde ligin bitimine doğru gelirken özellikle küme düşme hattındaki takımların maçlarında inanılmaz hakem hataları başgöstermiştir ,bu hataların tesadüfi olduğuna inancımız azdır, kasıtlı olduğuna inanıyoruz ,sezon başından beri hakemler neredeyse tüm takımlar aleyhine inanılmaz yanlış kararlar vermektedir ,bu hatalar nedense sivasspor aleyhine artarak ve kasıtlı olarak devam etmektedir bu hataları yapan hakemler cezalandırılacağı yerde adeta ödüllendirilmeye çalışılmaktadır ,hakkını korumak için konuşan başkan ve yöneticiler , teknik direktörler tff tarafından cezalandırılıp savunma hakkı ellerinden alınmaktadır ,ligin bu hakemlerle şaibesiz biteceğine olan inancımız tükenmiştir, neredeyse hakkımızı gaspetmeyen hakem kalmamıştır ,ligin selameti ,takımların geleceği açısından ,enazından kalan haftalarda önyargısız yönetim 0lması için maSraFları TFF tarafından karşılanmak üzere yabancı ithal hakemlerle ligin tamamlanması ligin şaibesiz bitirilmesi bakımından türk futboluna yararlı olacağına inanıyorum sizlerinde fikirlerini bu başlık altında paylaşmak istiyorum
|