Cevap: Korkak Roberto Carlos!
kısmen doğruları yazmış,cicinyonun forvet değilde sağbek olduğunu öğrenmesi lazım,spikerde borjana hep bofin diye hitap etti,sivasspor geçen yıllardan beri hep 2.yarılarda güzel oynayan ,golü yedikten sonra uyanan takım ,şampiyonlukları kaçırdığımız sezonlardada hep 2.yarılarda işi bitirirdik,r.carlos sezon başından beri takım ayırt etmeden cesur hücum futbolu oynatıyor,eskişehir maçında ilk yarıda sivasspor boş alan bulamadı ,daha doğrusu eskişehir sahayı iyi parselledi pas trafiğimizi kesti ne oynadı nede oynattı ,ileri uçtaki atıfa top atamadık,pres yaparak sivassporu ileri çıkartmadılar,forvetsizliğin dezevantajlarını herdakika fazlasıyla hissettik,ertuğrul sağlamda sivassporu iyi analiz etmiş çözmüş ,sivasspor oynamadıda, eskişehirde öyle koşmaktan başka top oynamadı,maç boyunca kaleyi bulan 2 şuttan 1 ni borjan kurtardı diğeri gol oldu,1.gol borjanın hediyesi 2.gol ziya adem ortaklığının hediyesi oldu,okadar kadro kalitesine rağmen eskişehir de top oynamadı,adamlarda necati gibi adam erkan zengin gibi adam yedek ,kadro dışı kalan oyuncuları saymıyorum bile,r.carlos groseckiden baska adam almadı ,mehdi ve cihanı alsa belki maç dönebilirdi,hocaya 3 oyuncu değiştirme hakkı olduğunu birisi hatırlatmalıydı,neticede daha çok motive olan daha çok koşan ve isteyen hakem ve futbol şansı yanında olan,kadro kalitesi ve tecrübeli oyuncusu fazla olan ,hocası daha tecrübeli olan takıma mağlup olduk, ben yinede r .carlosun korkak olduğuna inanmıyorum
|