Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Marsilya'ya Giderim
Alt 25.03.2014, 07:38   #1
SivasSpor.Com
Site Habercisi

SivasSpor.Com - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.971 Mesajına 24.141 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 SivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yok
Standart Marsilya'ya Giderim

Sivasspor’un yıldızı Aatıf Chahechouhe, kendisiyle Marsilya’nın ilgilendiği haberleri ve takımın son durumu hakkında FANATİK’e özel açıklamalarda bulundu. Faslı oyuncu geleceğiyle ilgili olarak, ''Marsilya ile bir temasım olmadı. Ancak böyle bir büyük takımın ilgisi olması halinde buna kayıtsız kalamam. Sivasspor’la sözleşmemi uzatırken başkanımıza, ‘Eğer beni ve sizi tatmin edecek bir teklif gelirse, giderim’ demiştim. Bu şekilde anlaşmaya vardık. Elbette bu kulüpte çok mutluyum ve burada olduğum sürece elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım. Fransa’da daha önce oynamıştım. Ancak benim için İspanya, Fransa ya da Türkiye’nin büyük kulüpleri arasında bir fark yok. Benim de hayalimde büyük bir takımın formasını giymek var'' dedi.

Katar'ı reddettim

“Önümüzdeki sezon ne olacağını bilemeyiz” diyen Faslı oyuncu, “Paraya hiçbir zaman önem vermedim. Verseydim, 3 ay önce Katar’a giderdim. Maddi anlamda çok yüksek bir teklif aldım. Ama gitmedim” dedi. Yiğido’da yaşanan düşüşün nedenini kısıtlı kadroya bağlayan Aatıf, kötü gidişi de şöyle özetledi:

Kadromuz dar

''İyi takviyeler yapamadık. Forvetteki sakatlıklar sonrasında 10 maç santrafor oynadım. Şu an Cicinho cezalı, bazı sakatlık sorunlarımız da halen mevcut. Bunları aştığımız zaman tekrar eski gücümüzü göstereceğimize inanıyorum. Avrupa Kupaları’nda olacağız.''

Bizi Twitter'den takip etmek için tıklayınız....

Yorumlarınızı ilgi ile okuyup beğeniyoruz.
Ancak; yorumlarınızı mümkünse küçük harflerle yazınız lütfen....
SivasSpor.Com isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevap: Marsilya'ya Giderim
Alt 25.03.2014, 08:12   #2
YiğidoGençlik
Usta Yiğido

YiğidoGençlik - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

587 Mesajına 1.806 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 735 YiğidoGençlik BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Standart Cevap: Marsilya'ya Giderim

Al işte biraz oynayınca hemen bir taraflarınız kalkıyor zaten, ne bu kardeşim illa bir şey söylemen mi lazım şu an için böyle bir şey yok demen yetmez mi ayrıca Sivasspor küçük bir kulüp değil Aatıf burası olması kim tanırdı seni 2.yarı ne katkı yaptın takıma..
YiğidoGençlik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı YiğidoGençlik'a Teşekkür Ediyor...
Alt 25.03.2014, 08:20   #3
ali 58
Acemi Yiğido

ali 58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

13 Mesajına 17 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 399 ali 58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
YiğidoGençlik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Al işte biraz oynayınca hemen bir taraflarınız kalkıyor zaten, ne bu kardeşim illa bir şey söylemen mi lazım şu an için böyle bir şey yok demen yetmez mi ayrıca Sivasspor küçük bir kulüp değil Aatıf burası olması kim tanırdı seni 2.yarı ne katkı yaptın takıma..
bu takıma ne atıflar geldi ne ermanlar gitti giden gider gelenler doldurur yerini
ali 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda ali 58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 25.03.2014, 09:49   #4
PETKOVİC
Usta Yiğido

734 Mesajına 1.477 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 725 PETKOVİC FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
YiğidoGençlik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
e napacak profosyonel futbol ömür boyu bizde kalacak hali de yok iyi oynayıp daha iyi takımlara gitmesi cok normal kaldı ki marsilya her sene avrupa kupaları hatta şampiyonlar liginde oynayan bir takım yadırgamanızı anlamıyorum. burası kariyerinin zirvesi değil sonucta
PETKOVİC isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 25.03.2014, 11:09   #5
YiğidoGençlik
Usta Yiğido

YiğidoGençlik - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

587 Mesajına 1.806 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 735 YiğidoGençlik BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Alıntı:
PETKOVİC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
e napacak profosyonel futbol ömür boyu bizde kalacak hali de yok iyi oynayıp daha iyi takımlara gitmesi cok normal kaldı ki marsilya her sene avrupa kupaları hatta şampiyonlar liginde oynayan bir takım yadırgamanızı anlamıyorum. burası kariyerinin zirvesi değil sonucta
yorumu iyi oku ben ömür boyu bizde kalsın demiyorum sadece yersiz röportajlara kızıyorum bunu söylemenin ne gereği var gideceğin zaman gidersin bunlardan profosyonel futbolcu olmaz...
YiğidoGençlik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda YiğidoGençlik'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 25.03.2014, 09:30   #6
58 Amsterdam 58
Tecrübeli Yiğido

243 Mesajına 473 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 566 58 Amsterdam 58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Arkadaslar dikkatli okuyun:
Sivasspor’la sözleşmemi uzatırken başkanımıza, ‘Eğer beni ve sizi tatmin edecek bir teklif gelirse, giderim’ demiştim. Bu şekilde anlaşmaya vardık

Bu adam bize eger ki gidersem size de para kazandiracagim diyor. Ozaman Kamil gibi elimizde kalsin, sozlesme sonu gitsin bedava. Soyle bi en azindan
5 milyon Avro kazansak kotu mu olur ? Super olur kulup biraz rahatlar en azindan.

Sunu da unutmamak gerek, simdiden gelecek icin oyuncu bakmaliyiz arastirmaliyiz ve malesef bu bizim en zayif yonumuz.

Belki Riza hoca'ya soralim bize iyi oyuncular bulsun. Sonuc olarak Atif'i o buldu bizim icin cok degerli bir oyuncu. Burhan ve Atif olmasa bu sene isimiz cok zor olacakti.
58 Amsterdam 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda 58 Amsterdam 58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 01.04.2014, 16:26   #7
eurovision
Tecrübeli Yiğido

eurovision - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

130 Mesajına 193 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 465 eurovision FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
58 Amsterdam 58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Arkadaslar dikkatli okuyun:
Sivasspor’la sözleşmemi uzatırken başkanımıza, ‘Eğer beni ve sizi tatmin edecek bir teklif gelirse, giderim’ demiştim. Bu şekilde anlaşmaya vardık

Bu adam bize eger ki gidersem size de para kazandiracagim diyor. Ozaman Kamil gibi elimizde kalsin, sozlesme sonu gitsin bedava. Soyle bi en azindan
5 milyon Avro kazansak kotu mu olur ? Super olur kulup biraz rahatlar en azindan.

Sunu da unutmamak gerek, simdiden gelecek icin oyuncu bakmaliyiz arastirmaliyiz ve malesef bu bizim en zayif yonumuz.

Belki Riza hoca'ya soralim bize iyi oyuncular bulsun. Sonuc olarak Atif'i o buldu bizim icin cok degerli bir oyuncu. Burhan ve Atif olmasa bu sene isimiz cok zor olacakti.
veyada marsilyadan iyi oyuncuda alabiliriz takas yoluyla
eurovision isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 25.03.2014, 09:37   #8
anilcan213
Yiğido

anilcan213 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

181 Mesajına 406 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 657 anilcan213 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Profesyonel bir oyuncu, büyük takımda oynamasını ben de çok isterim. Marsilya'da çok çok da rahat oynar, standartlarını daha yüksek tutmasını isterim. İzledikçe de göğsüm kabarır. Kamil'de, Erman'da yaptığımız hataları tekrar etmeyelim. Karşılığını getirdiği sürece satılabilir. Kendisini ne kadar özlesek de asla unutmayız.
Alt 25.03.2014, 09:55   #9
KaanK
Tecrübeli Yiğido

427 Mesajına 859 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 692 KaanK COK SEVILEN BIR KISIKaanK COK SEVILEN BIR KISIKaanK COK SEVILEN BIR KISIKaanK COK SEVILEN BIR KISI

atıfı isterse 15 milyona satsınlar bu yönetim mantığı oldukçu yine de birşey olmaz.
Yerini hollanda 2.liginden topçularla doldururlar.Şeffaf yönetim gösteremezler
Merak eden 2009 yılına baksın. ligden gelen şampiyonlar liginden gelen paralarla yapılan transferlere baksın, bülentle el ele verip " topçu Sivas'ı beğenmiyor " yalanıyla taraftarı uyutmalarına baksın
KaanK isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 25.03.2014, 10:21   #10
58 Amsterdam 58
Tecrübeli Yiğido

243 Mesajına 473 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 566 58 Amsterdam 58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
KaanK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
atıfı isterse 15 milyona satsınlar bu yönetim mantığı oldukçu yine de birşey olmaz.
Yerini hollanda 2.liginden topçularla doldururlar.Şeffaf yönetim gösteremezler
Merak eden 2009 yılına baksın. ligden gelen şampiyonlar liginden gelen paralarla yapılan transferlere baksın, bülentle el ele verip " topçu Sivas'ı beğenmiyor " yalanıyla taraftarı uyutmalarına baksın
Yigido Kaan topcuyu nerden getirdigin onemli degil, yeterki iyi olsun, yetenekli olsun, fizigi olsun, taktik anlayisi olsun. Hollanda 2. ligde o kadar iyi oyuncular var ki bizim orta saha dedigimiz Kadir Adem ve Mehdi'den daha iyi ama onemli olan bunlari kesfetmek lazim.

Atif nerden geldi sanki ? Kotu bir Bulgaristan liginden geldi.
Stancu nerden geldi sanki ? Kotu bir ligden geldi ama keske bizde olsaydi bu Stancu cunku tam bize gore bir forvet.
58 Amsterdam 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
giderim, marsilyaya