Gs maçında işimiz kolay değil. Gs'nin bugün Fb maçından alacağı sonuç önemli olacak. Lig ikinciliği için yarışıyorlar.
1 puana oynamalıyız artık bence. Gol atıyoruz ama çok da yiyoruz.
Taraftarımız da çok dikkatli olsun bütün maçlarda. Ceza yememeliyiz. Fb maçındaki gibi gereksiz tezahüratlar ve küfür olmasın. Herkes pür dikkat olmalı. Çünkü ceza haddindeyiz. Bu kara lekeyi çalmamalıyız camiamıza. Herkesin gözünün üzerimizde olacağı maçlardan birisi.
Bu maç için tek sevindiğim nokta costa nın dönüşü olacak
onun dışında gs bursaya 6 atmıştı Bizde böyle defansa olursa ne olur bilemiyorum. Birde fb gsyi yenerse gs de bize patlar gibime geliyor çünkü bir takım üst üste kötü gidiyorsa hep sivasspora patlıyor vede bir fotvet uzun zamandır gol atamıyorsa sivasspora atıyor garip bir takımız hiç umudum yok
inşallah kazanırız
Galatasaray sezonun ikinci yarınsında deplasman galibiyeti yok. Ama SİVASSPOR ne güne duruyor. Galatasarayın bu makuz talihini Sivasspor cevirecektir. Gerek anketlerde gerekse ödüllü yarısmamızda hep Sivasspora oy veriyoruz, cünkü gönlümüzden o geciyor, ama birazda gercekler var. Bu macı Türkiyede en nefret ettigim Cincon alır gibime geliyor. Ama yinede trübüne gelip destek verecez
Bu arada Site Yönetimi stadyumun eski fotoğrafını kullanmış haberde. Bence yeni bir fotoğraf kullanılması daha uygundur.
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı tavatir'a Teşekkür Ediyor...
Kötü gidişimizin başlangıcı 12. haftada GS maçı ile başladı üst üste gördüğümüz kırmızı kartlar takımın dengesini bozdu, sonrasında gelen mağlubiyetler takımın belini büktü, bari önümüzdeki hafta kendi sahamızdaki GS maçı çıkışımız olsun da Avrupa kupalarına olsun katılalım, hiç değilse bu sebepten dolayı iyi bir transfer yaparız.
Bu Konuda ihtiyar yiğido'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...