11.01.2016, 11:15
|
|
Usta Yiğido
1.451 Mesajına 3.350 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 648
|
Cevap: Galatasaray - Sivasspor
İstanbulda oynadığımız tüm gs, bjk, fb maçlarında oyun olarak hiç ezilmedik,en kötü oynadığımız maç busezonki fb maçı,gs ile oynadığımız maçlarda ya şanssızlıktan,yada hakemler yüzünden yenildik,hakemler müsade ettiği zaman ya berabere kaldık ,ya yendik,diyeceksinizki yaw tüm maçlardadadamı hakemler hep gs yi kolladı ?bende %90 evet derim,inanmayan açıp o maçları tekrar takrar izleyebilir,saHtekar burakın hakemi aldatmaları,umutun çirkef oyunu,melonun,eboenin kırmızı görmeden maç bitirmeleri,olmayan penaltılar vs .vs .hep bu şekilde yenildik,hatta öyle zaman olduki gs yi tam sıkıştırdık,hakem müsfettesi tam 3 oyuncumuzu oyun dışına attı,gs bu sezon eski gücünde değil,defansı bayaa açık veriyor,müslera olmasa hermaçta gol manyağı olurlar,şampiyonluk yarışından kopmamak için bizi yenmeye mahkumlar,sivassporda mutlaka puan çıkarmak zorunda ,zor maç olacak 2 takım içinde,yeni transferlerden kim oynayacak oynamayacak bilemiyoruz,elde hazır bi hasan var,diğer oyuncuları enaz 2 maç sonra seyredebiliriz sanıyorum,ne olursa olsun bu maçtan puanla ayrılacağımıza inanıyorum,akıllı bi taktikle ,oyuncularımızın biraz gayret göstermesiyle gs yi evinde yenebileceğimizide düşünüyorum,maçın kilit isimleri setcus ,atıf,burhan olur ,rakibin en önemli yıldızları bu maçta oynamıyacak biliyorum,burak,snejder,podols ki filan ,bunu iyi değerlendirmek lazım,kazanırsak okan hocada iyi reklam yapmış olur .
|
|
|