Cevap: Maçı Değerlendirelim
Bu maç bi teknik direktör hatası değil,bir tenik direktör rezaletidir.İbrahim Akın Hasan Kabze Beykan Atıf la başlarsan maça bunların geri gelmediğini hatta dogru dürüst ileri bile gidemediğini Türk futbol çevresinde bir Okan bilmiyordu sanki.Neydi yani taktiği G:S defansını boğup fark atmak mıydı.Hasan Kabze de İbrahim de ayakda duramıyorlardı.Kaç top kaybettiler bari teknik direktör olarak onları saysaydı.Hüsein i ön libero olarak aldıysanız ,kim izledi kardeşim onu ön libero diye aldılar aralarında para toplayıp.En azından bakarsın döşüne bu cılızlıkla ön libero oynayamayacağını anlarsın.Mesela Okan hoca takip ediyor muymuş.Yoksa süpriz yumurta gibi mi bu transferler.Quami nin ben stoper olduğunu düşünmüyorum.Ümit i satıp bunu stoper diye alan adamlar futboldan anlıyorlar mı sizce.Belki ön libero oynar diyeceğim ama bu kuvvetle onu da zor oynar.Kısaca bu maçtan sonra çok endişelendim.İşin şakası yok.Okan hoca fantazi dünyasından çıkıp adam gibi takım çıkarmayacaksa eyvah eyvah.Yiğit Cici Boya gelecek neyse haftaya.İşin kötüsü Atıf da sakatlandıysa yandı keten helva.
Okan hoca diyor ki futbolcular gereken reaksyonu gösterememiş.Sanki kendi reaksyon geliştirdi.Sakatlık olmasa hiç oyuncu değiştirmeyecekti belki.88 de aldı 2. oyuncuyu.O da Adem di.
Sivas Belediye ile 5 maç oynasın bu takım en az üçünü Belediye kazanır.Çünkü takım o.
Okan hoca ile çok zor işimiz.Çok endiseliyim
|