Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Taraftar

Taraftar SivasSpor Taraftarı hakkında yorumlar

Seçenekler Arama Stil

Maçı Değerlendirelim
Alt 04.03.2016, 20:55   #1
adres58
Usta Yiğido

adres58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.806 Mesajına 12.565 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1473 adres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunft
Standart Maçı Değerlendirelim

Spor Toto Süper Lig 24. hafta maçında Mersin İdman Yurduna 1-0 yenildiğimiz maçı değerlendirelim.

Maçta göze çarpanlar : ?

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : ?

Maçın en iyisi kimdi : ?

Maçın en kötüsü kimdi : ?

Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : ?

Düşerken iki şeyi unutma!!!! Kimin seni ittiğini ve kimin seni tutmadığını... Ayağa tekrar kalkınca lazım olacak...
.
KAFKAS ATASÖZÜ
adres58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 04.03.2016, 20:57   #2
Del Piero
Usta Yiğido

Del Piero - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

545 Mesajına 955 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 991 Del Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz sein
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

Nasıl ki kaşarlanmış futbolcular takımdan gider kaşarlanmış yöneticilerde defolup gitsin. Bu takım senin eserin yönetim !!!
Alt 04.03.2016, 21:10   #3
35gürün58
Usta Yiğido

35gürün58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

284 Mesajına 589 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 827 35gürün58 FAZLA SÖZE GEREK YOK35gürün58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

Ne oldu ? nokta transfer olarak alınan Etzaz Hüseyin 18 kişilik kadroda yok, Tanase koşarken dili dışarda hiç bir katkısı yok, Teşera son 15 dakikada alınıyor, İbrahim Öztürk iki kere topa vurmaktan aciz kaldı biri geldi gol oldu.

Mersin 7 puanda iken biz 14 puanda idik, 7 puanı kapattılar 2 puanda öne geçtiler.

Hakem dersen tam facia resmen takımı doğradı şerefsiz, Eğer gerçekten Kayserili ise atam yapıldığında Yönetimin itiraz etmesi gerekiyordu.

Mersin'in transfer yasağı ve yönetim krizi olmasına futbolcular parasını alamamasına rağmen bizi geride bırakıyorsa,

Saçma sapan transferlerle hem kulübün maddi zarar görmesine (boşuna harcanan transfer paraları ve kaybedilen maçlar nedeniyle gelir kayıpları) hem de düşmesinin bir numaralı sebebi üç sezondur ''transferlerde artık hata yapmayacağız deyip, milleti uyuttuğunu zanneden yönetimdir.'' şimdi kına yakabilirler başarıları ile.

Sivasspor tarihine takımı süper lige çıkarmaları ile değil, düşürmeleri ile ve transfer ihanetleri ile anılacaklardır, hiç kuşku duymasınlar..

Artık ptt den demi aşağı düşeriz ; çıkarsak kaç yıl sonra çıkarız Allah bilir,

Ve sivaslının sporda yüzünün güleceği tek bir branş kaldı Güreş ve TAHA AKGÜL..
35gürün58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 6 Kullanıcı 35gürün58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 04.03.2016, 21:15   #4
tykinik58
Usta Yiğido

tykinik58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

742 Mesajına 1.947 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 857 tykinik58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Düştük BAŞKAN, düştük YÖNETİM gözünüz aydın muradınıza erdiniz. Borcumuz yok, borcu olmayan takımız diye diye takımı düşürdünüz. Doğru dürüst transfer yapmadınız, transfer komitesi kuramadınız, yönetimde SİVASSPOR'a faydası olanı olmayanı ayırt edemediniz, düşürdünüz sağolun.

Düştük sayın futbolcularımız, Atıf'ın bencilliği, diğerlerinin beceriksizliği ile düştük. Bir tek SİVASSPOR değil, şehrimiz SİVAS'ımız düştü. Hepinizin gözü aydın muradınıza erdiniz. Şimdi hepiniz de arkanıza bakmadan farklı farklı kulüplere, şehirlere, ülkelere gidersiniz bizler bir alt lige düşmenin acısıyla üzüntüsüyle sevdamızın SİVASSPOR'umuzun peşinden alt ligde yine destekleriz. Siz yeter ki muradınıza ermenin mutluluğu ile koca bir şehrin paha biçilmez sevdasını harcadığınız ile kalın...
Alt 04.03.2016, 21:31   #5
yigido yakup
Usta Yiğido

555 Mesajına 1.131 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 yigido yakup ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Ya umitlerde biterse?

Mesut hoca geldi geleli 4 macta yaptigi tercihler negatif yonde oldu.

Bugün bu tercihlerden Ibrahim ozturk tam hayal kirikligi Texera kenarda Burhan kenarda Etzaz kadroda yok i.Akin Adem kurtarici olarak oyuna gìriyor.

maci izlemyen bir Sivasspor taraftarina bunlari soylesem birde ilave etsem macin hakemi B Yildirim.

Baska bise konusmaya anlatmaya gerek kalmazdi.

Mersin e 4 puan Eskisehire 6 puan veren takimin umitli olmasi icin bir sebep varmi?

Bu sene hicbir hesap tutmadi her terslik olumsuzluk ugursuzluk beceriksizlik artik nereye kadar gidecek bilmiyoruzz.

Hakkimizda hayirlisi simdi yapilacak ne olursa olsun destek vermek bu buhrandan cikacagiz ama cikarken enaz yipranmis sekilde cikabilnek onemli.
yigido yakup isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04.03.2016, 20:58   #6
fark58
Yiğido

159 Mesajına 271 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 516 fark58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

İlk olarak Yönetiminden teknik heyetine futbolcusundan tüm personeline yazıklar olsun diyorum kardeşim yazıklar olsun size. Koskoca Sivassporu ne hale getirdiniz.
Söyleyecek o kadar çok şey var ki ama neyi değiştirir ki. Hiçbirşeyi. İnsanların sizlere olan güvenini boşa çıkardınız. Ne yaptığını bilmez yönetimin, teknik heyetin ve futbolcuların sadece ve sadece suratlarına bi taraftar olarak yazıklar olsun deyip tükrmek istiyorum.
fark58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04.03.2016, 21:12   #7
cengo64
Tecrübeli Yiğido

cengo64 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

226 Mesajına 382 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 cengo64 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Yazıklar olsun .Utanmazlar.Sivasspor u 3 senedir ne hale getirdiler.Aslında çok şey söylemek istiyorum ama 3 senedir o kadar çok şeyler dedik ki ben ve hemen hemen diğer forumdaşlarım,hiçbirini okumadlar bile eminim.Sonra çıktılar körüz dediler.3 senedir kör topal devam ediyorlardı zaten biliyorduk.Maç arası yönetim mavra yapıyordu tribünde gördük.2 senedir başka şey yapmıyorlardı zaten.Allah müstahaklarını versin ne diyim.Üzgünüz.Mecnur bey de artık asıl işlerine döner artık.Gerçekten neydi asıl işi.
cengo64 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı cengo64'a Teşekkür Ediyor...
Alt 04.03.2016, 20:59   #8
otceken58
Yiğido

otceken58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

182 Mesajına 330 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 624 otceken58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Mesut bakkal yönetim futbolcu el ele Sivasspor ptt birinci lige hayırlı olsun YİĞİDOLAR bu Siteyi yönetim futbolcu kimse okumuyormuş anladım bunu İ. Akın dan medet uman bir Sivasspor'un yapacak birşeyi kalmadı arkadaslar.
otceken58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda otceken58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 04.03.2016, 21:01   #9
DoomsDay58
Usta Yiğido

DoomsDay58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.066 Mesajına 1.913 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 837 DoomsDay58 ist ein wunderbarer AnblickDoomsDay58 ist ein wunderbarer AnblickDoomsDay58 ist ein wunderbarer AnblickDoomsDay58 ist ein wunderbarer AnblickDoomsDay58 ist ein wunderbarer AnblickDoomsDay58 ist ein wunderbarer AnblickDoomsDay58 ist ein wunderbarer Anblick

Umut saçan sevgi pıtırcığı yönetim hastası taraftarlar bu forumun altında konuşsunlar biz konuşmaktan bıktık çünkü. Yapın analizinizi değerlendirin maçı bakalım görelim sizi
DoomsDay58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 8 Kullanıcı DoomsDay58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 04.03.2016, 21:05   #10
otceken58
Yiğido

otceken58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

182 Mesajına 330 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 624 otceken58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
DoomsDay58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Umut saçan sevgi pıtırcığı yönetim hastası taraftarlar bu forumun altında konuşsunlar biz konuşmaktan bıktık çünkü. Yapın analizinizi değerlendirin maçı bakalım görelim sizi
Haklısın kardeş sizlerden özür diliyorum bu adamlar varken Sivasspor dan bisey olmaz yakıştıramadık kendimize düşmeyi ne diyelim yakistiranlar varmış. Bu arada benim tek askım Sivasspor kesinlikle yönetim olmadı bunu not olarak belirteyim.
otceken58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda otceken58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...

Etiketler
değerlendirelim, maçı