HAYRETTİN GİTMİYOR
Sivasspor Yönetim Kurulu, dört büyüklerin kadrosuna dahil etmek için büyük uğraşlar verdiği Hayrettin’i göndermeme kararı aldı. ...Yıldız futbolcu sezon sonuna kadar Sivasspor’da
Sivasspor Yönetim Kurulu dört büyük takımın peşinde koştuğu yıldız futbolcusunu bırakmama kararı aldı. Yönetim Hayrettin’i sezon sonunda gitmesine karar verdi.
Transfer sezonunun yaklaşmasıyla birlikte Turkcell Süper Lig’inin devlerinin kadrosuna dahil etmek için kapışmaya girdiği Hayrettin, sezon sonuna kadar Sivasspor’da kalacak.
Başta Sivasspor Kulüp Başkanı Mecnun Otyakmaz olmak üzere Yönetim kurulu üyeleri Hayrettin’i göndermeme kararı alırken, yıldız futbolcuyu sezon sonuna kadar kadroda tutmayı hedefledikleri öğrenildi. Yönetim Kurulu devre arasında yıldız futbolcu ile sözleşme yenileyerek sezon sonunda gitmesine izin verecek. Böylelikle Sivasspor, Hayrettin’in transferinden büyük bir gelir elde etmiş olacak.
Yönetim Kurulu’nun verdiği bu karara Hayrettin’in de olumlu baktığı öğrenilirken, yıldız futbolcunun, “Sivasspor’un menfaatleri benim için ön plandadır. Yönetimim ne karar verirse ona saygı duyarım. Sonuçta onlar benim iyiliğimi düşünüyor. Yönetimim git demeden bi yere gitmem”dediği öğrenildi.
|