BAŞKAN TRANSFERE EL ATTI
Sivasspor Kulüp Başkanı Mecnun Otyakmaz, transfer sezonunun açılmasına yaklaşılması nedeniyle transfere el attı. Kulüp Başkanı Otyakmaz transferlerle bizzat kendisi ilgilenecek
Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz transfer görüşmelerinde tam manasıyla sonuç alınmaması nedeniyle transfere el attı. Önceki günlerde yapılan Yönetim Kurulu toplantısında transferlerle bizzat kendisinin ilgilenmek istediğini belirten Otyakmaz, bunun için Yönetim Kurulu üyelerinden tam yetki istedi. Yönetim Kurulu Üyeleri Başkan’ın bu teklifini geri çevirmeyerek transferde tek ve tam yetkili olarak Sivasspor Kulüp Başkanı Mecnun Otyakmaz’ı görevlendirdi.
GÖRÜŞMELERE BAŞLADI
Yönetim Kurulundan gerekli onayı alan Başkan Otyakmaz, transfer edilmesi hedeflenen futbolcularla aynı gün görüşmelere başladı. Bu çalışmalarını daha da iyi sürdürebilmek için İstanbul’a giden Başkan Otyakmaz, yurt dışında futbolcu arayışını sürdüren Bülent Uygun’u da İstanbul’a çağırdı. Transferde yetkiyi eline alan Otyakmaz, Uygun’u görüşmeleri sırasında yardımcısı olarak belirledi.
HEDEF KAMPA YETİŞTİRMEK
Başkan Otyakmaz’ın transferdeki tüm yetkiyi eline almasının nedeninin ise yapılan görüşmelerden şuana kadar tam olarak bir sonuç alınmaması olduğu öğrenildi. Başkan Otyakmaz bunun yanı sıra Teknik heyetin transfer edilecek futbolcuların tamamını Antalya kampında hazır istemesi nedeniyle devreye girdiği hedefinin de transferleri kampa yetiştirmek olduğu bildirildi.
Sivasspor Kulüp Başkanı Mecnun Otyakmaz aldığı bu yetkiyle bilikte transfer çalışmalarına büyük bir hız verdi. Daha önce Bülent Uygun ve Transfer Komitesinin görüştüğü futbolcular ile bizzat kendisi görüşen Otyakmaz, hemen hemen her konuda olduğu gibi bu konuda da iş bitiriciliğini göstermeyi hedefliyor.
|