Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

LİSTEDE 15 FUTBOLCU VAR
Alt 30.12.2005, 23:19   #1
SivasSpor.Com
Site Habercisi

SivasSpor.Com - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.971 Mesajına 24.141 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 SivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yok
Standart LİSTEDE 15 FUTBOLCU VAR

Devre arasında kadrosunu güçlendirmeyi hedefleyen Sivasspor Yönetim Kurulu’nun futbolcu listesi bir hayli kabarık.
Transfer döneminin açılmasıyla kadrosuna en fazla 5 futbolcu katmayı hedefleyen Sivasspor Yönetim Kurulu şuanda 15 futbolcu ile görüşme içerisinde.
Teknik heyetin verdiği raporlar doğrultusunda 15 futbolcuyu transfer listesine alan Yönetim Kurulu bu futbolcuların tamamıyla görüşmeye başlarken bunlarda sadece 5 tanesi ile masaya oturacak.
Kadrosuna bu listeden sadece 3’te birini dahil edecek olan Sivasspor Yönetiminin listesini kabarık tutmasında ki nedenin ise futbolcu alternatifinin fazla olması olduğu bildirildi.
Sivasspor Yönetiminin listesinde bulunan bu futbolcuların üç tanesinin önlibero olduğu bildirilirken kalan 12 futbolcunun ise orta saha ve forvet mevkiinde görev yapan futbolcular olduğu bildirildi.
Sivasspor Yönetim kurulu görüşmelerini sürdürdüğü bu futbolcuların isimlerini prensipte anlaşmaya varmadığı sürece açıklamayı doğru bulmadıklarını belirtirken gazetelerde çıkan transfer haberleri ile ilgili yorum yapmaktan da kaçındı.
Sivasspor Yönetim Kurulu futbolcuların isimlerini açıklamama nedeni olarak ise gizlilik olarak ifade etti.

Bizi Twitter'den takip etmek için tıklayınız....

Yorumlarınızı ilgi ile okuyup beğeniyoruz.
Ancak; yorumlarınızı mümkünse küçük harflerle yazınız lütfen....
SivasSpor.Com isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 30.12.2005, 23:25   #2
1967_DERNEK_10UR
Usta Yiğido

1967_DERNEK_10UR - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

29 Mesajına 32 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1307 1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick
Daumen hoch

GİZLİLİK ÇOK ÖNEMLİ BASINA SIZACAK EN UFAK BİR HABER BELKİDE ALACAĞIMIZ FUTBOLCULARIN ELDEN KAÇMASINA SEBEP OLACAK..YADA FİYATININ YÜKSELMESİNE SEBEP OLACAKTIR..BİRAZ SABIR ŞURDA KALMIŞ 20 GÜN..
1967_DERNEK_10UR isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 30.12.2005, 23:26   #3
alimuharrem58
Usta Yiğido

alimuharrem58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

11 Mesajına 13 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 alimuharrem58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

ONUR ABİ HAKLISIN GİZLİLİKTEN SÜRDÜRÜLMELİ
alimuharrem58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 30.12.2005, 23:33   #4
5841
Usta Yiğido

5841 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

6 Mesajına 9 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 838 5841 TAM BIR BEYEFENDI5841 TAM BIR BEYEFENDI5841 TAM BIR BEYEFENDI5841 TAM BIR BEYEFENDI5841 TAM BIR BEYEFENDI

yönetimin gizlemekte faydası var..hadi hayırlısı
Alt 31.12.2005, 01:29   #5
GuNaY
Gast

Gizlemeleri çok güzel.. sene başında da bu şekilde güzel sürprizler yapmıştı yönetim...
Ancak bu sürecte futbolcu ve zaman az... bir an önce neticeye varılmalı müsbet yada menfi olarak!!!

Alt 31.12.2005, 08:08   #6
Kaptan-58
Usta Yiğido

Kaptan-58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

12 Mesajına 24 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 858 Kaptan-58 ist jedem bekanntKaptan-58 ist jedem bekanntKaptan-58 ist jedem bekanntKaptan-58 ist jedem bekanntKaptan-58 ist jedem bekanntKaptan-58 ist jedem bekannt
Pfeil

hadi bakalım hayırlısı olsun.. inşallah güzel transferler yaparız

http://img88.imageshack.us/img88/1423/6a82d9d035wv4.gif
Kaptan-58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 31.12.2005, 08:18   #7
yerliturkuaz
Usta Yiğido

yerliturkuaz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.268 Mesajına 2.761 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1270 yerliturkuaz COK SEVILEN BIR KISIyerliturkuaz COK SEVILEN BIR KISIyerliturkuaz COK SEVILEN BIR KISIyerliturkuaz COK SEVILEN BIR KISI

yonetim simdiye kadar hep dogrulari yapti. bundan sonrada dogrulari yapacaktir.
yerliturkuaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 31.12.2005, 08:55   #8
eren1
Gast

yönetimin çok zekice işler yaptığına inanmaya başladım
süperlige çıkmanın verdiği heyecana kapılıp ekonomik prensiplerden taviz vermediler tek korkum buydu yani popülerite uğruna klubun gücünü aşacak transferler yaparak bu sene belki güzel sonuçları alacaktı ama daha sonra sivassporun altından birdaha hiç kalkamayacağı bir borcun altına girebileceği endişesi içindeydim..

bu ligden kimler gitmediki bursaspor ,kocaelispor,istanbulspor.eski şehirspor ve daha bir çok başarılı ve güçlü takım bu lige veda etti..

ama görünen o ki büyük başkan mecnun otyakmaz herşeyi en ince ayrıntısına kadar düşünüyor..

busene olabildiğince ucuz fakat faydalı transferle ligi en iyi şekilde bitirme planları içinde....

seneye artacak gelirlerle daha ıyı ve avrupada oynuya bilecek bir kadro kuracak diye düşünüyorum..

Alt 31.12.2005, 09:01   #9
Arif Coşkun
Usta Yiğido

Arif Coşkun - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

138 Mesajına 217 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 961 Arif Coşkun isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Alıntı:
eren1 Nickli Üyeden Alıntı
süperlige çıkmanın verdiği heyecana kapılıp ekonomik prensiplerden taviz vermediler tek korkum buydu yani popülerite uğruna klubun gücünü aşacak transferler yaparak bu sene belki güzel sonuçları alacaktı ama daha sonra sivassporun altından birdaha hiç kalkamayacağı bir borcun altına girebileceği endişesi içindeydim..

bu ligden kimler gitmediki bursaspor ,kocaelispor,istanbulspor.eski şehirspor ve daha bir çok başarılı ve güçlü takım bu lige veda etti..

ama görünen o ki büyük başkan mecnun otyakmaz herşeyi en ince ayrıntısına kadar düşünüyor..

busene olabildiğince ucuz fakat faydalı transferle ligi en iyi şekilde bitirme planları içinde....

seneye artacak gelirlerle daha ıyı ve avrupada oynuya bilecek bir kadro kuracak diye düşünüyorum..
Evet eren1 sana katılıyorum,sırf günün manşetini yakalıyım diye kulubü ilerisi için zor duruma sokacak harakettlerdende kaçınıyor olabilirler.Bir bildikleri vardır elbet.
Alt 02.01.2006, 17:33   #10
dadaş
Acemi Yiğido

dadaş - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2 Mesajına 8 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 dadaş ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
eren1 Nickli Üyeden Alıntı

düşüncelerim bunlar...