Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Serbest Alan, Sivas Paylaşım, Sivas Forum, Sivaslılar > Kilitli Konular

Kilitli Konular Kilitlenmiş Konular

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Sivasspor Neden Fenerium Markası Kullanıyor???
Alt 25.08.2005, 23:24   #1
orkun85
Yeni Yiğido

orkun85 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

8 Mesajına 10 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 orkun85 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart Sivasspor Neden Fenerium Markası Kullanıyor???

Merhaba hemşerilerim...Benim anlayamadığım,kafamın almadığı ve sinir krizine girmeme neden olan sivassporun fenerium gibi sadece fenerbahçeyle özleşteşmiş bir spor markasını kullanmasını bu forumda sizlerle paylaşmak istedim...

Koskoca dünyada bir tek fenerium markası mı kaldı?...Buna kim dur diyecek???...Yani sivasspor yönetiminden bir kişi sivasta sıradan bir terziye gitse forma ve sportif ürün sparişi verip sivassporium veya sivassporstore veya yigidostore gibi bir marka yaratsa cok cok daha yararli olurdu...Hadi bu fikri geçtim koskoca sivasspor koca derken camia olarak diyorum
başarı olarak demiyorum yanlış anlaşılmasın,bugun türkiyede en çok yaşayan hemşeriler sivaslıdır bunu herkes bilir bu durumda sivasspor yönetimi nike,adidas,puma vs gibi markalara neden sportif malzeme konusunda sponsorluk teklif etmez anlamiyorum.Bu firmalar sivasspora böyle bir hizmet vermekten kaçınmazlar çünkü biliyorlarki kesinlikle bu tür bir forma veya başka eşya çok fazla sipariş alacaktır...

Bir galatasaraylı olarak bu topiği actim ama sivasspor ,gstore markalı bir formaylada çıksa yine aynı eleştiriyi yapardım yanlış anlamayın...Şimdi bir sivassporlu ve fenerbahçe antipatisi olan bir kişi olarak sittin sene bu formayı sırtıma geçirmem....

saygılar sevgiler....
orkun85 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 26.08.2005, 00:12   #2
serkankaya58-58
Yeni Yiğido

serkankaya58-58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 serkankaya58-58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Böse

dostum bende bir fener bahceliyim ve sivassporu kutluyorum sen fazla ilgilenmiyosun galiba ticaretle diyelimki adidas puma veye herneyse sponsorluk anlasmasi yaptin peki bu urunleri nerde satacaksin hangi zamanda nekadar magza acacaksin fenerium gibi buyuk bir magzada urunlerimizin satilmasindan guru duyuyorum ve gercek sivasli takim ayirt etmez bu demek oluyorki sivassporumuza destek veren bir futbol takimi var hem magza olarak hemde futbolcu olarak bunlari goz ardi etme
serkankaya58-58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 26.08.2005, 05:05   #3
rapimist
Yeni Yiğido

rapimist - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 0 rapimist ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Böse

Alıntı:
serkankaya58 Nickli Üyeden Alıntı
dostum bende bir fener bahceliyim ve sivassporu kutluyorum sen fazla ilgilenmiyosun galiba ticaretle diyelimki adidas puma veye herneyse sponsorluk anlasmasi yaptin peki bu urunleri nerde satacaksin hangi zamanda nekadar magza acacaksin fenerium gibi buyuk bir magzada urunlerimizin satilmasindan guru duyuyorum ve gercek sivasli takim ayirt etmez bu demek oluyorki sivassporumuza destek veren bir futbol takimi var hem magza olarak hemde futbolcu olarak bunlari goz ardi etme
Ozaman bana kimse burdan hikaye anlatmasin tek buyuk sivas diye eger tek buyuk sivasspor'umuz sa ! baska takimlarin destegi olmamasi lazim ne bicim rekabet bu ??
rapimist isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 29.08.2005, 14:14   #4
aGa
Yeni Yiğido

aGa - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 0 aGa isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Alıntı:
rapimist Nickli Üyeden Alıntı
Ozaman bana kimse burdan hikaye anlatmasin tek buyuk sivas diye eger tek buyuk sivasspor'umuz sa ! baska takimlarin destegi olmamasi lazim ne bicim rekabet bu ??

sonuna kadar hak veriyorum sana gardasım
tek buyuk sivas diyenler o zman dusunsunler baska takımlara ihtiyacımız olmadıgını..!!!
aGa isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 29.08.2005, 14:19   #5
serhankaburcuk
Usta Yiğido

serhankaburcuk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

30 Mesajına 39 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1317 serhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekannt

Arkadaşlar bu fenerium olayındada anladığımız bişey var...İçimizde halen Fenerbahçeyi destekleyen arkadaşlar var arkadaşalar artık süper ligdeyiz ve fenerde bizim rakibimiz biraz daha duyarlı olalım...ARTIK TEK BÜYÜK VAR O DA SİVASSPOR....
serhankaburcuk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 26.08.2005, 11:32   #6
orkun85
Yeni Yiğido

orkun85 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

8 Mesajına 10 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 orkun85 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Böse

Alıntı:
serkankaya58 Nickli Üyeden Alıntı
Valla ticareti senden öğrencek kadar zeki değilim dostum simdi bazi aciklamalarda bulunayım...

1-Acaba hiç bir sivassporlu yöneticimiz adidas,nike,puma vs bir markayla görüşme yapıp sponsorluk istedimi.İstedi diyelim bu markaların hepsi sivasspora can atar sponsor olmaya trde en cok sivaslı oldugunu ve büyük bir pazara sahip oldugu icin sivassporun bu önerisini kabul ederler.Konuşmanda anlamadıgım nokta nerede satacaksın demen...Sivasspor bu markaların biriyle anlaştığında onların papaua yeni ginede bile olan store larında gerçek ve lisanslı sivasspor ürünlerini görürsün,ayrıca ikilemde olmaz ve gsliside bjkliside gelir o formaları alır...

2-Sivasspor tek büyük sloganı bu sitenin sloganı ben buna kesinlikle inanmıyorum bu ayrı çünkü bunu uygulayabilecek hiç bir ekonomik çalışmamız yok bundan seneler önce yozgat,van gibi anadolu klubleride bolca para harcadı ama gelir kaynakları sadece havuz oldugu için oldukları yerden geriye gittiler hiç bir sportif başarı gelmediği gibi şu an 1.ligde bile değiller...Fakat diğer anadolu kluplerinden en büyük farkımız bizim potansiyelimiz bunu kullanamıycaksak neden sivassporu tek büyük olarak ilan ediyoruz,bu boşa zaman kaybıdır.

3-Sivasspor neden fenerbahçenin yaması olmaya çalışılıyor anlamiyorum.Fenerde kadroya giremeyen oyunculara hemen sivasspor talip oluyor zaten o adamların fenere faydası yok sivassa nasıl olsun,bunu herkes biliyorki fener forması oyuncuları baskı altına sokuyor medyada fenerli oldugundan cok acik ve net o oyunculardan üst düzey başarı bekleniyor..Ha can gibi genç oyuncu alınır genç takımdan ona eywallah....

4-Yarın bir gün eğer sivasspor 2 maçtada fenere yatmıycagi ne malum??? Forma reklaminda bile fenerium olan klub 2 macı fenere kaybederse kim hesap sorabilirki...

5-Bir sivaslı galatasaraylı olarak samiyende ki maçta farklı bir duyguya bürüneceğim açık,ama bana hayatımda en güzel futbol günlerini yaşatan galatasaray mı? yoksa formasında turkcell süper liginde 17 rakibinden birinin reklamını alan memleketim sivassporu mu tutucam...Bu açıklamalardan sonra cevabı anlamışsınızdır...

6-Ne olur açtığım topiği dikkatli okuyun,boşuna açıklama yapmama gerek kalmasın her şeyi çok net açıkladım..Yok onlar forma yaparsa nerede satacaksın gibi boş laflar yazmayın...

Saygılar hemşerilerim....
orkun85 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
sana geçmiş olsun iflah olmaz fanatik :)
Alt 26.08.2005, 09:31   #7
abircan
Usta Yiğido

abircan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

239 Mesajına 440 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 949 abircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDI
Standart sana geçmiş olsun iflah olmaz fanatik :)

Alıntı:
orkun85 Nickli Üyeden Alıntı
Merhaba hemşerilerim...Benim anlayamadığım,kafamın almadığı ve sinir krizine girmeme neden olan sivassporun fenerium gibi sadece fenerbahçeyle özleşteşmiş bir spor markasını kullanmasını bu forumda sizlerle paylaşmak istedim...

Koskoca dünyada bir tek fenerium markası mı kaldı?...Buna kim dur diyecek???...Yani sivasspor yönetiminden bir kişi sivasta sıradan bir terziye gitse forma ve sportif ürün sparişi verip sivassporium veya sivassporstore veya yigidostore gibi bir marka yaratsa cok cok daha yararli olurdu...Hadi bu fikri geçtim koskoca sivasspor koca derken camia olarak diyorum
başarı olarak demiyorum yanlış anlaşılmasın,bugun türkiyede en çok yaşayan hemşeriler sivaslıdır bunu herkes bilir bu durumda sivasspor yönetimi nike,adidas,puma vs gibi markalara neden sportif malzeme konusunda sponsorluk teklif etmez anlamiyorum.Bu firmalar sivasspora böyle bir hizmet vermekten kaçınmazlar çünkü biliyorlarki kesinlikle bu tür bir forma veya başka eşya çok fazla sipariş alacaktır...

Bir galatasaraylı olarak bu topiği actim ama sivasspor ,gstore markalı bir formaylada çıksa yine aynı eleştiriyi yapardım yanlış anlamayın...Şimdi bir sivassporlu ve fenerbahçe antipatisi olan bir kişi olarak sittin sene bu formayı sırtıma geçirmem....

saygılar sevgiler....
Sonuçta işin içinde ekonomi var fenerium falan araç, türkiyede 40 ın üzerinde satış noktası olan garantili orjinal takım formasını satan sokakta işportacı mafyasına kulübünün hakkını yedirmeyen fenerıumla çalışılması tamamen dogru bir ticari karardır, ben hiç yunanlıları sevmem farzı mahal ama ingiltereye , almanyaya giderken yunan hava sahasında geçeriz hiç itirazım olmaz pilota, ben hedefe götürsünde gerisi boş, en organize takım ticari anlamda fener, geçen yıl 300 bine yakın lisanslı forma satmış, bırakın artık at gözlüğünü kafa olarakda birinci lige çıkın uefa kupasını kazanın, övündüğün gs şampiyonlar liginden en çok para kazanan türk takımı 82.5 milyon dolar galiba ama nerede ortada var 150 - 200 milyon dolar borç, türkiyenin en büyük tefecilerinin eline düşmüş bir kulüp, sivası tebrik ediyorum doğru karar, bir yanda yükselen bir değer, diğer yanda iflasa giden müflisler, geçmiş olsun gs ım geçmilş olsun yazık
Alt 26.08.2005, 13:18   #8
ReDYiGiDo
Tecrübeli Yiğido

ReDYiGiDo - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

25 Mesajına 47 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 778 ReDYiGiDo BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Bizim Formalarımızda Nike olabilir Yeter ki istensin Ben şimdi ki formadansa Nike formaya daha çok ilg gösteririm..
ReDYiGiDo isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
sivasspor başaralı olsun yiğitçe gerisi hikaye önce sivasspor deme zamanı
Alt 26.08.2005, 10:03   #9
üçlerbeyli
Yeni Yiğido

Tecrübe Puanı: 0 üçlerbeyli ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart sivasspor başaralı olsun yiğitçe gerisi hikaye önce sivasspor deme zamanı

sivasspor başaralı olsun yiğitçe gerisi hikaye önce sivasspor
bir sivaslı için başka takım kaldımı ki birbirinizi ve kendinizi üzüyorsunuz.
silkinin şöyle bir kendinize gelin stada da sivasspor formalarınızı giyerek gelin
üçlerbeyli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 26.08.2005, 13:00   #10
1967_DERNEK_10UR
Usta Yiğido

1967_DERNEK_10UR - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

29 Mesajına 32 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1306 1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick
Daumen hoch

BU SEZON Kİ FORMALAR DA FENERIUM MARKASI YOK...ÖZ VE ÖZ SİVASSPOR FORMASI..
1967_DERNEK_10UR isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Konu Kapatılmıştır