Alıntı:
serkankaya58 Nickli Üyeden Alıntı
dostum bende bir fener bahceliyim ve sivassporu kutluyorum sen fazla ilgilenmiyosun galiba ticaretle diyelimki adidas puma veye herneyse sponsorluk anlasmasi yaptin peki bu urunleri nerde satacaksin hangi zamanda nekadar magza acacaksin fenerium gibi buyuk bir magzada urunlerimizin satilmasindan guru duyuyorum ve gercek sivasli takim ayirt etmez bu demek oluyorki sivassporumuza destek veren bir futbol takimi var hem magza olarak hemde futbolcu olarak bunlari goz ardi etme
|
Valla ticareti senden öğrencek kadar zeki değilim dostum simdi bazi aciklamalarda bulunayım...
1-Acaba hiç bir sivassporlu yöneticimiz adidas,nike,puma vs bir markayla görüşme yapıp sponsorluk istedimi.İstedi diyelim bu markaların hepsi sivasspora can atar sponsor olmaya trde en cok sivaslı oldugunu ve büyük bir pazara sahip oldugu icin sivassporun bu önerisini kabul ederler.Konuşmanda anlamadıgım nokta nerede satacaksın demen...Sivasspor bu markaların biriyle anlaştığında onların papaua yeni ginede bile olan store larında gerçek ve lisanslı sivasspor ürünlerini görürsün,ayrıca ikilemde olmaz ve gsliside bjkliside gelir o formaları alır...
2-Sivasspor tek büyük sloganı bu sitenin sloganı ben buna kesinlikle inanmıyorum bu ayrı çünkü bunu uygulayabilecek hiç bir ekonomik çalışmamız yok bundan seneler önce yozgat,van gibi anadolu klubleride bolca para harcadı ama gelir kaynakları sadece havuz oldugu için oldukları yerden geriye gittiler hiç bir sportif başarı gelmediği gibi şu an 1.ligde bile değiller...Fakat diğer anadolu kluplerinden en büyük farkımız bizim potansiyelimiz bunu kullanamıycaksak neden sivassporu tek büyük olarak ilan ediyoruz,bu boşa zaman kaybıdır.
3-Sivasspor neden fenerbahçenin yaması olmaya çalışılıyor anlamiyorum.Fenerde kadroya giremeyen oyunculara hemen sivasspor talip oluyor zaten o adamların fenere faydası yok sivassa nasıl olsun,bunu herkes biliyorki fener forması oyuncuları baskı altına sokuyor medyada fenerli oldugundan cok acik ve net o oyunculardan üst düzey başarı bekleniyor..Ha can gibi genç oyuncu alınır genç takımdan ona eywallah....
4-Yarın bir gün eğer sivasspor 2 maçtada fenere yatmıycagi ne malum??? Forma reklaminda bile fenerium olan klub 2 macı fenere kaybederse kim hesap sorabilirki...
5-Bir sivaslı galatasaraylı olarak samiyende ki maçta farklı bir duyguya bürüneceğim açık,ama bana hayatımda en güzel futbol günlerini yaşatan galatasaray mı? yoksa formasında turkcell süper liginde 17 rakibinden birinin reklamını alan memleketim sivassporu mu tutucam...Bu açıklamalardan sonra cevabı anlamışsınızdır...
6-Ne olur açtığım topiği dikkatli okuyun,boşuna açıklama yapmama gerek kalmasın her şeyi çok net açıkladım..Yok onlar forma yaparsa nerede satacaksın gibi boş laflar yazmayın...
Saygılar hemşerilerim....