Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

HEDEF 40 PUAN
Alt 02.03.2006, 23:03   #1
SivasSpor.Com
Site Habercisi

SivasSpor.Com - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.971 Mesajına 24.141 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 SivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yok
Standart HEDEF 40 PUAN

Sivasspor Teknik Direktörü Lorant “ Hedef 40 puan “ dedi

Sivasspor Teknik Direktörü Werner Lorant, takımının puan cetvelinde üst sıralarda yer aldığı dönemde havaya girmediğini, puan kayıplarının yaşandığı haftalarda da paniğe kapılmadığını belirterek, ''Bunlar bir lig maratonunda olağan şeyler ve her takımın başına gelir'' dedi.
Lorant, kulübün sosyal tesislerinde düzenlendiği basın toplantısında, hafta sonu sahalarında karşılaşacakları Kayseri Erciyespor'un çok kaliteli bir takım olduğunu ifade ederek, ''Defansif olarak da çok güçlü bir takım. Forvetleri de çok hızlı. özellikle deplasmanda rahat oynayan, kontraatak oynayan bir takım'' dedi.

Rakiplerinin özelliğine göre önlemlerini alacaklarını ve buna göre maça çıkacaklarını belirten Lorant, ''Biz sadece ev ödemize konsantre olmamız gerekiyor. Orada hakem ne yapmış, bize burda bu hatayı yapmış veya şunu yapmış onları konuşmamamız gerekiyor. Biz kendi ödevimizi yapıyoruz ve maçımıza konsantre oluyoruz. Benim görevlerim bunlar'' diye konuştu.
HAKEM HATALARI
Lorant, hakem hataları ile ilgili bir soru üzerine de şunları kaydetti: ''Bugüne kadar bazı girişimlerde bulunulması gerekiyordu. Bazı uyarılarda bulunması gerekiyordu. Ama o zamanı kaçırdık. Ben bu konuya defalarca değindim. O yüzden bu konuda da fazla konuşmak istemiyorum. Şimdi bu konuyu açmakla ilgili bir istek de kalmadı. Defalarca, sezon başından bu yana yapılan hataları ben dile getirdim. Artık geçimişi konuşmanın da bir anlamı yok. Ben hakem hataları, ya da şu olmuş bu olmuş onları konuşmuyorum artık. Ben işime konsantre oluyorum ve gelecekteki maçlara bakıyorum.''
Büyük takımların hemen maçlardan sonra şikayetlerini dile getirdiğini, yorumlarını yaptıklarını ifade eden Lorant, ''O zaman ben maçtan sonra, hele deplasmanda oynadığım maçlardan sonra şikayetimi dile getirmem gerekiyordu. Görseler bizim başımıza neler geliyor. Bakalım aynı şekilde davranacaklar mı?'' dedi.
Sivasspor'un defans ağırlıklı futbolu ile ilgili bir soru üzerine de Lorant, rakip takımların ligin ikinci yarısında daha dikkatli ve disiplinli oynadığını, bu nedenle de gol atmakta zorlandıklarını belirterek, ''Bizim çok iyi defans oyuncularımız var. Ofansif olarak da sorunlarımız var. Bu da yeni lige çıkan takımda gayet normal ve doğal bir olay. Yani bu ilk devrede şans yanımızdaydı, hemen golü buluyorduk. Şimdi bir kaç poziyona fazladan girmeniz gerekiyor golü bulmak için'' diye konuştu.
Lorant, Sivasspor'un büyük takımlara karşı daha rahat bir futbol oynadığı yönündeki bir görüşü de, ''Büyük takımlara karşı oynamak bizim için daha kolay. Normal takımlar bize karşı çok derin defans oynuyorlar. Bunu da hafta sonu tekrar göreceksiniz. Sahaya çıktığımız zaman çok sabıra ihtiyacımız olacak'' dedi.
Büyük takımlarla oynanan maçlar dahil tüm maçlarda tribünlerin boşkalmasından yakınan Lorant, taraftarlardan stadı tamamen doldurmalarını isteyerek, ''Stada gelmiyorsun, takımına destek vermiyorsun ve bazı rüyalara dalıyorsun'' diye konuştu.
HEDEF 40 PUAN
Sivasspor'un sezon başında ilk 5 içine girmeyi hedeflediği şeklindeki bir görüşü de Lorant, gülerek şöyle yorumladı:
''Ben hangi takımı çalıştırdığımı biliyorum, elimdeki futbolcu kalitesini biliyorum, bir sezon boyunca başıma neler gelebilecek biliyorum, yani bunun inişli-çıkışlı bir lig olduğunu biliyorum.
Bunları bildiğim halde size böyle bir şey söylemem imkansız. Ben hep gerçekçi oldum.''
Sezon sonuna kadar en az 40 puan almayı hedeflediklerini belirten Lorant, ''En az diyorum. Bunu üstüne basa basa söylüyorum. Ben sadece bu 40 puanın nasıl alınabileceğinin planlarını yapmaktaydım. Ve hala da onu yapıyorum. Yani ne üst sıralardayken havaya girdim, ne de puan serisini kaybettiğimiz zaman 6-7 maç arka arkaya paniğe kapıldım, korku yaşadım. Bunlar bir lig maratonunda olağan şeyler ve her takımın başına gelir'' diye konuştu.

Yeniülke

Bizi Twitter'den takip etmek için tıklayınız....

Yorumlarınızı ilgi ile okuyup beğeniyoruz.
Ancak; yorumlarınızı mümkünse küçük harflerle yazınız lütfen....
SivasSpor.Com isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: HEDEF 40 PUAN
Alt 02.03.2006, 23:06   #2
1967_DERNEK_10UR
Usta Yiğido

1967_DERNEK_10UR - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

29 Mesajına 32 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1311 1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick
Standart -->: HEDEF 40 PUAN

HAKEM HATALARINI VE FORVETLERİMİZİN GOL YOLLARINDA Kİ SIKINTILARINI BU HESABA KATARSAK ZOR GÖRÜNÜYOR..AMA YİNEDE EN İYİ YERDE BİTİRMELİYİZ LİGİ...
1967_DERNEK_10UR isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02.03.2006, 23:06   #3
PATRON
Tecrübeli Yiğido

PATRON - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

116 Mesajına 302 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 783 PATRON FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

SAYIN HOCAM İYİ GÜZEL KONUSUYORSUNDA SEZON BAŞINDA 50 Lİ PUANLARDAN BAHSEDİYORDUNUZ?? NEDEN ŞİMDİ BU40 PUAN OLDUKİ?

NEYSE EN AZ 40 PUAN DİYEREK BİZLERE BİRAZ DAHA UMUT VERMİŞ SAYIN HOCAMIZ. 40 VE DAHA FAZLASI OLABİLİR DİYE..
PATRON isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02.03.2006, 23:09   #4
erem
Acemi Yiğido

10 Mesajına 13 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 erem ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Lorant gibi bir hocaya sahip olduğumuz için şanslıyız. Hedefimizi doğru tesbit etti ve emin adımlarla ilerliyoruz
erem isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02.03.2006, 23:21   #5
1967_Dernek_Murat
YASAKLI ÜYE

1967_Dernek_Murat - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

15 Mesajına 21 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 1967_Dernek_Murat zeigte ein beschämendes Verhalten in der Vergangenheit

HOCAMIZ İŞİNİ BİLİR HADİ HAYIRLISI
1967_Dernek_Murat isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02.03.2006, 23:25   #6
erhan5834
YASAKLI ÜYE

erhan5834 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

12 Mesajına 21 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 erhan5834 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

inşallah konulan hedefe ulaşırız 40 puan yeni lige çıkmış bi takım için fena sayılmaz...
erhan5834 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02.03.2006, 23:30   #7
YatodaSin
YASAKLI ÜYE

YatodaSin - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

22 Mesajına 43 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 YatodaSin ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Adam düsmemeyi düsünüyo sade 40 puannanda düsmeyiz.Ama sezona bomba gibi baslamistih herkes UEFA yi düsünüyordu.Hayirlisi
YatodaSin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03.03.2006, 23:24   #8
revenge58
Yiğido

revenge58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

37 Mesajına 55 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 revenge58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Alıntı:
YatodaSin Nickli Üyeden Alıntı
Adam düsmemeyi düsünüyo sade 40 puannanda düsmeyiz.Ama sezona bomba gibi baslamistih herkes UEFA yi düsünüyordu.Hayirlisi
bende uefa olur mu acaba dıyordum ama goruldu kı butcemız degıl uefaya ancak lıgde kalacak oranda...herkes transfer yaparken bız sadece baktık
Alt 02.03.2006, 23:48   #9
TracyMcGrady58
Usta Yiğido

TracyMcGrady58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

649 Mesajına 918 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1504 TracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer Anblick

hedefimiz ligde kalmak ve bunu 40 puannan rahat basaririz
TracyMcGrady58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02.03.2006, 23:59   #10
TracyMcGrady58
Usta Yiğido

TracyMcGrady58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

649 Mesajına 918 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1504 TracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer Anblick
Reden -->: HEDEF 40 PUAN

hedef 58 puan olsa olmaz
TracyMcGrady58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla