ARTIK DESTEK OLUNMALI
Perşembe, 16 Mart 2006
Yiğido dikkat, ‘Efsane Başkan’ Osman Seçilmiş konuştu;
Sivasspor Kulübünün eski Başkanlarından olan ve Yiğidoların ‘Efsane Başkan’ olarak adlandırdığı Osman Seçilmiş, Sivas halkını destek çağrısı yaptı. Sivasspor’un Sivaslıların olduğunu belirten Seçilmiş, “Ortak değerimiz olan Sivasspor’u yalnız bırakmayın. Destek olun”
Sivasspor’un eski Kulüp Başkanlarından olan Osman Seçilmiş artık Sivas halkının ve Yiğidoların Sivasspor’a sahip çıkma zamanın geldiğini söyledi.
Sivaslıların tamanını Sivasspor’u desteğe davet eden Seçilmiş; “Sivasspor bizimdir. Bu takım buralara kolay gelmedi. Daha başarılı olmasını istiyorsak daha fazla destek olmalıyız. Çünkü Sivasspor Sivaslıların ortak noktasıdır”.
Yapılan seçimle birlikte Saadet Partisi İl Başkanlığına gelen Sivasspor eski Kulüp Başkanlarından Osman Seçilmiş, düzenlediği ilk basın toplantısında Sivasspor’a destek istedi.
Sivasspor Kulüp Başkanıyken Sivasspor’a kazandırdıkları ve gösterdiği emeklerle tüm Sivaslıların günlünü fet eden Osman Seçilmiş, önemli bir çağrıda bulundu. Yiğidolar tarafından Sivasspor’a kazandırdıkları nedeniyle görevi bıraktığında ‘Efsane Başkan’ olarak anılmaya başlanan Seçilmiş, Sivaslılara yaptığı çağrısında destek istedi. Sivasspor’un Sivas’ın en büyük kazanımı olduğunu ifade eden Yiğidoların efsane Başkanı Seçilmiş, “ Sivasspor benim ve hayatımın önemli bir parçası. Daha önce destek oldum. Şimdi yeniden destek olmaya hazırım. Sivasspor asla siyasete karıştırılmamalıdır. Kimse de Sivasspor üzerinden siyaset yapmasın. Çünkü Sivasspor siyasetin çok üzerindedir. Böyle olması gerekmektedir. Çüntü Sivasspor tüm Sivaslıların uzlaştığı tek noktadır. Sivasspor Sivas halkı ve Sivas için çok önemlidir. Sivasspor buralara çok kolay gelmedi. Kolay bir şekilde de düşmemeli. Bunun içinde Sivas halkının Sivasspor’u sahiplenmesi gerekiyor. Artık bana göre Sivaslıların takımlarını sahiplenme ve destekleme zamanı gelmiştir. Eğer Sivasspor’a şuanda verilen desteklerin çok üzerinde destek verir ve sahiplenirsek çok daha iyi bir yere gelecektir. Önemli olan Sivaslıların Sivasspor çatısı altında birlik olmasıdır. Sivasspor Süper Lig’de kesinlikle kalıcı olmalıdır. Bu da ancak destekle mümkün olur. Destek çok önemlidir. Sivasspor’un Süper Lig’de olması Sivas’ın imajının yanı sıra ekonomisine de büyük katkıları olacaktır. Sivasspor’un mevcut yönetimi çok başarılı. Bu Yönetimin başarısını daha da ilerletmesi için onların istediği tek şeyi yapmalıyız. O da destek vermektir. Tüm Sivas halkını bize ait olan Sivaslıların tek çatı altında buluşturan Sivasspor’u sahiplenmeye ve destek vermeye davet ediyorum” dedi.
Seçilmiş konuşmasının sonunda Sivasspor’a her türlü desteğe hazır olduğunu ve destek vereceğini sözlerine ekledi.
Hakikat
|