GENÇLERİ YENECEĞİZ
Sivasspor Teknik Direktörü Werner Lorant, ''Gençlerbirliği maçına çok iyi bir şekilde konsantre olmamız ve sahaya o şekilde çıkmamız gerekiyor'' dedi.
Lorant, kulüp tesislerinde düzenlediği basın toplantısında, hafta sonu sahalarında oynayacakları Gençlerbirliği maçının çok zor geçeceğini, çünkü rakiplerinin çok iyi bir performans yakaladığını kaydetti.
Maçın zor geçeceğini bildikleri için hazırlıklarını bu yönde sürdürdüklerini anlatan Lorant, ''Bu çizgide de son iki gün idmanlarımızı sürdürmeye devam edeceğiz.
Artık maça çıktığımızda başarılı bir şekilde maçı bitirmek istiyoruz. Bu maça çok iyi bir şekilde konsantre olmamız ve sahaya o şekilde çıkmamız gerekiyor'' diye konuştu.
Kendisi için önemli olanın bu maçtan 3 puanla ayrılmak olduğunu dile getiren Lorant, ''Benim için hiçbir zaman bireylerin kişisel performansı önemli değil, takımın performansı önemli. Çünkü takım halinde sonuca gidebiliyorsun'' dedi.
Şu anda takımda cezalı oyuncu bulunmadığını hatırlatan Lorant, ancak sakatlıkları bulunan Anderson ve Fransergio'nun Gençlerbirliği maçında forma giyemeyeceğini bildirdi.
Lorant, Denizlispor karşısında ilk yarıda hakemin bitiş düdüğünden önce sahayı terk etmesiyle ilgili soru üzerine şunları kaydetti:
''Zaman dolmuştu, ben hakemin düdüğünü çaldığını zannettim. O düdükle birlikte soyunma odasına hareketlendim. Yani o kadar gitmiştim ki, yedek kulübesiyle soyunma odasının arası da bayağı uzaktı.
Sonradan hakemin halen maçı oynattığını fark ettim. Yani o kadar yol yürümüşüm neden tekrar geriye döneyim? Zaten saniyeler sonra hakem bitirecek ilk devreyi.''
Yeniülke
|