Yeni sezon için transfer arayışlarını devam ettiren Sivasspor Yönetiminin kadrosuna transfer döneminde 9 tane futbolcu katmayı hedeflediği bildirildi
Sivasspor Yönetiminin 2006-2007 sezonu öncesi takıma kazandırmak istediği futbolcuların sayısı belli oldu. Yeni sezonda çok daha yukarıları hedefleyen Kırmızı-Beyazlı yönetim, transfer politikasını da belirledi.
Yerli ve yabancı olarak takıma ne kadar futbolcu katacağını Teknik heyetin raporları doğrultusunda belirleyen Sivasspor yönetimi iki yerli iki yabancı kaliteli futbolcu alacak.
Kırmızı-beyazlı yönetim bununla birlikte gelecek yıllar için yatırım yapmak için ise beş tane de genç futbolcu kadroya dahil edecek.
Hakikat
__________________ SPOR SEVGİ BARIŞ VE KARDEŞLİKTİR
Ne kadar oyuncu alacamiz önemli degil önemli olan alinan oyuncularin kalitelis olmasi.Insallah alacagimiz 9 oyuncuda kalieteli oyuncu olurlar ve takima güc katacak oyuncu aliriz.
Henüz hiç transfer yapmadık sanırım 9 futbolcu da biraz zor gibi.Zaten futbolcu sayısı önemli değil onların yerine 5 tane kaliteli alırsak da iyi olur.Ama yönetim ne düşünüyorsa o olur onlar iyisini bilir inşallah hayırlı olur.
inş... herşeyi hallederiz sorunarımız kalmaz umarım sakatlıklar falan başımızı çok agrıtıı balilinin yerine baliligibi oynaya bilen birisi alınmalı neden diye soracak olursanız.ikisi aynı güçte aynı kabiliyette olursa birisi sakatlandı.her futbolcunun yerini doduracak yeni bir futbolcu olmasılazım dır.Galatasaray'ın uefa kupasını aldıgı gibi ilk 11 degil ilk 22 istiyoruzz..