Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Röportajlar

Röportajlar Röportajlar bölümü

Seçenekler Arama Stil

ERTUĞRUL ARSLAN İLE RÖPORTAJ
Alt 23.08.2006, 19:25   #1
SivasSpor.Com
Site Habercisi

SivasSpor.Com - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.971 Mesajına 24.141 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 SivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yok
Standart ERTUĞRUL ARSLAN İLE RÖPORTAJ

‘’Kendi sahamda kendi taraftarımın önünde, kendi Şehrimde oynuyor olmak beni son derece mutlu ediyor. Sivasspor da oynamak benim için artı motivedir’’ diyen, takımımızın sevilen futbolcusu Ertuğrul ARSLAN’ la Sivas Şehitler Çay Bahçesinde yaptığımız röportajı veriyoruz.

Kendini Tanıtır mısın?

-1980 Sivas doğumluyum. Futbola 14 yaşında Sivas DSİ amatör kulübünde başladım.3 yıl DSİ.’ de oynadıktan sonra, Kayseri Paf takımına transfer oldum. Sonra Kayseri A takımında, daha sonrada Kayseri Erciyes takımında oynadım. 3 yıl önce Sivasspor a transfer oldum. Geçtiğimiz sezon devre arası Bursaspor’ a kiralık olarak gittim. Bu sezon tekrar Sivasspor a döndüm.

Sivasspor.com Taraftar Sitemizden haberdar mısın?

-Evet. Tabii ki.
Aktif ve kaliteli bir site.Özellikle böyle röportajların arttırılmasını isterim. Bu insanlara
Sivasspor ‘a gönül verenleri, emeği geçenleri, yakından tanıma imkanı sağlar.

Çok mutlu olduğun, unutamadığın bir maç var mı?

-Benim için Şampiyon olduğumuz sene oynadığımız maçların hemen hemen hepsi unutulmaz maçlardı.

Ertuğrul ARSLAN Futbol kariyerinin neresinde?

-En verimli olabileceğim dönemdeyim. Daha iyisini verebilmem için her futbolcuda olduğu gibi oynamam lazım. Henüz tam olarak kendimi gösterebilmiş değilim. Daha fazla oynayabilmem halinde Ertuğrul’un gerçek kapasitesini herkes görecektir.

Sivasspor da oynamak seni tatmin ediyor mu?

-Kendi sahamda kendi taraftarımın önünde, kendi Şehrimde oynuyor olmak beni son derece mutlu ediyor. Sivasspor da oynamak benim için artı motive demektir Büyük bir hevesle oynuyorum ve hiçbir zamanda kulübümden ayrılmak istemiyorum.
Kendime hep gerçekçi, ulaşılabilir hedefler belirliyorum, ve bu hedef doğrultusunda çok fazla çalışıyorum. Şu anda hedefim Sivasspor un ilk 11 inde oynamak

Beğendiğin kendine örnek aldığın Futbolcular kimler?

-Emre BELEZOĞLU ve Yıldıray BAŞTÜRK çok beğendiğim, örnek aldığım kişiler.

Özel zevklerin neler?

-Arkadaşlarımla olmaktan, onlarla vakit geçirmekten çok hoşlanırım. Sık sık İnternet e giriyorum, sinemaya gidiyorum.

Ertuğrul, Sivas’ta çok seviliyorsun, herkes seni öz evladı gibi görüyor, Bu nasıl bir duygu?

-Evet, gerçekten öyle.
Sivas halkına çok teşekkür ederim. Sivas’ lı olmam nedeniyle bu kadar çok sevildiğimi düşünüyorum. Bende kendilerini, kendi çocuklarını, kardeşlerini görüyor olsalar gerek. Onların bu sevgisine layık olmak için her zaman elimden gelen gayreti gösteriyorum ve göstermeye de devam edeceğim.

Sence kadromuz yeterli mi? Futbolcu açığımız var mı? Yeni transferler hakkındaki düşüncelerin neler?

- Geçen yılki kadromuzda büyük bir değişiklik olmadı. Kadromuzda çok kaliteli futbolcularımız var bunlara şans verilmeli, ancak Süper ligde risk almak zor olduğu için,
çoğuna denenme imkanı bile tanınmıyor buda bir gerçek.

Sivas’lı takımına sahip çıkıyor mu? Taraftarımızdan beklentilerin neler ? Onlara bir mesajın var mı?

-Evet sahip çıkıyor,destek oluyor ama daha fazlası gerekli.
Organize olmuş taraftara ihtiyacımız var.
Biz Futbolcular ne kadar iyi olursak olalım, bu taraftar tarafından takdir edilmez, destek görmezse bir anlam ifade etmiyor. Futbolcunun motivasyonu taraftarın etkili ve sürekli tezahüratıyla artıyor. Böylece maça daha fazla konsantre oluyoruz.
Hemşerilerimden takımlarına karşı daha fazla ilgi göstermelerini ve tezahüratlara katılmalarını bekliyorum.

Sivasspor Yönetimini nasıl buluyorsun?

- Başta başkanımız olmak üzere tüm Yönetim kurulu üyelerini çok başarılı buluyorum. Başarmak için ne gerekiyorsa, hiçbir fedakarlıktan kaçınılmıyor, yürekten çaba sarf ediliyor. Bizlere her türlü destekte bulunuluyor,.sahip çıkılıyor. Böyle bir Yönetime sahip olduğumuz için çok şanslıyız.

Kulüp Başkanımız Sayın Mecnun OTYAKMAZ bu sezon Sivasspor un hedefinin UEFA olduğunu söylüyor. Sen bu konuda neler söyleyebilirsiz?

-Neden olmasın?
Komşumuz Kayseri UEFA’ ya gidiyorsa biz neden gitmeyelim?
Evet belki istediğimiz gibi güzel bir başlangıç yapamadık ama takımımız en kısa zamanda kendini toparlayacak ve arzu ettiğimiz hedef doğrultusunda çalışmalarımız devam edecek. Daha ligin başındayız. Biz Sivas’ lılar sevinci de üzüntüyü de aşırı uçlarda yaşıyor, biraz abartıyoruz galiba. Henüz karamsarlık için çok erken. İnanmak başarmanın yarısıdır. Arzulanan hedef için, sabırlı, destekçi olsunlar, en küçük bir başarısızlıkta takımımızı, yerden yere vurmasınlar.Bize inansınlar, ve daha fazla güvensinler.

Karol PECZE Hakkındaki düşüncelerin?

- Herkesle arkadaşça dostça ilişkiler kuran, gayet iyi bir insan, iyi bir hoca. Başarılı olacağına inancım tam.

İlk 11 de fazla forma giyme şansı bulamaman seni üzüyor mu?

-Belli bir emek verdiğim takımda oynayamamak beni derinden üzüyor. Sivasspor da ilk 11 de oynuyor olmayı çok isterdim. Buna rağmen hiç kendimi bırakmadım. Çok çalışıyorum, çok istekliyim, çok hırslıyım. Her an göreve çağrılacağımı düşünerek devamlı kendimi buna göre hazırlıyorum.

Unutamadığın bir anın var mı?

-Evet.
Konya’ dan birisi beni arayarak,’’ Ertuğrul sen mükemmel bir futbolcusun neden seni kadroya almıyorlar?’’ diye sordu. Sivas’ ta bu soruyla sık sık karşılaşıyorum ama Konya lı birinin beni böylesine yakından takip etmesi, tanıması beni çok duygulandırdı.

Görev verildiği zaman elimden gelenin en iyisini yapacağımdan kimsenin şüphesi olmasın!

Röportaj: Aynur Küçükibiş (Nilay)
Fotoğraf: 1967 Dernek Özgür

Bizi Twitter'den takip etmek için tıklayınız....

Yorumlarınızı ilgi ile okuyup beğeniyoruz.
Ancak; yorumlarınızı mümkünse küçük harflerle yazınız lütfen....
SivasSpor.Com isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: ERTUĞRUL ARSLAN İLE RÖPORTAJ
Alt 23.08.2006, 19:30   #2
sVs
Tecrübeli Yiğido

sVs - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

39 Mesajına 68 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 sVs ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart -->: ERTUĞRUL ARSLAN İLE RÖPORTAJ

evet öylesin cey cey seni herkes çok seviyor geçen seneki ve bu seneki hocamıza tepkiler veriliyorsa adım gibi eminim bunda seni oynatmadıkları içindir seni çok seviyoruz ertuğrul
Alt 23.08.2006, 20:03   #3
istasyon58
Yeni Yiğido

istasyon58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 istasyon58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

SENİ SEVMEYEN SİVASLI OLAMAZ ERTUĞRUL GARDAŞ.TAŞINDIM AMA DOSTLUĞUMUZ BİTMEYECEK.

SEN SİVASSPORUN EVLADISIN CEY CEY
Alt 23.08.2006, 20:27   #4
ş.usta
Tecrübeli Yiğido

ş.usta - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

73 Mesajına 171 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 735 ş.usta Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

ertuğrul'un,nekadar klas oyuncu olduğunu herkez iyi biliyor,ilk onbirde yerbulamadığına göre,karol pecze'nin vardır bir bildiği,ama eminim en kısa zamanda sivasspor'un değişmezi olacak,ben ertuğrulu,okan buruk'a oynamasitili olarak dahaçok benzediyorum.ertuğrul sivassporda daha çok başarılar yaşayacak ,ve bizlere yaşatacaktır.
seni seviyoruz,sana güveniyoruz ertuğrul.
ş.usta isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 23.08.2006, 20:57   #5
1967_Dernek_Murat
YASAKLI ÜYE

1967_Dernek_Murat - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

15 Mesajına 21 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 1967_Dernek_Murat zeigte ein beschämendes Verhalten in der Vergangenheit
Daumen hoch -->: ERTUĞRUL ARSLAN İLE RÖPORTAJ

cey ertuğrul

bu lagabı serhan kuburcuk takmış ertuğrul'a ve böylede kaldı
sen bizim herşeyimizsin cey cey ertuğrul
1967_Dernek_Murat isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 23.08.2006, 23:33   #6
HALIL
Usta Yiğido

HALIL - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.249 Mesajına 1.911 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1309 HALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende Zukunft

ah ertugrul su sakatligin ve hakki nin cezasi bitsin ne isler yapariz insallah
Alt 23.08.2006, 23:50   #7
FurkaN
Usta Yiğido

FurkaN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

525 Mesajına 1.026 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1031 FurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer Anblick

Röportajda emeği geçen herkese teşekkürler... Ertuğrul'u röportaja ikna edenlere de teşekkürler... Cey Cey seninde en kısa zamanda sahalara dönmeni bekliyoruz.Sensiz bu takım seyredilmiyor be Cey Cey...
FurkaN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 23.08.2006, 23:57   #8
kasko
Yiğido

71 Mesajına 113 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 710 kasko Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Bilmiyorum eğer sakat değil de oynatmıyorlarsa bu teknik heyete daha söyleyecek söz bulamıyorum.Bence türk futbolu için büyük bir yetenek.Neden değerlendirilemiyor hala anlamış değilim
kasko isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 24.08.2006, 00:06   #9
1967_DERNEK_MUSTAFA
Usta Yiğido

1967_DERNEK_MUSTAFA - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

50 Mesajına 99 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 913 1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

evet ertuğrulla sohbet ettik sohbeti hoştu inşallah güzel günler seni bekliyor dedik 1 gün sonra sakatlandı gözümüzmü değdi ne oldu inşallah kısa zamanda düzelirde sivassporda faydalı işlere imza atar bu arada röpörtajı yapan aynur ablaya fotoları çeken 1967 dernek özgüre ertuğrulun yanımıza gelmesinde büyük payı olan MUSAB YANİ FURKAN KARDEŞİME SONSUZ TEŞEKKÜRLERİMİ SUNARIM ELİNİZE KOLUNUZA SAĞLIK
1967_DERNEK_MUSTAFA isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 24.08.2006, 21:20   #10
Dark Force
Usta Yiğido

Dark Force - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

362 Mesajına 576 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 876 Dark Force FAZLA SÖZE GEREK YOKDark Force FAZLA SÖZE GEREK YOK

Bana göre hiç iyi bir oyuncu değil ne kadar sivaslı olsada sahada sivaslı olduğunu unutuyor topa gücü dahi yetmiyor yapmayın başıma roberto carlos oldu adam ya onun mevkii orta saha orada da kısa boylu her futbolcu oynayamaz o kadar abarttığınız gibi iyi bir oyuncu olsaydı bursalara gönderilmezdi ve takımda 18 e dahi giremiyor demmekki futbol kapasitesi süper ligi kaldırmıyor 2.lig için en ideal oyuncu tipi bu formayı giymesi çok çok zor
Dark Force isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
arslan, ertuğrul, röportaj, İle