Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

İDOLÜM MECNUN OTYAKMAZ
Alt 01.11.2006, 23:01   #1
SivasSpor.Com
Site Habercisi

SivasSpor.Com - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.971 Mesajına 24.141 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 SivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yok
Standart İDOLÜM MECNUN OTYAKMAZ

Her ne kadar adına yabancı oyuncu denilsede, Balili artık bizden biri oldu.
Önümzüdeki günlerde de Türk vatandaşı olarak buna resmilik kazandırmak istiyor.

Sahadaki başarısının yanında bir o kadarda sevimli ve esprili. Takımın usta golcüsü ve neşe kaynağı Pini Balili, Sivasspor'da ki günlerini, gol sonrasındaki sevincinin perde arkasını ve neden Türk vatandaşı olmak istediğini muhabirimiz Hilal Ak'a anlattı. Bizde bu güzel söyleyişiyi sizler için yayınladık..

- Vestel Manisa maçında üçüncü golü atarak takımına lider takımdan 3 puan kazandırdın. Neler hissettin?

"O maça çıktığımda gol atacağımı hissetmiştim ve bunu Başkan'a da söyledim. Vestel Manisa maçının zor olacağını biliyorduk ama galip gelmemiz gerekiyordu. Bir tek ben değil, bütün takım arkadaşlarım inanarak çıktık ve takımımıza 3 puan kazandırdık."

Türkiye'de kaç yıl daha oynamayı düşünüyorsun?

"Bu yıl sözleşmem bitiyor ama ben kalmak istiyorum. Uzun yıllar Türkiye'de futbol oynamak istiyorum çünkü burayı çok seviyorum."

- Basında Türk vatandaşı olmak istediğin yazıldı. Neden Türk vatandaşı olmak istiyorsun?

"Çünkü Türkiye'de olmaktan çok mutluyum. Türkler dost canlısı, misafirperver ve asil insanlar. Büyük önderleri Atatürk'ün kurduğu laik demokrat bir Ülke. Herkese din, mezhep ve ırk ayrımı gözetilmiyor. Bende bu nedenle Türk vatandaşı olmak istiyorum."

- Başkan Mecnun Otyakmaz'la diyaloğun nasıl?

"Mecnun Başkan bence çok karizma. Bakışında güç, gülüşünde sevgi var. O benim Türkiye'ye de tek idolümdür. Mecnun Başkan istedikçe hep Sivasspor'da olacağım."

- Her golden sonra başkana gidip imza işareti yapıyorsun. Bunun anlamı ne?

"Başkan bana sözleşmemi yenilemek istediğini söyledi. Bende ona bunun cevabını sahada vereceğimi söylemiştim. Golden sonra da başkana koşup imza işareti yaparak sözleşmemi yenilemek istediğimi ifade ettim."

Birde kulüp menajer Bülent Uygun'a verdiğin asker selamı var.

"Biliyorsunuz Bülent Uygun'un lakabı 'Asker Bülent'. Oda bir zamanlar Fenerbahçe'de gol attıktan sonra asker selamı veriyordu. Bende aynı şekilde kendisine asker selamı verdim. Çünkü Bülent Uygun benim tekrar çok iyi olmamı sağladı. Daha önce bir çok menajerle çalıştım ama Bülent Uygun benim için hepsinden farklıdır. Zor durumlarda hep yanımda. Hastalıktan tutun maddi konularda bile her zaman yardımcı olur. İsrail'deki oğlumla bile ilgileniyor. Bence Bülent Uygun kötü bir topçuyu ile yıldız yapar. Bir tek ben değil, herkes ona saygı gösterip takdir eder."

- Sen daha önce İsrail'de Hapoel Tel Aviv takımında oynuyordun. İsrail ligi ile Türkiye ligi arasındaki fark nedir?

"Türkiye'de ki oyuncular daha çok mücadele edip savaşıyor ve daha çabuk oynuyorlar. Bunun dışında sahalar ve tesisler daha güzel. Sahalardaki seyirci kapasitesi de daha fazla. İsrail'de bir maçtaki seyirci sayısı en fazla 10-15 bin."

- Kayserispor seyircisi sana karşı olumsuz bir tavır içerisinde. Neden?

"Ben Kayserispor'da 1 yıl oynadım ve o 1 yıl içerisinde taraftar, hoca, başkan, yöneticiler hepsi beni çok seviyordu. Daha sonra yeni hoca geldi ve beni istemedi. Bende ayrılınca taraftar bana tepki gösterdi. Sonuçta benim bir suçum yok, hoca istemedi beni."

- Takım içinde birbirinizle diyaloglarınız nasıl?

"Bizim takımda Alex, Hakan Şükür gibi yıldız oyuncu yok. Diğer takımlar kötü oynasa da o takımın yıldız oyuncusu gol atar ve kurtarır. Sivasspor'da yıldız oyuncu yok, biz sahaya çıktığımız zaman kişisel değil de, takım oyunu oynarız. Takım olarak oynadığımız zaman puan alıyoruz. Yıldızların olmadığı bir takımda, takım ruhu oluşturulduğu zaman da kendi içimizde arkadaşlarımızla diyaloğumuz iyi demektir."

- Sivasspor bu sezon ilk kez kendi sahasında galibiyet aldı. Bundaki en büyük etken neydi?

"Çünkü bu maçı da seyirci çok iyi destek verdi. Daha önceki maçlarda sanki taraftarsız oynuyorduk. Sahada hiç ses yoktu. Ama bu maçta gerçekten bizleri çok iyi desteklediler. Her maçta böyle olurlarsa bizler daha mücadele ederiz. Maçta seyricinin önemi gerçekten de çok büyük. Bizi çok iyi motive ediyorlar. Bence Vestel Manisa maçı galibiyetinde en büyük pay seyircinindi. Umarım bizi hep böyle desteklerler."

- Önünüzde Beşiktaş,Trabzonspor ve Galatasaray'la lig maçı, Fenerbahçe ile kupa maçı var. Bu zorlu maçların arka arkaya olması sizleri endişelendiriyor mu?

"Bu maçlardan önce iki tane daha zorlu maç var. Geçen haftalarda Fenerbahçe ile lig maçında iyi bir futbol sergiledik ve neticesinde 1 puan aldık. Şu anda moral olarak çok iyiyiz ve bu büyük maçlarda da puanla ayrılacağımıza takım olarak inanıyoruz. Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor'dan alacağımız puanlar bizim için hediye olacaktır. Çünkü bizim rakibimiz Anadolu takımları."

GençTürkHaber

Bizi Twitter'den takip etmek için tıklayınız....

Yorumlarınızı ilgi ile okuyup beğeniyoruz.
Ancak; yorumlarınızı mümkünse küçük harflerle yazınız lütfen....
SivasSpor.Com isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: İDOLÜM MECNUN OTYAKMAZ
Alt 01.11.2006, 23:07   #2
koyu58
Tecrübeli Yiğido

koyu58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

21 Mesajına 26 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 koyu58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart --->: İDOLÜM MECNUN OTYAKMAZ

balilicim canım ciğerim mecnun başkanı idol almak istiyorsan o sakalını kes başkanımızda öyle sakal gördünmü hiç
Alt 01.11.2006, 23:20   #3
1967_DERNEK_MUSTAFA
Usta Yiğido

1967_DERNEK_MUSTAFA - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

50 Mesajına 99 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 914 1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

her kulup mecnun başkan gibi idole sahip olmak ister oda bize nasip oldu
1967_DERNEK_MUSTAFA isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02.11.2006, 00:39   #4
GuNaY
Gast

Alıntı:
koyu58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
balilicim canım ciğerim mecnun başkanı idol almak istiyorsan o sakalını kes başkanımızda öyle sakal gördünmü hiç
Gardas bu resim eski bir resim o zamanlarda vardı belki
Hos sakalınada karısmamak lazım ama

Geçen hafta çekilen bir resim;

Alt 03.11.2006, 12:59   #5
1967 dernek serkan20
Usta Yiğido

1967 dernek serkan20 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

22 Mesajına 50 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 1967 dernek serkan20 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Alıntı:
koyu58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
alın size bir örnek daha töbe töbe
sanane gardaş adamın sacından sakalından
istediğini yapar sen adamın futboluyla ve sivas sevgisi ile ilgilen
gerisi seni alakadar etmez
bu kadar şekilci olmayın
SİZE BİR ŞEY ANLATAYIM
BİR GÜN BİR ALMAN YAZAR ÜLKESİNDE KİTAP ÇIKARMIŞ VE ALMANYADAKİ İNSANLAR KİTABI YAZAN KİŞİNİN DÜŞÜNCELERİNİ TARTIŞMIŞLAR.
AYNI YAZAR TÜRKİYEYE GELMİŞ VE BİZİMKİLER ADAMA " SACIN NİYE UZUN, NİYE KÜPE TAKIYON, BU SAKAL NE" GİBİ SACMA SORULAR SORMUŞLAR
EĞER BÖLE OLURSAK BİZ BİR ADIM İLERLEYEMEYİZ
BIRAKIN ŞEKİLCİLİĞİ
1967 dernek serkan20 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: İDOLÜM MECNUN OTYAKMAZ
Alt 02.11.2006, 00:28   #6
ceza_tolga_rep
YASAKLI ÜYE

ceza_tolga_rep - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

117 Mesajına 179 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ceza_tolga_rep COK SEVILEN BIR KISIceza_tolga_rep COK SEVILEN BIR KISIceza_tolga_rep COK SEVILEN BIR KISI
Standart -->: İDOLÜM MECNUN OTYAKMAZ

BALİLİNİN GERÇEKDEN YÖNETİMLE ARASI ÇOK İYİ.UMARIM BALİLİ FUTBOLU BURDA BIRAKIR.ÇÜNKÜ ONU SİVASSPOR TARAFTARI ÇOK SEVİYOR VE ONA SAYGI DUYUYOR.İNŞALLAH BURADA KALIR.
ceza_tolga_rep isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02.11.2006, 04:14   #7
sivasli_tufan
Tecrübeli Yiğido

sivasli_tufan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

16 Mesajına 21 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 sivasli_tufan isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

futboluna birsey diyemem ama bu adami hic sevmiyorum.
Alt 02.11.2006, 10:54   #8
HALIL
Usta Yiğido

HALIL - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.249 Mesajına 1.911 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1309 HALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende Zukunft
Standart -->: İDOLÜM MECNUN OTYAKMAZ

yurruuu balili kim tutar seniii sende benim idolumsun noordin dee
Alt 02.11.2006, 15:14   #9
antalyali_yigido
Yiğido

antalyali_yigido - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

37 Mesajına 104 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 antalyali_yigido isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart --->: -->: İDOLÜM MECNUN OTYAKMAZ

Alıntı:
yigido_halil_58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
yurruuu balili kim tutar seniii sende benim idolumsun noordin dee
Ne demek bu şimdi? Sivasspor sevgin varsa biraz daha seviyeli ol dalgamı geçiyorsun akıllı ol
Yiğido'ya yakışmaz yaptığın

http://www.buraktaskan.com
antalyali_yigido isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02.11.2006, 11:18   #10
KIZILCAN
Usta Yiğido

KIZILCAN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

249 Mesajına 418 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 821 KIZILCAN isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

BALİLİ BENİM MEMLEKETİMİ GÖRDÜ,BEN DE ONUNKİNİ...UMARIM BİR GÜN TANIŞIRIZ. ŞALOM BALİLİ
KIZILCAN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla