istanbul alisamiyen stadında oynanacak galatasarar sivasspor karşılaşmasına 1967 sivasspor genç taraftarlar derneği olarak istanbulda takımımızı yanlız bırakmayacağız inşallah bu karşılaşmadanda güzel bir skorla ayrılıp hanemize 3 puanı ilave ederiz sivastan gitmek isteyen arkadaşlarda 1967 sivasspor genç taraftarlar derneğiyle irtibata geçe bilir
irtibat:0(346)221 1967 istanbula gelmek isteyenler bu verdiğimiz numarayla bize ulaşabilir
SONSUZA DEK SÜRECEK BİZİM AŞKIMIZ 67 YİĞİDOLARIZ..
1967 dernege böyle güzel alternatif calismalarindan dolayi tesekkürü bir borc bilirim ama insallah Türkiyeye izine gitdigimde 1967 dernege gidip o saygi deger yigit mert güzel sivasimin güzel insanlari ile bir araya gelecegim nasip olursa gercekten en icten dileklerim ile siz degerli dernek calisanlarini ekibini cani gönülden tebrik ederim ...Saygilarim ile Almanya / Hamburg Engin58 yas 41
istanbul alisamiyen stadında oynanacak galatasarar sivasspor karşılaşmasına 1967 sivasspor genç taraftarlar derneği olarak istanbulda takımımızı yanlız bırakmayacağız inşallah bu karşılaşmadanda güzel bir skorla ayrılıp hanemize 3 puanı ilave ederiz sivastan gitmek isteyen arkadaşlarda 1967 sivasspor genç taraftarlar derneğiyle irtibata geçe bilir
irtibat:0(346)221 1967 istanbula gelmek isteyenler bu verdiğimiz numarayla bize ulaşabilir
gelemesekte dualarımızın sizinle olduğunu bilin allah nasip ederse güzel bir neticeyle döneriz ben galatasaraylıyım ama gönlüm sivastan yana
Insallah katilim cok olur.Deplasmanlar cok zevkli gecer, kendim gidemedim ama duyduklarima göre cok zevkli ve neseli geciyormus.Yolculukta yolunuz acik olsun
İstanbul'da oldugum halde maça gelemiyorum ama 1967 sivasspor genç taraftarlar derneğinin ellerinden geleni yapacaklarına inanıyorum. artık fenerbahçe maçında görüsürzz.
67 Dernegin de macta bulunmasi cok güzel. Umarim mac ve yolculuk cok zevkli gecer ve REISIN dedigi gibi "3 puani ilave edip" geri dönersiniz
Eveeeeeeeeeeeeeeeetttttttt İstanbul a gıdıyoruz......1967 SİVASSPOR GENC TARAFTARLAR DERNEĞİ olarak elımızden gelen tum gayretı ve cabayı gosterecez...gecen haftaki bjk maçında bende ordaydım ordaki taraftar kitlesi çok azdı beni çok üzdü inşallah gs karşılaşmasında tribünleri doldururuz
İSTANBULDAKİ TÜM YİĞİDOLARLI HEMŞEHRİLERİMİ MAÇA DAVET EDEYORUM BU GELMEZLERSE ÇOK BÜYÜK TERBİYESİZLİK YAPMIŞ OLURLAR BİZ SİVAS GİBİ BİYERDEN DAH İSTANBULA MAÇA GELİYORSAK İSTANBULDAKİ SİVA SLILARIN HAYLİ HAYLİ GELMESİ GEREKİR....!
BU MAÇ BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ OLDUĞIU İÇİN HEPİMİZ MAÇ SAATİNDE ORDA GÖRMEK İSTİYORUZZZ