Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

ALMANYA´DA SİVAS RÜZGARI ESTİ
Alt 29.05.2007, 21:58   #1
SivasSpor.Com
Site Habercisi

SivasSpor.Com - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.971 Mesajına 24.141 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 SivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yok
Standart ALMANYA´DA SİVAS RÜZGARI ESTİ

SivasTuning.com sitesinin Almanya’da düzenlediği 1. Almanya SivasTuning Buluşması başarı ile gerçekleştirildi.

Belediye Başkanın ve Alman misafirlerinde da iştirak ettiği buluşmaya gurbetteki hemşerilerimizde yoğun ilgi gösterdi.Sağanak yağmura rağmen oldukça eğlenceli geçen buluşmanın Almanya’da yapılan ilk Türk Tuning organizasyonu olması da ayrı bir mutluluk kaynağı oldu.

Buluşmanın temel hedefi olan gurbetteki Sivaslıların bir araya gelebilmesi , birlik ve beraberlik duygusunu yaşatma konusunda bir adım daha atılmış oldu.
Yazılı ve görsel basının büyük ilgi gösterdiği organizasyon hem gurbetçilerimizin hem de Alman vatandaşlarının taktiri topladı.Yağmura aldırmadan tüm katılımcılar bütün etkinliklere katıldılar.
Mangal partisi ve Dj Mega Yıldız’ın müzik dinletisi buluşmaya ayrı bir renk kattı ve katılımcıların güzel vakit geçirmesi sağlandı.

Sivas ve Sivasspor stantlarının da açıldığı buluşma ile şehrimizin ve takımımızın tanıtımı sağlanmış oldu.Avrupa’daki büyük Sivas potansiyelini harekete geçirmeye çalışan ASİB(Avrupa Sivaslılar Birliği) kuruluşu da bu buluşmaya destek verdi.

550 metrelik pistte yapılan karting turnuvası oldukça çekişmeli ve bir o kadarda eğlenceli geçti,turnuva sonunda ilk üç sırayı alan katılımcılara kupaları verildi.

Modifiyeli araç yarışmasının da düzenlendiği organizasyona çok sayıda modifiyeli aracın katılması dikkat çekti.Araçların dış görünüşleri,renk uyumu ve motor gücü gibi kıstasların arandığı yarışmada ilk üç içine giren araç sahiplerine kupaları Belediye Başkanı Dorothea Schulte ve ASİB Başkanı Rüştü Elmas tarafından takdim edildi.

Avrupa da yapılan ilk Türk tuning organizasyonuna bizzat katılan Belediye Başkanı Dorothea Schulte Almanya’da Türklerin yoğun olarak yaşadığını,birlik ve beraberlik duygusu ile güzel organizasyonlarda buluştuklarını,bu buluşmalara destek vermekten büyük memnuniyet duyduğunu ifade ederek;
‘’1. SivasTuning organizasyonun çok başarılı buldum,bu tür buluşmalar ile gençlere birlik ve beraberlik duygusu aşılanmış oluyor.Türk kültürünün ve özelde Sivas’ın burada da tanıtımına büyük katkı veriliyor.’’dedi.

ASBİR Genel Başkanı Yücel Şeker‘in ve yöneticilerinin katıldığı organizasyona gurbetçi vatandaşlarımız bu ilk buluşmadan büyük memnuniyetle ayrıldıklarını ve artık SivasTuning Almanya buluşmalarının geleneksel hale gelmesini istedikleri söyleyerek www.sivastuning.com yöneticilerinin büyük özveri ile bu organizasyonu hazırladıklarını ve buluşmadan büyük keyif aldıklarını beyan ederek SivasTuning sitesi yöneticilerine teşekkür ettiler.

ASİB Başkanı ve www.sivastuning.com yöneticisi Rüştü Elmas sağanak yağmura rağmen buluşmamıza katılarak bizlere destek olan tüm hemşerilerimize çok teşekkür ediyorum diyerek;
’’1.Almanya SivasTuning buluşmasını başarı ile sonuçlandırdık,bir kes daha gördük ki Sivaslının olduğu her yer bizimdir,bulunduğumuz yerden ve konumdan Sivas’ın tanıtımına katkı sağlamaya devam edeceğiz,en büyük desteğimiz dünyanın dört bir yanına yayılmış olan Sivas kimliğini taşımaktan gurur duyan hemşerilerimizdir.www.sivastuning.com olarak organizasyonlarımız sürecek sırada Büyük ST Sivas Yaz Buluşması var.Şehrimizin tanıtımına büyük katkısının olacağını düşündüğümüz bu organizasyon için büyük gayret sarf ediyoruz.Sivas’ta bir ilki gerçekleştirmek istiyoruz.Almanya’daki buluşmada olduğu gibi Sivas’taki organizasyonumuza da hemşerilerimiz büyük ilgi göstereceklerini ve desteklerini esirgemeyeceklerini umuyoruz.’’dedi.

Detayli bilgiler ve resimler icin tiklayin

http://www.sivastuning.com/showthread.php?t=4442

Bizi Twitter'den takip etmek için tıklayınız....

Yorumlarınızı ilgi ile okuyup beğeniyoruz.
Ancak; yorumlarınızı mümkünse küçük harflerle yazınız lütfen....
SivasSpor.Com isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: SİVASTUNİNG ALMANYA'DA COŞTURDU
Alt 29.05.2007, 23:10   #2
sivas_kangallı
Usta Yiğido

sivas_kangallı - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

509 Mesajına 806 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 952 sivas_kangallı SITEMIZE IŞIK ŞACIYORsivas_kangallı SITEMIZE IŞIK ŞACIYORsivas_kangallı SITEMIZE IŞIK ŞACIYORsivas_kangallı SITEMIZE IŞIK ŞACIYORsivas_kangallı SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR
Standart --->: SİVASTUNİNG ALMANYA'DA COŞTURDU

bu organizasyonlar çok gsel başarınızın devamını dilerim..
Alt 30.05.2007, 00:01   #3
SONMEZ
Usta Yiğido

SONMEZ - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

171 Mesajına 428 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 900 SONMEZ kann auf vieles stolz seinSONMEZ kann auf vieles stolz seinSONMEZ kann auf vieles stolz seinSONMEZ kann auf vieles stolz seinSONMEZ kann auf vieles stolz seinSONMEZ kann auf vieles stolz seinSONMEZ kann auf vieles stolz seinSONMEZ kann auf vieles stolz sein

Yaw eyi olmuş has olmuş daaaa,
Gerçi bu işlerden pek anlamam emmeeee,
Yaw canı saolasıca Rüştü Gardaşım,
mangal olduğunu niye bana haber etmedin yaw ?
Uçardım, gaçardım gene gelirdim

Gerçi benim yokluğumu pek belli etmemişindir emme neeeeyse
SONMEZ isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 30.05.2007, 00:06   #4
SONMEZ
Usta Yiğido

SONMEZ - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

171 Mesajına 428 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 900 SONMEZ kann auf vieles stolz seinSONMEZ kann auf vieles stolz seinSONMEZ kann auf vieles stolz seinSONMEZ kann auf vieles stolz seinSONMEZ kann auf vieles stolz seinSONMEZ kann auf vieles stolz seinSONMEZ kann auf vieles stolz seinSONMEZ kann auf vieles stolz sein

Emeği geçenleri tebrik ediyorum.

Organizasyon ve resimler muhteşem olmuş.
Gururla izledim.
Hele Ayhan gardaşımız karizmatik duruşu dehşet olmuş.

Alacaaaanız olsun, siz gorürsüüüüz.
Ben de yarın ahşam balkonda mangal yahacaaam
heç biriiizie de demiyeceeeeem
hepsini tek başıma gendim yiyeceeeem
SONMEZ isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 30.05.2007, 00:18   #5
efe058
Acemi Yiğido

efe058 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

6 Mesajına 15 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 715 efe058 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Müthiş bir organizasyon olmuş,belediye başkanından alman misafirlere kadar
her kez çok eğlenmiş ve Sivasımızın tanıtımı yapılmış.
Yağmura rağmen Sivas aşkıyla yanan gurbetçilerimiz buluşmaya
koşmuşlar.Organizasyon komitesini ve St yönetimini kutluyorum.
Sivastuning kısa sürede çok yol kat etti,diğer tuning sitelerinden farkılığını ve
ufkunun genişliğini bu tip organizasyonlar düzenliyerek göstermiş oldu.
Rüştü Elmas ve ekibini kutluyorum,bu çalışma temposu ve Sivas aşkı ile
gidilecek daha çok yol,yapılacak daha çok hizmet var.
Alt 30.05.2007, 10:27   #6
Külhanbeyi58
Acemi Yiğido

1 Mesajına 1 kez Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 646 Külhanbeyi58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart --->: ALMANYA´DA SİVAS RÜZGARI ESTİ

Sivas Tuning'in Emeklerinin Boşa Gitmemesine Sewindim Ve Sivas'ın Tanıtımı İçin Güzel Bir Organizasyon Olmuş...Emeği Geçenleri Kutlarım Başarılarının Dewamını Dilerim...
Külhanbeyi58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: ALMANYA´DA SİVAS RÜZGARI ESTİ
Alt 30.05.2007, 10:28   #7
Abdullah DuMaN
Usta Yiğido

Abdullah DuMaN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.168 Mesajına 9.556 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1506 Abdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz sein
Standart -->: ALMANYA´DA SİVAS RÜZGARI ESTİ

EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜRLER VE TEBRİKLER EMİNİM ÇOK İYİ OLMUŞTUIR

Yorumlarınızı ilgi ile okuyup beğeniyoruz.
Ancak; yorumlarınızı mümkünse küçük harflerle yazınız lütfen....

Bizi Twitter'den takip etmek için tıklayınız....
Abdullah DuMaN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: ALMANYA´DA SİVAS RÜZGARI ESTİ
Alt 30.05.2007, 13:04   #8
Engin58
Usta Yiğido

Engin58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

278 Mesajına 442 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 925 Engin58 ist jedem bekanntEngin58 ist jedem bekanntEngin58 ist jedem bekanntEngin58 ist jedem bekanntEngin58 ist jedem bekanntEngin58 ist jedem bekannt

Tebrik ediyoruz ve ayrica basarilar dileriz.Saygilarimla...
Engin58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 30.05.2007, 13:13   #9
Güner
Usta Yiğido

Güner - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

86 Mesajına 552 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 891 Güner Fazla söze gerek yokGüner Fazla söze gerek yokGüner Fazla söze gerek yokGüner Fazla söze gerek yokGüner Fazla söze gerek yokGüner Fazla söze gerek yokGüner Fazla söze gerek yokGüner Fazla söze gerek yokGüner Fazla söze gerek yokGüner Fazla söze gerek yokGüner Fazla söze gerek yok

Bu buluşma, Sivas'ın yurtdışında tanıtımı, gurbetteki hemşerilerimiz birlik ve beraberlik duygusunu yaşatma konusunda önemli bir adım olmuştur. Organizayonda emeği geçenlere teşekkür ederim. Bu tip başarılı organizayonların devam etmesinin Sivas'a ve gurbetçi hemşerilerimize çok büyük yararı olacaktır.
Güner isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 30.05.2007, 14:49   #10
kucukfırat
Acemi Yiğido

kucukfırat - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1 Mesajına 1 kez Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 kucukfırat kann nur auf Besserung hoffen

keşke almanya da olsaydımda gitsydim çok güzel
kucukfırat isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler Arama
Stil