Her gün başka takımla anılmaktan sıkıldığını söyleyen Mehmet Yıldız, “Kötü olunca ‘kafası karışık’ damgasını vuruyorlar. Transfer döneminin bitmesine sevindim” dedi
Gösterdiği performansla A Milli Takım’a kadar yükselen Mehmet Yıldız, bu yıl da oynadığı futbolla dikkatleri üzerine çekti. İstanbul kulüplerinin ardından Rus Rubin Kazan’ın da teklifte bulunduğu golcü oyuncu, Üç büyüklerden kulübüne teklifler geldiğini belirten milli futbolcu, “Transfer döneminin bitmesine sevindim. Her gün farklı bir takımla anılıyordum ve biraz kötü oynayınca hemen ‘kafası transferde, bu yüzden oynayamıyor’ deniliyordu. Ancak transfer dönemi bitince rahatladım” dedi.
‘Maç tekrarlanırsa...’
Profesyonel bir futbolcu olduğunu kaydeden, “Kulübüm ve çıkarlarım doğrultusanda hareket ederim” dedi. Trabzon’da çıkan olayları artık unutmaları gerektiğini kaydeden Mehmet, “Başkanımız zaten gerekli girişimleri yaptı. Biz takım olarak oynayacağımız maça odaklanıyoruz. Trabzonspor ile tekrar oynarsak, şu da bir gerçek ki; ekstra bir motivasyon olacaktır takımda. Kimsenin puanlarında gözümüz yok ama kuralları da göz ardı etmemek lazım” diye konuştu.