Alıntı:
ygd Nickli Üyeden Alıntı
Orada adı geçen sinema adıda yanlışş,kitapevinin oldugu yerdee .Yazarın kafa güzeldii anlaşılan sivası gezerken.Yada görmek istediklerini görmüşş"Kara çarşaflı, kot pantolonlu kadınlar yan yana yürüyor"gibi yada"Sivas erkek kenti, yüzü sımsıkı kapalı örtülü kadınlar, başörtülü kadınlar İstasyon Caddesi'nde erkeklerin yanında eşlikçi.Caddeden zaman zaman uzun saçlı küpeli delikanlılar ile kot pantolonlu kızlar da geçiyor. Ama bu görüntü hoşgörünün sonucu değil. Çünkü onlar bayram için memleketlerine dönmeyip kentte kalan üniversiteliler."
Şu yazıyı okuyan sivas!a gelirken neler düşünecek ya..kafayı yememek elde değil vallaaa!!!Özellikle şu zaman zaman "kot pantolonlu kızlar geçiyo"lafına deli oldummm!!!
|
Bende okudum yazıyı ve sizinde belirttiğiniz yorumlara katılmamak elde değil yalan yanlış önyargılı belkide sivasa bile gelmeden yazılmış bir yazı..
sivası övmeye değil farklı negatif mesajlar vermeye yönelik bir yazı,halbüki yazılanların hiçbiri doğru değil böyle saçma sapan ve taraflı yazı yazan arkadaşı kınıyorum ben bunda art niyet ararım...