Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Rakip Taraftarlar (Aramıza Hoşgeldiniz)

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

--->: TRABZON taraftardan
Alt 10.01.2008, 18:05   #281
sivas_sevdamiz
Yiğido

62 Mesajına 83 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 686 sivas_sevdamiz Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart --->: TRABZON taraftardan

Alıntı:
degırmendereli6 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
istanbul saltanatını 6 kez yıktık yine yıkacağız bordo kanımızla mavi goklere sampiyon trabzonum yazacagız inadına trabzonspor blackseastorms haftaya ordayız arkadaslar bakalım mısafırı nasıl karsılıyosunuz

buyrun gelin arkadaşlar. "Misafiri nasıl karşılıyorsunuz" demişsin... Merak etme sizin gibi karşılamıyoruz... Atalarımızdan gelen güzel bir misafirperverlik huyumuz var...
sivas_sevdamiz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 10.01.2008, 18:34   #282
sivas_sevdamiz
Yiğido

Alıntı:
GeliyoruzTS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
hayrola senin atanla benim atam değişikmi?
hayır, atalarımız aynı ama ben sadece misafirperverliğin atalarımızdan kaldığını yazdım... Bu arada sizin de ne kadar misafirperver olduğunuzu tüm Türkiye gördü...
--->: Bizde Burdayız
Alt 10.01.2008, 18:38   #283
OTOGARLI
Yeni Yiğido

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 OTOGARLI FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart --->: Bizde Burdayız

Alıntı:
merkez_emre Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
gecen sene olaylı macdan sonra bi kac bişey yazdım aşagılayıcı argo kelıme vs hhiç bir kelime kullanmaksızın..kalearkasi.net e ama nedense anında sivaslıyım konu acdım msj yazdım diye silindi...sımdı trabzonlular cins cins nicklerle uye olup kalkıp bizi tehdit ediyorlar..bu kadar da iyilik fazla bence

Trabzonspor bir bütün parça olabilir ama unutmaki Bir grup isimleri var Trabzonlu Gençler - Taraftarlar Birligi - ÇILGINLAR - Erdogdulular hepsinin ayrı bir sitesi var o yüzdende kimin tepkisi nasıl olur bilemicem arkadaşlar !
OTOGARLI isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
-->: TRABZON taraftardan
Alt 10.01.2008, 19:37   #284
altuntas58
Usta Yiğido

altuntas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

716 Mesajına 1.358 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1058 altuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblick
Standart -->: TRABZON taraftardan

Bugün, 18:15 #499
karatasof

Yer: istanbul

Sivas'lılar maçta TS'a karanfil atacaklarmış.Ee bu adette ecnebi adeti amma müslümanlarcada benimsendi anlaşılan.Ancak ne hikmetse bu ecnebi adeti ölülerin arkasından yapılmıyormuydu?Birde zannederim mevtayı alkışlıyorlardı.Heralde bunlar bizimkilere ecnebi cenazesi merasimi tertiplemişler.Son Adana DS maçında oynayan bordo-mavi forma giymiş mahluklarada ( 90 sırt numaralı Barış Memiş hariç ) ancak bu yakışırdı.İlk defa sivaslılar gibi düşünmeye başladım galiba.
_-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------_________________
Biz sizlere samimi bir hava içinde kucak actık bizi yanlış anlamanızı istemeyiz sitenizde sivaspora hakaretlere bakınca siz halen eski mevzuları karıştırıyorsunuz gecmişte yaşanan olayları kimse tasvip etmez zaten orda madur olan bizdik Sivasspordu öyle olduğu halde biz bütün bu olayların üstüne singer cektik siz sivasa gelin gayet rahat olun bizler kardeşiz sizin kılınıza zarar gelmez sizleri çiceklerle karşılayacağız iyi oynayan takım kazansın bir daha sizin sitenize girmeyeceğim cünkü trabzonsporlu taraftarlara yakışmayan kelimeler yazılmış tabiki ben burdan herkesi kast etmiyorum bu kötü yazıları yazanlara diyorum sizi allah ıslah etsin
SİVASSPOR- TRABZONSPOR KARDEŞTİR AKSİNİ DÜŞÜNEN KALLEŞTİR
altuntas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda altuntas58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 10.01.2008, 20:18   #285
oflim
Yeni Yiğido

2 Mesajına 5 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 oflim FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

selamun aleyküm yiğidolar.
ben bir trabzonsporlu taraftar olarak siz sivassporun başarılarını tüm samimiyetimle takdir ediyorum.
inşallah bu carkı bozulmuş süper ligde başarılı olursunuz.
bu hafta sonundaki karşılaşmadan dostluk adına kazananın hakedene gitmesi temennisini taşırken inşallah trabzonspor kazanır derim
oflim isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 10.01.2008, 20:21   #286
sivas_sevdamiz
Yiğido

Alıntı:
oflim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
ben bir trabzonsporlu taraftar olarak siz sivassporun başarılarını tüm samimiyetimle takdir ediyorum.
bu hafta sonundaki karşılaşmadan dostluk adına kazananın hakedene gitmesi temennisini taşırken inşallah trabzonspor kazanır derim

aleyküm selam kardeşim... umarım haftasonu Sivasspor-sevgi-saygı-hoşgörü-centilmenlik kazanır

Konu sivas_sevdamiz tarafından (10.01.2008 Saat 20:23 ) değiştirilmiştir.. Sebep: yanlış anlamışım
Alt 10.01.2008, 20:22   #287
alem_halil
Yiğido

alem_halil - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

114 Mesajına 210 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 673 alem_halil FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

oflim kardeş sitemize hoşgeldin dileklerin için tşk ederiz...
tabiki hakeden kazansın güzel maç olacak inş türübünlerde bu güzelliğe eşlik ederler karkaşa çıkmaz bakın son dk saha inmeyin olurmu..
Renklerine kurbanım,
Bayrağına hayranım,
Canım Sivasspor'um...
alem_halil isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 10.01.2008, 20:23   #288
sivas_sevdamiz
Yiğido

Alıntı:

aleyküm selam kardeşim... umarım dostça bir mücadele olur ve Sivasspor-sevgi-saygı-hoşgörü-centilmenlik kazanır
Alt 10.01.2008, 20:28   #289
oflim
Yeni Yiğido

2 Mesajına 5 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 oflim FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

forumunuzda trabzonsporun trabzondaki taraftarından oldukca şikayet var.
değerli yiğido kardeşlerim...
trabzondaki faili mechul sahaya giren dangalak seyircinin trabzon kütüğü taşımadığı emniyet kayıtlarından ortaya cıkmıştır.
bu yapılanların trabzonspora ap acık provokasyondan ibaret olduğunu belirtirim.
sizlerinde bildiği üzere ülkemizdeki 3-4 tel örgüsüz stadlardan birisi trabzon avni akerdir.
trabzon taraftarı trabzondaki karşılaşmalarda (fenerbahce hariç) tüm takımlarımızı alkışlarla uğurlamayı adet edinmiştir.
bir kaç kendini bilmez taraftarı saf dışı bırakarak diyorumki avni akere her şartlarda yineliyorum (fenerbahce taraftarları haric,ki bu taraftar diye trabzona gelen fenerliler taraftarlıktan cok yobazlığa kışkırtmalara provekeye geliyor)trabzona cok rahat gelebilir koltuğundaki yerini alır.
saygılarımla.
trabzonlu gencler.
oflim isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
-->: --->: TRABZON taraftardan
Alt 10.01.2008, 20:30   #290
sinan-58
Usta Yiğido

sinan-58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

616 Mesajına 1.180 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1038 sinan-58 COK SEVILEN BIR KISIsinan-58 COK SEVILEN BIR KISIsinan-58 COK SEVILEN BIR KISI
Standart -->: --->: TRABZON taraftardan

Alıntı:
forumunuzda trabzonsporun trabzondaki taraftarından oldukca şikayet var.
değerli yiğido kardeşlerim...
trabzondaki faili mechul sahaya giren dangalak seyircinin trabzon kütüğü taşımadığı emniyet kayıtlarından ortaya cıkmıştır.
bu yapılanların trabzonspora ap acık provokasyondan ibaret olduğunu belirtirim.
sizlerinde bildiği üzere ülkemizdeki 3-4 tel örgüsüz stadlardan birisi trabzon avni akerdir.
trabzon taraftarı trabzondaki karşılaşmalarda (fenerbahce hariç) tüm takımlarımızı alkışlarla uğurlamayı adet edinmiştir.
bir kaç kendini bilmez taraftarı saf dışı bırakarak diyorumki avni akere her şartlarda yineliyorum (fenerbahce taraftarları haric,ki bu taraftar diye trabzona gelen fenerliler taraftarlıktan cok yobazlığa kışkırtmalara provekeye geliyor)trabzona cok rahat gelebilir koltuğundaki yerini alır.
saygılarımla.
trabzonlu gencler.
kardeşim bizde butun takımları alkışlıyarak göndeririz inş. sizide alkışlıyarak gondereceğiz ama yeterki bize kötü tezahüratta bulınmayın

Seçenekler Arama
Stil