Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Serbest Alan, Sivas Paylaşım, Sivas Forum, Sivaslılar > Kilitli Konular

Kilitli Konular Kilitlenmiş Konular

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Alt 02.08.2005, 14:59   #1
Teoman2000
Yeni Yiğido

Teoman2000 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Teoman2000 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Haydi Sivaslilar,
baska bi takimida tutsaniz unutmayin bu takim bu memleket bizim HADIN HEPBERABER MACA GIDELIM. Sivasin yüzünün aki icin, ligde Sivasin prestiji ve büyüklügünü göstermek icin Atatürk Olimpiyat Stadini dolduralim, birtane bos koltuk kalmasin. Herkes anlasin üc büyük yok! Sadece bir büyük takim var oda sanli taraftariyla SIVASSPOR!!
Teoman2000 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 02.08.2005, 15:02   #2
serhankaburcuk
Usta Yiğido

serhankaburcuk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

30 Mesajına 39 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1297 serhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekannt

Alıntı:
Teoman2000 Nickli Üyeden Alıntı
Haydi Sivaslilar,
baska bi takimida tutsaniz unutmayin bu takim bu memleket bizim HADIN HEPBERABER MACA GIDELIM. Sivasin yüzünün aki icin, ligde Sivasin prestiji ve büyüklügünü göstermek icin Atatürk Olimpiyat Stadini dolduralim, birtane bos koltuk kalmasin. Herkes anlasin üc büyük yok! Sadece bir büyük takim var oda sanli taraftariyla SIVASSPOR!!
Bu dileklerin çok güzel ama bu hafta oynanan Cumhuriyet Kupası maçlarından sonra Benim pek umudum kalmadı seyirci konusunda İnşallah beni yanıltır İstanbullu Yiğidolar...

Konu CAGLAYAN tarafından (03.08.2005 Saat 18:33 ) değiştirilmiştir..
serhankaburcuk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 02.08.2005, 15:04   #3
Bilmiyorum
Tecrübeli Yiğido

Bilmiyorum - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

3 Mesajına 5 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Bilmiyorum ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
serhankaburcuk Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
Haydi Sivaslilar,
Bu dileklerin çok güzel ama bu hafta oynanan Cumhuriyet Kupası maçlarından sonra Benim pek umudum kalmadı seyirci konusunda İnşallah beni yanıltır İstanbullu Yiğidolar...
serhan kardeş cumhuriyet kupası hem hazırlık maçı hem tv veriyo diye bizimkiler gitmedi mesela ben bile gitmedim malatya maçı öyle olmayack siz hiç merak etmeyin garanti veriyorum en az 33.000 en az

Konu CAGLAYAN tarafından (03.08.2005 Saat 18:33 ) değiştirilmiştir..
Bilmiyorum isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 02.08.2005, 15:08   #4
serhankaburcuk
Usta Yiğido

Tecrübe Puanı: 1297 serhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekannt

Alıntı:
Bilmiyorum Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
serhankaburcuk Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
Haydi Sivaslilar,
serhan kardeş cumhuriyet kupası hem hazırlık maçı hem tv veriyo diye bizimkiler gitmedi mesela ben bile gitmedim malatya maçı öyle olmayack siz hiç merak etmeyin garanti veriyorum en az 33.000 en az

İnşallah ....Malatyalı futbolseverler bu maç için çok güzel organizasyonlar düzenliyorlarmış...Bizimde bu tür organizasyonlarla stada taraftarımızı çekmemiz lazım...İstanbulda bulunan İlçe ,köy dayanışma derneklerimize bu konuda çok iş düşüyor...

Konu CAGLAYAN tarafından (03.08.2005 Saat 18:30 ) değiştirilmiştir..
Alt 02.08.2005, 15:20   #5
1967_DERNEK_10UR
Usta Yiğido

1967_DERNEK_10UR - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

29 Mesajına 32 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1286 1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick

YİĞİDOLAR OLİMPİYATTA DESTAN YAZALIM ...
1967_DERNEK_10UR isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 02.08.2005, 15:22   #6
serhankaburcuk
Usta Yiğido

Malatyalı futbolseverler bu maç için çok güzel organizasyonlar düzenliyorlarmış...Bizimde bu tür organizasyonlarla stada taraftarımızı çekmemiz lazım...İstanbulda bulunan İlçe ,köy dayanışma derneklerimize bu konuda çok iş düşüyor...

HAYDİ YİĞİDOLAR OLİMPİYAT STADINA ŞİMDİ MAZERET ZAMANI DEĞİL BİRLİK VE BERABERLİK ZAMANI...

Konu CAGLAYAN tarafından (03.08.2005 Saat 18:31 ) değiştirilmiştir..
Alt 02.08.2005, 15:26   #7
sinan-58
Usta Yiğido

sinan-58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

616 Mesajına 1.180 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1038 sinan-58 COK SEVILEN BIR KISIsinan-58 COK SEVILEN BIR KISIsinan-58 COK SEVILEN BIR KISI

MALATYAYI O ÇİMLERE GÖMECEĞİZ
sinan-58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 02.08.2005, 15:32   #8
serhankaburcuk
Usta Yiğido

HAYDİ YİĞİDOLAR OLİMPİYAT STADINA ŞİMDİ MAZERET ZAMANI DEĞİL BİRLİK VE BERABERLİK ZAMANI...

Konu CAGLAYAN tarafından (03.08.2005 Saat 18:32 ) değiştirilmiştir..
Alt 02.08.2005, 16:09   #9
Yigido_War
Acemi Yiğido

Yigido_War - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2 Mesajına 2 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Yigido_War ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Bu dileklerin çok güzel ama bu hafta oynanan Cumhuriyet Kupası maçlarından sonra Benim pek umudum kalmadı seyirci konusunda İnşallah beni yanıltır İstanbullu Yiğidolar...[/size][/quote]

BENCE DE SERHAN ABİ BEN MAÇA GİTTİM.ŞOK OLDUM

Konu CAGLAYAN tarafından (03.08.2005 Saat 18:34 ) değiştirilmiştir..
Yigido_War isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 03.08.2005, 10:03   #10
kursad58
Yiğido

kursad58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 kursad58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Alıntı:
Bilmiyorum Nickli Üyeden Alıntı
İŞTE BU YÜZDEN KAYBETTİK 'BİLMİYORUM ' KARDEŞ BU YÜZDEN O STAD BOŞ KALDI BU ORGANİZASYONUN TAKIMIMIZIN MADDİYATI AÇISINDAN ÇOK ÖNEMLİ OLDUĞUNU TRİBÜN HASILATINDAN GELECEK PARAYLA Bİ KAÇ GEDİĞİN KAPATILABİLECEĞİNİ DÜŞÜNEMEDİK AÇIKCASI BİZ BU TARAFTARLIK BİLİNCİNE DAHA ERİŞEMEDİK MECNUN BAŞKAN PARAYI BULACAK FUTBOLCUYU GETİRECEK SENDE GİDİP SEYREDİP STRES ATICAN YERİ GELECEK KÜFREDİCEKSİN YOK BÖYLE BİR TARAFTARLIK ANLAYIŞI BİZİM BU TRİBÜNLERİN BOŞ KALMASINI ÖNLEMEMİZ İÇİN ÖNCELİKLE BU BİLİNCİ KAVRAMAMIZ GEREKİR SON BİR SÖZ DAHA SÖYLEYEYİM FENERBAHÇE NİÇİN BÜYÜK!!! SAAT20,00DE CUMARTESİ BİR HAZIRLIK MAÇINA OLİMPİYAT STADINA 35 BİN SEYİRCİSİ GİTTİĞİ İÇİN BÜYÜK UMARIM ANLATABİLDİM

SAYDILAR...
kursad58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama
Stil