Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Süperlig > Süperlig

Süperlig BURADA SÜPERLIG TAKIMLAR HAKKINDA YORUMLARINIZI YAZABILIRSINIZ

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Türk Takımları ve Avrupa maçları
Alt 17.12.2008, 09:12   #351
yerliturkuaz
Usta Yiğido

yerliturkuaz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.268 Mesajına 2.761 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1256 yerliturkuaz COK SEVILEN BIR KISIyerliturkuaz COK SEVILEN BIR KISIyerliturkuaz COK SEVILEN BIR KISIyerliturkuaz COK SEVILEN BIR KISI
Standart Cevap: Türk Takımları ve Avrupa maçları

Mesut kararsız!
Werder Bremen'de oynayan Mesut Özil, Halil ve Hamit Altıntop kardeşlerin kendisine, Türk mü, yoksa Alman milli takımında mı oynamak istediği konusunda "kalbinin sesini dinlemesini" önerdiklerini söyledi. Özil, Alman ya da Türk milli takımında oynamak istediğini belirtti!

Bild gazetesinde yer alan bir haberde, Alman U21 milli takımında oynayan ve 15 Ekim 2009 yılına kadar Türk ya da Alman milli takımında oynama konusunda karar vermek zorunda olan Mesut'un, ''Altıntop kardeşler bana 'kalbinin sesini dinle' diyorlar'' şeklinde konuştuğu bildirildi.

Mesut, Werder Bremen'in resmi internet sayfasında yer alan habere göre, Werder Bremen'de iyi bir performans göstererek ya Alman ya da Türk milli takımında oynamak istediğini belirtti.

Alman Milli takımı teknik direktörü Joachim Löw ile telefonla görüştüğünü ve buna çok sevindiğini ifade eden Mesut, ancak neler konuştuğu konusunda açıklama yapmadı.

Mesut, ''İkinci adımı birinciden önce atmamak lazım. Önce Werder Bremen'de sürekli bir şekilde kendimi ispatlamak istiyorum. Daha sonra davet edilip edilmeyeceğime bakacağım ve buna göre nihai kararımı vereceğim'' dedi.

Çevresinden de bir baskı görmediğini ifade eden Mesut, ''Herkes beni özgür bırakıyor. Kalbimi dinlememi ve kendimi nerede iyi hissedersem oraya gitmem gerektiğini söylüyorlar'' şeklinde konuştu.

Alman U21 takımıyla İsveç'teki Avrupa Şampiyonası'na katılmaya hak kazandıklarını da hatırlatan Mesut, takımın bir parçası olmaktan çok mutlu olduğunu kaydetti.

Werder Bremen'de de kendisini çok iyi hissettiğini ifade eden Mesut, takım, teknik direktör ve taraftarların kendisini desteklediklerini, bunun için saha içinde kendilerine teşekkür etmek istediğini, gelecek yıl daha istikrarlı ve daha fazla gol tehlikesi yaratan bir oyuncu olmayı hedeflediğini sözlerine ekledi.
yerliturkuaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 17.12.2008, 09:14   #352
yerliturkuaz
Usta Yiğido

Tecrübe Puanı: 1256 yerliturkuaz COK SEVILEN BIR KISIyerliturkuaz COK SEVILEN BIR KISIyerliturkuaz COK SEVILEN BIR KISIyerliturkuaz COK SEVILEN BIR KISI

"Messi davetiye çıkardı!"
Hollandalı futbol efsanesi Johan Cruyff İspanyol Basını'na yaptığı açıklamada; geçtiğimiz cumartesi gecesi oynanan ve Barcelona'nın 2-0 kazandığı 'El Clasico'da Katalan ekibinin Arjantinli süper yıldızı Lionel Messi'nin rakibini kendisini tekmelemeleri yönünde tahrik ettiğini dile getirdi.

"Açık konuşmak gerekirse bunu kendisi (Messi) istedi. Akıllı davranıp rakip ceza alanına daha yakın oynamalıydı, o zaman bu kadar yerde kalmazdı. Orta sahaya kaçarak rakini tahrik etti, böyle davranırsanız ikili mücadelelerde alacağınız darbeleri de arttırmış olursunuz. Futbol basit bir oyundur, her zaman akıllı olmalısınız."

Hollandalı futbol efsanesi Johan Cruyff El Periodico Gazetesi'ne yaptığı açıklamada; geçtiğimiz cumartesi gecesi oynanan ve Barcelona'nın 2-0 kazandığı 'El Clasico'da rakip müdahaleler sebebiyle fazlasıyla yerde kalan Lionel Messi'nin orta sahaya kaçarak buna davetiye çıkardığını iddia etti.

Real Madrid'in maçtaki oyun yapısını da anlayışla karşıladığını dile getiren Cruyff "Eğer bu maça da her zaman olduğu gibi hücum yapmak için çıkmış olsalardı 5 veya 6 gol yerlerdi" dedi.
Alt 17.12.2008, 09:16   #353
yerliturkuaz
Usta Yiğido

Rafa ve Scolari'nin maçından skor (!)
İngiltere Premier Lig'de ilk yarıyı lider bitirme stresine giren Liverpool'un teknik direktörü Rafael Benitez ve Chelsea'nin çalıştırıcısı Luiz Felipe Scolari'yi, böbrek sancısı tuttu. The Sun gazetesi olayı hayli esprili bir dilde inceledi..

Brezilyalı teknik direktör Scolari, takımının Pazar günü West Ham ile 1-1 berabere kaldığı maçın gecesini, böbrek sancısı nedeniyle hastanede geçirirken, Benitez'in de aynı dertten muzdarip olması ilgi çekti.

Benitez'in, ameliyat olacağı belirtilirken, Scolari de gazetecilere yaptığı açıklamada, ''Çok acı çekiyorum. Bu taşı düşüremezsem, küçük bir operasyon geçireceğim'' dedi.

Bu arada haberi esprili şekilde duyuran İngiliz The Sun Gazetesi manşetinde; "Premier Lig'de böbrek taşlarında son skor; Scolari: 3 - Benitez: 1" şeklinde verdi.

İngiltere Premier Lig'de 17. hafta sonunda, Liverpool 38 puanla ilk sırada yer alırken, Chelsea onu 1 puan geriden takip ediyor.
Alt 17.12.2008, 09:17   #354
yerliturkuaz
Usta Yiğido

Pato ve Mexes iddiası!
İngiliz Basını; Premier League ekiplerinden Arsenal'in Ocak Ara Transfer Dönemi'nde AS Romalı Philippe Mexes ve AC Milanlı Alexandre Pato'yu renklerine bağlayabilmek için harekete geçtiğini iddia etti.

William Gallas'la sorunlar yaşayan ve Ocak'ta Fransız oyuncuyu takımdan göndereceği tahmin edilen Arsene Wenger'in AS Romalı savunmacı Philippe Mexes'yle ilgilendiği ve başarılı oyuncu için girişimlere başladığı iddia edildi.

The People Gazetesi Wenger'in genç isimlerle yola devam etmeyi tercih ettiğini ve takımdan ayrılacağına kesin gözüyle bakılan Gallas'ın boşluğunun Mexes gibi bir yıldızla doldurulmak istendiğini iddia etti.

Aynı haberde Gunners'ın bir diğer genç yetenek AC Milanlı Alexandre Pato'yla da yakından ilgilendiği ve Rossoneri'nin nabzını yokladığı iddia edildi.

Kadrosundaki yaşlı oyuncuların fazlalığı sebebiyle eleştirilen Milano ekibinin elindeki sayılı genç oyunculardan Pato'yu bırakmaya yanaşıp yanaşmayacağıysa merak konusu.
Alt 17.12.2008, 09:27   #355
yerliturkuaz
Usta Yiğido

Anelka tarihe geçti!
İngiltere Premier Lig ekiplerinden Chelsea'de forma giyen Nicolas Anelka, West Ham United maçında attığı golle Premier Lig'de 100'ler kulübüne adını yazdırmayı başarırken, sıralamada 15. sırayı aldı!

Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Nicolas Anelka'nın Premier Lig'deki gol şovu devam ederken; Fransız yıldız, ligde oynanan West Ham maçında kaydettiği golle birlikte adını da tarihe yazdırdı.

Premier Lig'de daha önce Arsenal, Liverpool, Manchester City ve Bolton Wanderers'ta da forma giyen Nicolas Anelka, Chelsea'nin sahasında West Ham'la 1-1 berabere kaldığı maçta attığı beraberlik golüyle birlikte Premier Lig'deki 100. golünü kaydetti. Premier Lig'de dalya diyen Fransız golcü, ligin gelmiş geçmiş en golcü futbolcuları arasında da 15. sıraya yükseldi.

Nicolas Anelka, ligin geride kalan 17 haftasında attığı 14 golle de gol krallığı yarışında ilk sırada yer alıyor.

Premier Lig'de 100'ler kulübüne adını yazdıran isimler ise şöyle:
1. Alan Shearer (260 gol)
2. Andrew Cole (187)
3. Thierry Henry (174)
4. Robbie Fowler (161)
5. Les Ferdinand (150)
6. Teddy Sheringham (147)
7. Michael Owen (143)
8. Jimmy Floyd Hasselbaink (128)
9. Dwight Yorke (123)
10. Ian Wright (113)
11. Dion Dublin (111)
12. Robbie Keane (107)
13. Emile Heskey (101)
14. Matt Le Tissier (100)
15. Nicolas Anelka (100)
Alt 17.12.2008, 09:28   #356
yerliturkuaz
Usta Yiğido

ManU alem yaptı!
İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester United'ın yeni yıl partisi gerçekleştirilirken, gece sonunda yıldız futbolcular aldıkları aşırı alkolün de etkisiyle ayakta durmakta zorlandı.

İngiltere Premier Lig ekiplerinden son Şampiyonlar Ligi Şampiyonu Manchester United, yaklaşan yeni yılı düzenlenen bir partiyle kutladı. Manchester United'ın, ligde Tottenham Hotspur ile oynadığı maçtan sonra Londra'daki meşhur Movida Gece Kulübü'nde gerçekleştirilen ve sabahın ilk saatlerine kadar süren partide İngiliz ekibinin birçok yıldız ismi boy gösterdi.

Partiye, Manchester United'ın ligdeki rakibi Arsenal'in yıldız isimleri Emmanuel Adebayor ve William Gallas da katılırken, Manchester'lı oyunculardan başta Ronaldo ve Rooney olmak üzere bazı oyuncuların aldıkları aşırı alkolün de etkisiyle ayakta durmakta güçlük çektikleri bildirildi.
Alt 17.12.2008, 09:30   #357
yerliturkuaz
Usta Yiğido

Nihat: "Dön-me-ye-ce-ğim"
İspanya'daki gururumuz Nihat Kahveci, ATV Santra'ya konuştu: "F.Bahçe'de ne bugün ne de gelecekte oynamam. Futbolu İspanya'da bırakacağım"..

İspanya'daki gururumuz Nihat Kahveci, sakatlıktan kurtuldu, ve ATV Santra Programı için Selçuk Manav'a konuştu.

Valencia'ya 60 km. mesafedeki 50 bin kişilik Villarreal şehrinin takımı olan kulüp, maçlarını 25 bin kişilik El Madrigal Stadı'nda oynuyor. Nihat'ın en iyi anlaştığı takım arkadaşi ise ünlü Fransız oyuncu Robert Pires. Fransız oyuncu ATV Santra ekibini karşisında görünce Türkçe "Merhaba" diyerek karşıladı.

Nihat, günlerini eşi Pınar hanım ve 7,5 aylık kızı ile mütevazi bir şekilde geçiriyor. Sakatlıktan yeni kurtulduğu için de morali yerinde. İşte Nihat, işte açıklamaları:

SAKATLIĞIMIN SEBEBİ STRESTİ
Avrupa Şampiyonası'nda Hırvatistan maçında 116. dakikaydı. Serbest vuruş kazandık. Topa çok sert vurmak istedim, ama bir anda kasığımda inanılmaz bir acı hissettim. Sakatlığım çok ciddiydi. Norveç ve Bosna'ya attığım gollerin dışında Çek Cumhuriyeti maçı ömrümden 1-2 yıl götürdü. Normalde beraberlik golünü attığımız pozisyonda aslında benim ikinci direkte olmam gerekirdi, ama o an gelen bir içgüdüyle kaleci Cech'e yakın durmayı tercih ettim. 3-2 yapan golü attığımda topun direğe vurup içeri düştüğü an da bana çok uzun geldi.

İSPANYA MAKİNA GİBİ TAKIM
Mart ve Nisan aylarındaki rakibimiz İspanya, FIFA sıralamasında birinci sırada. Makine düzeninde oynuyorlar ve bütün karşılaşmalarını kazanıyorlar. Ama biz de grupta ikinci sıradayız ve pes etmeyen bir yapımız var. Ancak grupta hesaplarımızı iyi yapamazsak, ikincilik bile tehlikeye düşebilir; çünkü diger rakiplerimiz Belçika ve Bosna Hersek bu dönemde birbirleriyle karşılaşacaklar.

JOSİCO TAM GÖREV ADAMIDIR
F.Bahçeli futbolcu Josico tam bir görev adamıdır, verilen taktiği çok iyi uygular. Ama ondan bir maçı kurtarmasını ve kazandırmasını bekleyemezsiniz. Villarreal'de sakatlığı nedeniyle kendisi çok fazla aramızda olamadı. Fenerbahçe'nin teklifi geldiğinde bana sordu, ben de "Hiç düşünmeden git, çok büyük kulüp" dedim. Senna ise Villarreal'den ayrılmayı düşünmüyordu ve sözleşmesini uzattı.

BURADA GERÇEKTEN STRES YOK
Burada gerçekten stres yok, maçları kaybetseniz bile sokağa rahatlıkla çıkabiliyorsunuz. Villarreal, Barcelona ve Real Madrid gibi olmadığı için oyuncular üzerinde baskı da yok. Villarreal'de dünya çapında 24 oyuncu yer alıyor. Ben de onlardan biriyim ve burada ülkemi başarıyla temsil ediyorum. 7,5 yıldır İspanya'da oynuyorum, 2,5 yıl daha sözleşmem var. İspanya'da 10 yılı tamamlarsam, İspanyol pasaportu alacağım. Ülkeme tabii ki bağlıyım, ama böyle bir hak varsa, bundan niye yararlanmayayım ki?

BENİM LAKABIM "EL TURCO"
Ben ülkeme çok bağlıyım, ama futbolu bıraktıktan sonra da İspanya'da yaşamayı düşünüyorum. Beni herkes burada "El Turco" lakabıyla çağırıyor. Bundan daha güzel bir şey olabilir mi? Ama Avrupa Birliği ülkeleri arasında serbest dolaştığım halde İngiltere gibi ülkelere girmek için vizeye ihtiyacım oluyor. Bütün takım pasaport kontrolünden geçerken ben sonlara kalınca takım arkadaşlarım "El Turco, yine sona mı kaldın?" diye şaka yapıyorlar. Zaten İngiltere'deki bir maç öncesi vize almam gerektiği kulüp yetkilileri tarafından unutulunca, bana sınır kapısında geri gönderileceğim tehlikesi anlatıldı. Ben de maça gitmekten vazgeçtim ve burada kaldım.

EMRE'NİN YANINDA OLAMIYACAĞIM
Emre'nin 2 Ocak'taki düğününe gelemeyeceğim, çünkü 4 Ocak'ta Barcelona ile önemli maçımız var. İspanya'da devre arası yok. Zaten 7 yıldır bu ülkenin sistemine alıştım. Daha önce yaşadığım şehir San Sebastian da mükemmel bir yerdi. Eti ve balığı mükemmeldi. Villarreal ve Valencia bölgesinin ise sarı pilavı meşhur. Burada genelde Paella yiyorlar. Hepimiz burada çok mutluyuz.

FENERBAHÇE'Yİ KESİNLİKLE DÜŞÜNMÜYORUM
F.Bahçe kesinlikle gündemimde yok. Geçen sezon Villarreal'de mükemmel bir sezon geçirdim, kulüp lig ikincisi oldu, Şampiyonlar Ligi'ne katıldı. Bu kadar emekten sonra kulübümün beni göndermek isteyeceğini zannetmiyorum. Fenerbahçe ve Türkiye'ye futbol oynamak için dönmek ne şimdi, ne de gelecek zamanda gündemimde kesinlikle yok.

TUGAY'IN İZİNDEYİM
Gazetelerde okudum: "Tugay, futbolu bıraktıktan sonra Blackburn'de yardımcı antrenörlüğe gelebilirmiş. Ne kadar güzel bir şey. Düşünün Tugay abi 38 yaşında. Onu gıpta ile seyrediyorduk. Tugay abi bir istikrar sembolü. Milli Takım'da fazla bir arada oynayamasak da kendisine çok saygı duyuyorum. Hedefim Tugay abinin yolundan gitmek ve futbolu bıraktıktan sonra Avrupa'da teknik adam ya da yönetici olarak yoluma devam etmek.
Alt 18.12.2008, 09:47   #358
yerliturkuaz
Usta Yiğido

San Lorenzo'dan şampiyonluk yolunda dev adım!
Arjantin Açılış Ligi Apertura'yı zirvede aynı puanla bitiren 3 takım, Tigre, San Lorenzo ve Boca Juniors arasında şampiyonu belirlemek amacıyla yapılan play-off maçları Tigre-San Lorenzo maçı ile başladı. Deplasmanda 2-1 kazanan konuk ekip şampiyonluk yolunda büyük avantaj yakaladı.

Tigre [1 - 2] San Lorenzo
18' [0 - 1] P. Barrientos
20' [0 - 2] G. Bergessio
76' [1 - 2] L.L.H. Lazzaro

Stat: Velez Sarsfield Stadı

Hakem: Saul Laverni

CA Tigre: D. Islas, C. Luna, L. Altobelli, N. Paparatto, R. Arruabarrena, P. Jerez, J. Blengio, M. Giménez, M. Morel, S. Rusculleda, D. Castaño

CA San Lorenzo de Almagro: A. Gonzales, A. Silvera, G. Bergessio, A. Orión, N. Bianchi Arce, G. Aguirre, P. Barrientos, C. Ledesma, S. Solari, A. Torres, J. Torres

Arjantin Açılış Ligi Apertura'yı zirvede 19 maçta 39 puanla bitiren 3 takım, Tigre, San Lorenzo ve Boca Juniors arasında şampiyonu belirlemek amacıyla yapılan play-off maçları Tigre-San Lorenzo maçı ile başladı.

Averaj uygulaması olmadığı için diğer liglerdeki uygulamaya göre şampiyon olması gereken ancak statü gereği play-off maçlarına çıkan averajı en yüksek (+17) olan San Lorenzo, +12 averajlı Tigre'nin konuğu oldu.

Konuk ekip mücadeleye çok hızlı başladı ve 20. dakika tamamlanırken 2 farklı üstünlüğü yakaladı. 18. dakikada Avrupa geçmişinde Real Madrid ve Inter gibi önemli kulüpler bulunan Santiago Solari'nin ortasını kaleci Islas uzaklaştıramayınca Pablo Barrientos yakın mesafeden takımını 1-0 öne geçirirken, golün sahibi Barrientos 2 dakika sonra bu kez asisti ile skora etki yaptı. 20. dakikada sağ kanatta hareketlenen orta saha oyuncusunun ortasında savunmadan ileri çıkan Gonzalo Bergessio'nun golü ile San Lorenzo zorlu mücadelede çok erken rahatladı. Bu arada Nicolas Bianchi'nin kafası da direkten dönerken ilk yarı bu gollerle 2-0 konuk ekibin üstünlüğü ile tamamlandı.

Sezon boyunca gösterdiği çabanın arka arkaya gelen gollerle heba olmasını istemeyen Tigre ikinci 45 dakikada oyuna ortak olmak için çabaladı ve 76. dakikada umutlandı. Sebastian Rusculleda'nın ortasında oyuna sonradan giren Lazzaro'nun kafa golüyle farkı bire indiren ev sahibi kalan dakikalardaki tüm çabasına rağmen yenilginin önüne geçemedi. Tigre'de Islas 90. dakikada ilk golün sahibi Pablo Barrientos'un suratına yaptığı müdahelenin ardından kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı ve oyun bu sırada yaşanan kargaşa nedeniyle yaklaşık 6 dakika durdu. Bu arada Tigre taraftarlarının koltukları kırarak sahaya fırlattığı görülürken olayı görmeyen ve yardımcısının uyarısıyla kaleci Islas'ı oyundan ihraç eden hakem Saul Laverni polis koruması altında sahayı terketti.

Bu galibiyetle play-off'lara çok kritik bir zaferle başlayan San Lorenzo şampiyonluk için artık önündeki tek engel olan Boca Juniors maçını düşünmeye başladı. Kırmızı lacivertliler 20 Aralık gecesi oynanacak olan maçta Boca Juniors'u mağlup ederse Boca Juniors ile Tigre arasındaki son maçın bir önemi kalmayacak ve Apertura'da şampiyon San Lorenzo olacak. Beraberlik halinde Tigre'nin şampiyonluk umutları tükenecek. Tigre'nin şampiyonluk için Boca'nın San Lorenzo'yu devirmesini ve sonra Boca'yı mağlup etmeyi hayal etmekten başka seçeneği kalmadı.

Play-off'larda Boca Juniors'un sahne alacağı kalan 2 maçın programı şöyle :

20 Aralık Cumartesi CA San Lorenzo de Almagro 22 : 30 CA Boca Juniors
24 Aralık Çarşamba CA Boca Juniors 01 : 30 CA Tigre

Arjantin'deki puanlama ve küme düşme sistemleri de eleştirilirken play-off maçlarının programı da eleştiri oklarından nasibini alıyor. Öyle ki, eğer 2. maçta San Lorenzo Boca'yı mağlup ederse son maçın bir önemi kalmayacak. Ancak eleştirmenler, şampiyonun son maçta belirlenmesi için 2. maçta Boca Juniors'ın rakibinin ilk maçın kaybedeni olması gerektiğini savunuyor.

Takımlar arasında normal sezonda oynanan maçlarda alınan sonuçlar ise şöyle :

San Lorenzo - Atletico Tigre: 0 - 1
Boca Juniors - San Lorenzo: 1 - 0
Boca Juniors - Atletico Tigre: 2 - 3

Bu arada karşılaşmada çok ilginç bir olay yaşandı. Saha üzerinde uçmakta olan bir güvercin, kendisine topun çarpmasıyla yerde kaldı ve maçın hakemi Saul Laverni güvercinin hareketsiz bedenini oyun alanının dışına taşıdı.
Alt 18.12.2008, 09:47   #359
yerliturkuaz
Usta Yiğido

Real genç yıldızını geri çağırdı!
La Liga'da sıkıntılı günler geçiren ve sakatlıklarla başı dertte olan Real Madrid, Queens Park Rangers'ta kiralık olarak forma giyen genç yıldızı Daniel Parejo'yu geri çağırdı..

İspanya 21 Yaş Altı Milli Takımı'nda da forma giyen ve İngiltere Championship ekiplerinden Queens Park Rangers'ta (QPR) kiralık olarak oynayan Daniel Parejo, Real Madrid tarafından geri çağrıldı.

Real Madrid rezerv takımıyla çıktığı 37 maçta 11 gol atan gole dönük orta saha oyuncusu, Real'in istediği zaman geri çağırma hakkına sahip olduğu bir sözleşmeye bağlı olarak 1 yıllığına QPR'a kiralanmıştı. 19 yaşındaki oyuncu 5 ayı dolan sözleşme sonrasında yeniden İspanya'ya döndü.
Alt 18.12.2008, 09:49   #360
yerliturkuaz
Usta Yiğido

''Erotik'' golcü turu getirdi!
İtalya Kupası Coppa Italia'da 5. tur mücadelesinde Roma Bologna'yı konuk etti. Yıllarca Çizme'de top koşturan Sinisa Mihajlovic'in çalıştırdığı rakibi karşısında zorlanan başkent ekibi, yaptığı "erotik" gol sevinçleri yüzünden başı dertte olan Karadağlı golcüsü Vucinic'le tur biletini kaptı.

AS Roma [2 - 0] Bologna
83' [1 - 0] M. Vucinic
86' [2 - 0] M. Vucinic

Stat: Olimpiyat

Hakem: Sig. Morganti

AS Roma: Arthur, Cassetti, Loria, Mexès, Panucci, De Rossi, Brighi, Cicinho, Baptista, Menez, Montella

Menajer: Luciano Spalletti

Bologna: Colombo, Bombardini, Britos, Castellini, Cesar, Amoroso, Rodriguez, Carrus, Lavecchia, Marazzina, Adailton

Menajer: Sinisa Mihajlovic

İtalya Kupası Coppa Italia'da 5. tur mücadelesinde ligde son yıllardaki başarılı dönemlerini mumla arayan Roma, Serie A'nın yeni ekibi Bologna'yı konuk etti.

Teknik direktör Luciano Spaletti'nin ideal 11'de forma şansı bulmakta zorlanan bir çok oyuncusuna şans verdiği mücadelenin ilk yarısı golsüz sona ererken yıllarca İtalya'da top koşturmuş eski savunma oyuncusu Sinisa Mihajlovic yönetimindeki Bologna'nın kilidini oyuna sonradan giren Mirko Vucinic çözdü.

71. dakikada oyuna Montella'nın yerine dahil olan ve yaşadığı "erotik" gol sevinçleriyle hakkında dava açılan Karadağlı golcü 83. ve 86. dakikalarda sahneye çıkarak attığı 2 golle takımına tur vizesini getiren isim oldu.

Bu galibiyetle Roma Coppa Italia'da son 8 takımın mücadele edeceği çeyrek finale yükselirken, Bologna ise "buraya kadar" dedi.

Etiketler
avrupa, herta0galatasaray1, maçları, takımları, türk

Seçenekler Arama
Stil