Bucaspora kiralık gönderdiğimiz genç defans oyuncumuz Mbemba 58 numaralı formayı tercih etti. Bilicadan sonra bizleri gururlandırdıgı için Mbembaya teşekkür ederiz.
Mbemba Bucasporun ilk yabancı oyuncusu oldu. Bucalı taraftarlar onu çok seviyorlar. Taraftarlar arasında yapılan ankette %95i Mbembanın başarılı olacağına inanıyor.
Resimdeki 58 numaralı futbolcu Mbemba
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı GokhanTurna'a Teşekkür Ediyor...
Mbembanında Bilica gibi 58 numarayı tercih etmesi çok hoşuma gitti. İlk 11de çıktıgı ilk maçında takımın en iyilerinden biri oldu. Bucayı ve kendisini yakından takip ediyorum şuan
Mbembayı bazıları beğenmeyebilir ama ben bilhassa Shathar Donesk maçında beğenmiştim;o maçta penaltı da yapmıştı ama pozsyon yakın çekimde görüldüğünde Rakip oyuncunun kendini yer bıraktığı açıkca görüşüyordu..Yaşı hünüz daha 22 olan bir oyuncu...Oynaycağı bir takıma gitmesi kendisi için çok iyi olacak..Seneye de istenilen seviyede olursa bu boy ve fizikle takımda kendine kein yer bulur diye düşünüyorum;ilk 11 olmasa bile yedek oyuncu olark da bize katkı sağlayacaktır...Mbemba nın bu hareketi çok hoşuma gitti..Sivas tarftarı kendisini untmayanı asla unutmaz..Seneye görüşmek üzere Mbemba...