Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Toraman Taraftarlarla Tartıştı
Alt 10.02.2012, 13:46   #61
namso58
Acemi Yiğido

50 Mesajına 82 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 558 namso58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Toraman Taraftarlarla Tartıştı

toraman yüzde yüz haklı. forma numaraları serbest bırakılınca toraman 58 giydi taki bir sivas bjk maçına kadar bu maçtan sonra toraman bir daha 58 giymedi. sen adama ana avrat söversen ben de olsam ben de giymem. sen adamı hiç trübüne çağırıp bağrına bastın mı yok. hep dışladınız. her zaman toramandan sivas maçlarında torpil beklediniz adam hırslı oynayınca sövdünüz. bizim apo trabzonlu trabzon maçlarında torpil yapsaydı ne yapardınız soruyorum size. bizim sivaslı empati özürlü ağacı hep kendine yontuyor. toramana bir sahip çık adam gibi davran ertesi sene 58 giyer adım gibi eminim.
namso58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı namso58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 10.02.2012, 14:18   #62
MOS-BY-58
Tecrübeli Yiğido

MOS-BY-58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

91 Mesajına 163 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 764 MOS-BY-58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

- Adem Sari Sivasli, kümede kalmaya oynadigimz sene oyuna sonradan girip 90+4'te Riza Hoca'nin calistirdigi Eskisehir adina beraberlik golünü atti. Kimsenin tepki gösterdigini hatirlamiyorum. Forumlarda da tek kelime olumsuz bir yezi okuadim.
- Sezon basi Eskisehir maci, eski futbolcumuz Mehmet Yildiz bize gol atti. Tribünler olumsuz tepkiyi birkin, üstelik alkisladi bile.
- Sedat'i pek sevmem. Bizim taraftarlar arasinda da sevmeyenlerinin oldugunun hic de az olmadigini düsünüyorum. Ama Sivas'a maca geldiginde de kimsenin ona olumsuz bir davranista bulunacagini ve küfür edcegini sanmiyorum. En azindan toplu olarak yapilacagini sanmam. Hatta sevmedigim halde bize emegi gectigi icin alkislardim.

- Ammmaaaa... Ibrahim Torman'a gelince. Malesef zaten hemen hemen herkesin gözünde cirkef ve pek de sevilmeyen bir futbolcu. Istanbul'da oynanan maclarda ondan beklenen kendini zorlamamasi degil, Besiktas'in kaptanlarindan biri olarak tüm mücadelesini ortaya koyarken - ki biz Sivaslilar da zaten bunu bekleriz - sahada veya tribünde olusacak olumsuzluklara, hele hele küfürlere ve hakaretlere karsi bunu engelleyici davranislarda bulunmamasi, cirkeflikleriyle daha da körüklememesi. Örnegin, ayni macta Rüstü, Mehmet Yildiz'in yanina kosarak elini omuzuna atti ve tribünlere karsi korudu. Peki Ibrahim Toraman Besiktas'in kaptanlarindan ve en kidemli oyuncularindan biri olarak nasil davrandi? Bakin Sivasli olmasindan önce "kaptanlik ve kidem" den bahsediyorum ve buna istinaden sorumlu davranmasini beklerdim. Bunlarin üstüne bir de "Sivasli" olarak bunlara gözünü yummasi, kulaklarini tikamasi, hadi onu da gectik bir de bizim takimimizin oyuncularina karsi terbiyesiz ve cirkeflesmsini katarsak ne bekleniyordu ki. Tribünler Sivas'a Sivasli'ya sallarken o küfürlerin bir Sivasli olarak bir bakima kendisine de yapildigini göremeyecek kadar mayasi bozuk bir insani zaten kim sevebilir ki. Haa, o macta hadi gectik sahada girdigi hallerden, mac sonrasi cikip "mac esnasinda mücadeleyle kontrolümü kaybedebiyorum" deseydi (biz de buna inanmak istedigimizden inanirdik) ve Besiktas tribünlerine de cok cok cok "kücücük" bir sitemde bulunsaydi (ki bunun icin de illa Sivasli olmasi gerekmezdi), Sivas'ta da karsilanmasi ona göre olurdu.

Ilginctir maci anlatan spiker, yorumcu Tunc Kayaci'ya "Sivasli Torman da tribünlerden cok tepki görüyor" dediginde, Tunc Kayaci bu konuyla ilgili tek kelime görüs veya yorumda bulunmamayi tercih etti.

Son olarak, yaziktir ailesi de Sivas'ta yasiyor diyen arkadaslara: Olayi aile boyutuna tasimak bence yersiz ama illa aile de isin icine katilacaksa söyleyebilecegim tek sey böyle bir evlat yetistirdiginiz gurur duymalisiniz diyemeyecegim (daha da sert ifade etmek isterdim ama neyse, anlayan anlar).

Velhasili kelam...
RÜZGAR EKEN FIRTINA BICER!
MOS-BY-58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 6 Kullanıcı MOS-BY-58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 10.02.2012, 15:33   #63
ygdgnçlk
Acemi Yiğido

ygdgnçlk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

99 Mesajına 314 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 632 ygdgnçlk FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
namso58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
toraman yüzde yüz haklı. forma numaraları serbest bırakılınca toraman 58 giydi taki bir sivas bjk maçına kadar bu maçtan sonra toraman bir daha 58 giymedi. sen adama ana avrat söversen ben de olsam ben de giymem. sen adamı hiç trübüne çağırıp bağrına bastın mı yok. hep dışladınız. her zaman toramandan sivas maçlarında torpil beklediniz adam hırslı oynayınca sövdünüz. bizim apo trabzonlu trabzon maçlarında torpil yapsaydı ne yapardınız soruyorum size. bizim sivaslı empati özürlü ağacı hep kendine yontuyor. toramana bir sahip çık adam gibi davran ertesi sene 58 giyer adım gibi eminim.
geçen seneki maçta YiğidoGençlik olarak biz çağırdık ve geldi de ancak keşke çağırmasaymışız çok yazık..
Alt 10.02.2012, 15:37   #64
ygdgnçlk
Acemi Yiğido

ygdgnçlk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

99 Mesajına 314 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 632 ygdgnçlk FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
MOS-BY-58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
- Adem Sari Sivasli, kümede kalmaya oynadigimz sene oyuna sonradan girip 90+4'te Riza Hoca'nin calistirdigi Eskisehir adina beraberlik golünü atti. Kimsenin tepki gösterdigini hatirlamiyorum. Forumlarda da tek kelime olumsuz bir yezi okuadim.
- Sezon basi Eskisehir maci, eski futbolcumuz Mehmet Yildiz bize gol atti. Tribünler olumsuz tepkiyi birkin, üstelik alkisladi bile.
- Sedat'i pek sevmem. Bizim taraftarlar arasinda da sevmeyenlerinin oldugunun hic de az olmadigini düsünüyorum. Ama Sivas'a maca geldiginde de kimsenin ona olumsuz bir davranista bulunacagini ve küfür edcegini sanmiyorum. En azindan toplu olarak yapilacagini sanmam. Hatta sevmedigim halde bize emegi gectigi icin alkislardim.

- Ammmaaaa... Ibrahim Torman'a gelince. Malesef zaten hemen hemen herkesin gözünde cirkef ve pek de sevilmeyen bir futbolcu. Istanbul'da oynanan maclarda ondan beklenen kendini zorlamamasi degil, Besiktas'in kaptanlarindan biri olarak tüm mücadelesini ortaya koyarken - ki biz Sivaslilar da zaten bunu bekleriz - sahada veya tribünde olusacak olumsuzluklara, hele hele küfürlere ve hakaretlere karsi bunu engelleyici davranislarda bulunmamasi, cirkeflikleriyle daha da körüklememesi. Örnegin, ayni macta Rüstü, Mehmet Yildiz'in yanina kosarak elini omuzuna atti ve tribünlere karsi korudu. Peki Ibrahim Toraman Besiktas'in kaptanlarindan ve en kidemli oyuncularindan biri olarak nasil davrandi? Bakin Sivasli olmasindan önce "kaptanlik ve kidem" den bahsediyorum ve buna istinaden sorumlu davranmasini beklerdim. Bunlarin üstüne bir de "Sivasli" olarak bunlara gözünü yummasi, kulaklarini tikamasi, hadi onu da gectik bir de bizim takimimizin oyuncularina karsi terbiyesiz ve cirkeflesmsini katarsak ne bekleniyordu ki. Tribünler Sivas'a Sivasli'ya sallarken o küfürlerin bir Sivasli olarak bir bakima kendisine de yapildigini göremeyecek kadar mayasi bozuk bir insani zaten kim sevebilir ki. Haa, o macta hadi gectik sahada girdigi hallerden, mac sonrasi cikip "mac esnasinda mücadeleyle kontrolümü kaybedebiyorum" deseydi (biz de buna inanmak istedigimizden inanirdik) ve Besiktas tribünlerine de cok cok cok "kücücük" bir sitemde bulunsaydi (ki bunun icin de illa Sivasli olmasi gerekmezdi), Sivas'ta da karsilanmasi ona göre olurdu.

Ilginctir maci anlatan spiker, yorumcu Tunc Kayaci'ya "Sivasli Torman da tribünlerden cok tepki görüyor" dediginde, Tunc Kayaci bu konuyla ilgili tek kelime görüs veya yorumda bulunmamayi tercih etti.

Son olarak, yaziktir ailesi de Sivas'ta yasiyor diyen arkadaslara: Olayi aile boyutuna tasimak bence yersiz ama illa aile de isin icine katilacaksa söyleyebilecegim tek sey böyle bir evlat yetistirdiginiz gurur duymalisiniz diyemeyecegim (daha da sert ifade etmek isterdim ama neyse, anlayan anlar).

Velhasili kelam...
RÜZGAR EKEN FIRTINA BICER!
Adem Sarı maçtan sonra tribünlere yöneldi ancak maratondaki dengesizler adama koltuk attı ve bu harekete çok bozuldu ancak onu da yine sadece Yiğido Gençlik çağırdı VE biz çağırdıktan sonra adam alıp çimleri öptü Adem Sarı nere Toraman nere..
Alt 10.02.2012, 16:10   #65
MOS-BY-58
Tecrübeli Yiğido

MOS-BY-58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

91 Mesajına 163 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 764 MOS-BY-58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Mesele 58 giyip giymeme meselesi degil. Mesele hakkinda bazi arkadaslarin ya hic bilgisi yok (zaten o zaman Torman'a yapilanlar harbiden ayip olurdu) ya da meseleyi algilamada eksiklikleri var.

Ben sahsen tribünde olsam küfür etmezdim ama her ayagina topu alisinda ya yuhlar ya da isliklardim. Bazi arkadaslarin da meseleyi kendi insanini cekememezlik olarak görüp Sivaslilara ileri geri laf giydirmesini de anlayamiyorum. Örnegin ben sirf Sivasli oldugu icin Besiktas'ta oynamasindan dolayi hep gururlanir ve arkadaslarima "bak bu da hemserim" der, laf da söyletmezdim. Benim icin her insan öncelikle "iyi" bir insandir. "Kötü" olabilmesi icin de bir seyler yapmasi gerekir ki bu Toraman da yapmistir ve "kötü"dür.

Bakin birakin Toraman'i, Sivasli X bir futbolcu nerde oynuyorsa takimi icin mücadele etmelidir (etmezse zaten adam degildir), memleketine karsi golünü de atmalidir ve hatta bunun icin cilginca da sevinebilir. Adam olsun, 90+'da attigi golle Sivas küme düssün, ben inaniyorum ki Sivas insani hem aglar hem de hem de kendi cocugunu alkislar, o kadar merttir.

Sivas tribünlerinin kendisine neden böyle davrandigini bilmiyorsa, acsin baska bir Sivasli futbolcuya sorsun onlara nasil davraniliyormus diye ya da basin araciligiyla sorsun tribünlere. Kimse de bunun Sivastribünlerine cagrilip "Sivas seninle gurur duyuyor" demesini beklemesin. Zira bunun meali ""sen bize sövüp sayilmasina göz yumdun, onlara bir bakima arka ciktin, hatta onlara yaranmak icin cirpindin, bak biz seninle yine de gurur duyuyoruz" olur ki bu artik mertlikten cikar gerzeklige girer.
MOS-BY-58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10.02.2012, 16:21   #66
Abdullah DuMaN
Usta Yiğido

Abdullah DuMaN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.168 Mesajına 9.556 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1506 Abdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz sein

Başka memleketin futbolcuları hatta yabancı olan bilica bile"58" giyerken sen değilmiydin o formayı çıkartan taraftar protesto etti tamamda öncelikle kendisi her maçımızda futbolcularımıza sert müdahelede bulunuyor maçın başında uğura çok sert bir şekilde kırmaya girer gibi vurdu maçın başında kendisi böyle yaparsa taraftarın yuhalaması ıslıklaması çok görülmemeli bence

Yorumlarınızı ilgi ile okuyup beğeniyoruz.
Ancak; yorumlarınızı mümkünse küçük harflerle yazınız lütfen....

Bizi Twitter'den takip etmek için tıklayınız....
Abdullah DuMaN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı Abdullah DuMaN'a Teşekkür Ediyor...
Alt 10.02.2012, 16:45   #67
ardahanlı
Acemi Yiğido

ardahanlı - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

90 Mesajına 182 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 511 ardahanlı FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Arkadaşlar yanlış manalarda gezmeye gerek yok bence.
Toraman denen adamın sivaslılığıyla bu meselenin alakası yok. Bu adam zaten beşiktaşın en antipatik en itici en huysuz adamı. Bu adamın bir tek sivas camiası anlamında değerlendirmeyin. Herkese böyle bu adam. Üzülmez ve diğer takım camialarından oyuncu ve taraftarlarla yşadıkları dünyanın çevresini iki tur atar.

Bence boşverin bu adam tartışmya bile değmez.
ardahanlı isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10.02.2012, 16:50   #68
SivassporunSesi
Yiğido

SivassporunSesi - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

91 Mesajına 150 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 522 SivassporunSesi FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

İbrahim Toraman Sivas'tan Çıkan En Büyük Değerlerden Birisi Diye Düşünüyordum Bundan 2 Sene Evvelibe Kadar !

Önce Mehmet Yıldız'la kavga etti sonra yabancı Mehmet Yıldız , Sedat ,Bilica'nın ekmek yedikleri anma amaçlı giydikleri 58 numaralı formayı sen çıkarttın.
Halbuki şu Sivas'tan kazandın ne kazandınsa seni İbrahim Toraman yapan Sivas'tır.Biz Sivas maçı diye kendini sal oynama demiyoruz.Beşiktaşlı taraftarları gaza getirecek şey yapma diyoruz.Ama söyleyim yazları geldiğin Sivas artık istemiyor.Karakter yoksunu biri olduğunu gösterdiğin için teşekkürler.Senin ne şekil Beşiktaş'a transfer olduğunuda biliyoruz.Önce Fenerbahçe'ye gittin çok yakın akraban arkadaşım ondan biliyorum Fenerbahçe ile anlaştın sonra gittin Beşiktaş ile anlaştın senin Mehmet Topuz'dan ne farkın kaldı.Aziz Yıldırım demişti zamanında ''İbrahim Toraman ile anlaştık.O gitti Beşiktaş'a imza attı '' diye.
Alt 10.02.2012, 17:14   #69
GuVeN
Usta Yiğido

GuVeN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.350 Mesajına 5.411 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1028 GuVeN BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Arkadaşlar bende İbrahim Toraman'a İnönü'deki karşılaşmada çok kızmıştım. Gereksiz gerginlikler yaratarak tribünlerin bize maç boyunca küfürler ve hakaretler etmesının en buyuk sebebı kendısıydı. Ama ben bu kızgınlıgın kinin cok uzatılmasına taraftar değilim. Toraman maç enasında babam çıksa tanımam mantıgıyla oynuyor,daha dogrusu ekmegını yedıgı takımın menfaatlerı adına saha ıcınde kendıne ket vuramıyor olabılır. Hepınız ıyı bılırsınız kı spor esnasında beyıne kan gıtmedıgınden mıdır nedır ınsanlar maçlar arasında gereksız gergınlıkler yasayabılırler ve istem dışı hareketlerde bulunabılırler. Ben burada Toraman haklı demıyorum kesınlıkle cok haksız ve tavırları kendısıne yakısmıyor. Ama bızler de bıraz daha ılımlı olabılsek belkı buısler fazla uzamazdı. Toraman'da sunu unutmasın o şaşalı günler bir gün gerıde kalacak ,bu topraklarda dogudun buyudun,butun aılen bu topraklarda yasıyor. Memleketının ınsanı sana bukadar kızgınsa once bır ıgneyı kendıne batırman gerekıyor,bence bıraz kendını sorgula!
GuVeN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10.02.2012, 17:18   #70
Anadoluvoyages
Acemi Yiğido

37 Mesajına 60 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 517 Anadoluvoyages FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Taraftar hicbir zaman kasitli olarak kimseye tepkide bulunmaz. Bir ara da Murat Polat ayni durumdaydi.
Anadoluvoyages isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
taraftarlarla, tartıştı, toraman

Seçenekler Arama
Stil