YİĞİDO HASAN KABZE DEDİ
Sivassporlu taraftarlar, Yönetim Kurulu’nun Galatasaray’dan Hasan Kabze’yi almasını istedi
Sivassporlu taraftarlar, Galatasarayla transfer görüşmeleri içerisinde olan Yönetim Kurulundan Sivaslı Hasan Kabze’yi almalarını istedi.
Hayrettin’i kadrosuna dahil etmek için büyük uğraşlar veren Galatasaray bu futbolcunun yerine kadrosunda bulunan bazı futbolcuları önerdi. Sivasspor Yönetim Kurulu Hayrettin karşılığında Gatasaray’dan bazı futbolcuları kadrosuna dahil etmek için karar vermeye çalışırken, Yiğidolar Yönetimine çağrıda bulundu.
Sivassporlu taraftarlar Galatasaray’ın yedek kadrosunda bulunun ve son derece mutsuz olan Hasan Kabze’yi Sivasspor kadrosuna dahil edilmesi çağrısında bulundu. Hayretti’i vermeleri halinde Galatasaray’dan kesinlikle Hasan’ı almalarını isteyen Yiğidolar, “Takımımızda ki tek Sivaslı gidecek. Hayrettin giderse Sivaslı hiç bir futbolcu kalmayacak. Eğer Galatasaray Hayrettin’i çok istiyorsu bize Hasan Kabze’yi versin. Böylelikle takımımızdan bir Sivaslı gitmiş bir Sivaslı gelmiş olacak. Yönetim Kurulumuzun Galatasaray Yönetimi ile Hasan için görüşmeleri yapmasını ve Hasan’ı kadromuza dahil etmesini istiyoruz. Sonuçta takımımızda gözle görülür bir forvet eksikliğimiz var. Hasan’la birlikte bu sorunu da çözmüş oluruz. Yönetimimizin bizi bir kez daha mutlu etmesi için bu transferi gerçekleştirmesini istiyoruz.”şeklinde isteklerini dile getirdiler
|