Sivasli ve sivaspor taraftari olmak allahin bana verdigi serefli bir gururdur. Sadece kendimi kandirmiyorum okadar. Ama insallah transfer konusunda ben yanilirim
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı Taner180112'a Teşekkür Ediyor...
yazık çok yazık bir takımın geleceğiyle nasıl oynarsın be yönetim herkes bizim yerimizde olmak için ne paralar harcıyor sende o sıralardan düşürmek için elinden geleni yapmak istiyorsun ya murat erdoğan gidecek yada erdal sarılar bunlar gitmese roberto carlos burada çok durmaz rıza çalımbaya verdiğiniz onda birini carlosa vermezdiniz adamın getirdiği topçular ortada yazık çok yazık...
Tamam bitir Transfer dönemini daha transfer gelmesin bu saaten sonra istemiyoz sunu adam akilli ilk basda yapsaniz ne olurdu sanki illah boyle puan kaybettikden sonrami gelecek transferler ne anlami kaldiki istemiyoz gelmesin simdi gelenden fayda olmaz bari sezon sonunda adam akilli alirsiniz
Tamam bitir Transfer dönemini daha transfer gelmesin bu saaten sonra istemiyoz sunu adam akilli ilk basda yapsaniz ne olurdu sanki illah boyle puan kaybettikden sonrami gelecek transferler ne anlami kaldiki istemiyoz gelmesin simdi gelenden fayda olmaz bari sezon sonunda adam akilli alirsiniz
Kupa şansını kaybettik sadece matematiksel teferruatlar kaldı, kaybedilen konya maçıyla birlikte üst sıralarda rahatlama ihtimalide kalmadı ki; böyle giderse takım daha çok puan kaybeder. Şu saatten sonra gelecek transferin form tutmasıydı, takıma ve şehre alışmasıydı derken zaten lig biter. BRAVO YÖNETİM, SADECE GÜLÜYORUZ!!!