Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

-->: SİVAS VURGUN YEDİ
Alt 06.02.2006, 11:45   #61
Thai
Tecrübeli Yiğido

89 Mesajına 177 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 778 Thai FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart -->: SİVAS VURGUN YEDİ

Takımda kac tane defans oyuncusu yok bu maçta: kalla, hakkı ve petkoviç. Bunlar olsa fark olmazdı bunu bilelim önce, ikincisi lorant'ın 1860 münihe gitme durumu oldu devre arasında o da olabilir diye basına acıklama yaptı ama bir baktık takımın başında devre arasını gecirdi, üçüncüsü devre arasında bircok oyuncu gönderdik ama yerine aldığımız oyuncular tabiri caizse cuuk diye oturmadı, dördüncüsü anderson yanına alacağımız oyuncu için cok vakit kaybettik kennedy bakircioğlu, frankowski ve oliviera dedik ama hiçbiri olmadı anderson yanlızları oynuyor, beşincisi hakan bayraktar bu takımda daha fazla sorumluluk alacak bir oyuncu fb de oynamış kaliteli bir oyuncu ama sanki futbola küsmüş onu tekrar kazanmalıyız.....
bu mağlubiyette kaleci oğuzun cok büyük hataları vardı ama o da ayakta duramıyordu tıpkı erciyes-fb kupa macında tüm fb liler gibi. Ama bir maçla takımdan desteği cekmek insafsızlık ve hatta ihanet olur.Çünkü biz sivassporluyuz.... sivas amatör kümeye düştüğünde 4 eylül stadında toprak sahada maç yaparken demir tellerin ardından seyrettiğimiz takım şimdi süper ligde bunu ne olur unutmayalım, bu günü yaşamak ama asla yılgınlığa kapılmadan sadece ve sadece gururla onurla yaşamak gerek... Sivasspor bizim en büyük aşkımız.
itiraf edeyim ramazan bayramında sivasa geldiğimde fb maçına da gittim, bir fb liydim bugüne dek iki takımım vardı herkesin olduğu gibi. Maça giderken Sivassporum için gittim ve maratonda yerimi aldım. İlk gollle havalara uctum bağırdıkça bağırdım, sonra düşününce ilk kez fenerbahçe gol yedi diye sevinmiştim hayatımda, insanın hayatında ilkler varmış işte 35 yaşında da...Fb gol atıp maçı aldığında üzüldüm kötü oldum her zaman Sivasspor macında hissettiğim duygulardı bunlar ama fb için sevinmedim, çünkü ben sivas'ta doğdum çünkü ben sivassporluyum. Allahım dedim çok şükür bu günü de gördüm birinci ligde oynayan takımı da gördüm ve artık yense de yenilse de her zaman sadece onunla olacağım dedim.
Eski günleri düşündüm, iskenderun maçını 2-1 yendiğimiz, gaziantep macını 2-1 yendiğimiz, samsun hazırlık maçını 3-0 ( aynı skordu) yenildiğimiz ve tanjunun attığı frikik golünü, merzifon macını 7 tane atıığımız uuzn saclı kaleciye.... Biz sivassporuz arkadaşlar birinci lige yıllar önce uzatmalarda ulaşamayan takımı bugün ulaştıranlara minnet borcluyuz, şükran borçluyuz. Başta başkan mecnun otyakmaz, menajer bülent uygun ve hocamız ismail kartal olmak üzere tüm futbolculara mohammed, ertuğrul, serkan ençetin, can arat, yavuz, hayrettin, hakkı baba, mehmet yıldız, çetin, ilhan, kadir, ufuk ve daha niceleri.... hepsi biizm gönlümüzde hep olacaklar ve asla onları unutmayacağız....
Biz sivasız biz sivassporuz. Bize yiğido demediler boşuna çünkü biz mert ve delikanlı insanlarız. Ama bir günde de takım yenildi diye desteğimizi asla çekmeyiz tam tersine desteğimizi artırırız. Allahım şükürler olsun ki sana benim Sivas ta doğmamı istedin ne olur canımı da sivasta al............
Thai isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06.02.2006, 11:55   #62
MERDO
Yiğido

MERDO - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

45 Mesajına 67 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 MERDO isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

SEVGİLİ YİĞİDOLAR TEHLİKE ÇANLARI ÇALIYOR 5.SIRADAYIZ AMA KÜME DÜŞME POTASININ SADECE 7 PUAN ÜSTÜNDEYİZ VE 9 HAFTADIR GALİBİYET YÜZÜ GÖREMİYORUZ ACİLEN ÖNLEM ALINMASSA İSTEMEDİĞİMİZ SONUÇLAR ORTAYA ÇIKABİLİR DİKKAT !!!!!!
MERDO isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06.02.2006, 12:05   #63
UMTçarşı
YASAKLI ÜYE

UMTçarşı - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 UMTçarşı ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

GÖRÜNEN KÖY KLAVUZ İSTEMEZ DERLER ZATEN LORANT BURAYA KADAR GETİRMESİ BİLE TESADÜFTÜ KAÇ MAÇTA GOLU BULUYORUZ HURAAAA DEFANSA SONRA YİYORUZ PUAN KAYBEDİYORUZ
UMTçarşı isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06.02.2006, 12:23   #64
agp
Acemi Yiğido

agp - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1 Mesajına 1 kez Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 agp ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Ya beyler bırakın.Takımın direk oynayan oyuncularını sattık.Basta Mohammet.Yeni gelenlerde takıma uyum sağlayamayınca sonuç kaçınılmaz oldu.Lorant saha zemini bozuktu diyomuş.3 gol atan Samsun nerde oynadı uzayda mı?Lorant bi kerede kötü oynadık dese kabul edecem.Şİmdiye kadar 3 golü sadece fenerden bide beşiktaştan yedik. yazık kötüye gidiyoruz.
agp isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: SIVASSPOR 0 : 3 SAMSUNSPOR
Alt 06.02.2006, 12:26   #65
birol58
Yeni Yiğido

birol58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

3 Mesajına 6 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 birol58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Pfeil -->: SIVASSPOR 0 : 3 SAMSUNSPOR

Alıntı:
FATIMA Nickli Üyeden Alıntı
nasıl bu kadar geniş olabiliyorsunuz...ne demek küme düşmek;bu noktaya bu kadar kolay gelindiğinimi sanıyorsunuz ki farklı bi mağlubiyet sonucunda küme düşülebileceği gibi cümle kurabiliyorsunuz...elbetteki mağlubiyetlerimizde olacak( farklı dahi olsa bile)...bunu da atlatacağız önemli olan her karşılaşma sonunda bundan da bir pay çıkarabilmektir...lig'de daha iyi oynayan takım görmek istediğinizi söylüyorsunuz,1 yada 2 maçla tuttuğunuz takımın performansını beğenmeyip gözleriniz başka renklere kayıyorsa bence içinizdeki heyecan yok olmaya başlamış demektir!!!!asıl şimdi destek zamanıdır...
fatıma kardeşim haklı bizler sivasspor umuzu bir maçlık değil bir ömürlük sevdik
sivasspor nerede bizler oradayız!!!!!!
birol58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: SIVASSPOR 0 : 3 SAMSUNSPOR
Alt 06.02.2006, 13:05   #66
1967 dernek serkan20
Usta Yiğido

1967 dernek serkan20 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

22 Mesajına 50 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 1967 dernek serkan20 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart -->: SIVASSPOR 0 : 3 SAMSUNSPOR

Alıntı:
FATIMA Nickli Üyeden Alıntı
nasıl bu kadar geniş olabiliyorsunuz...ne demek küme düşmek;bu noktaya bu kadar kolay gelindiğinimi sanıyorsunuz ki farklı bi mağlubiyet sonucunda küme düşülebileceği gibi cümle kurabiliyorsunuz...elbetteki mağlubiyetlerimizde olacak( farklı dahi olsa bile)...bunu da atlatacağız önemli olan her karşılaşma sonunda bundan da bir pay çıkarabilmektir...lig'de daha iyi oynayan takım görmek istediğinizi söylüyorsunuz,1 yada 2 maçla tuttuğunuz takımın performansını beğenmeyip gözleriniz başka renklere kayıyorsa bence içinizdeki heyecan yok olmaya başlamış demektir!!!!asıl şimdi destek zamanıdır...
bacım sana aynen katılıyorum
yenmekte var yenilmekte bu kez şans bizden yana değildi
iyi günde kötü günde sonuna kadar SİVASLIYIZ
1967 dernek serkan20 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06.02.2006, 14:29   #67
yerliturkuaz
Usta Yiğido

yerliturkuaz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.268 Mesajına 2.761 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1273 yerliturkuaz COK SEVILEN BIR KISIyerliturkuaz COK SEVILEN BIR KISIyerliturkuaz COK SEVILEN BIR KISIyerliturkuaz COK SEVILEN BIR KISI

ilk yarida elde ettigimiz performansin arkasina siginiyoruz gibime geliyor aramayalim bu puanlar lazim olacak bize bu puanlar unutmayalimki hedefimiz uefa bu hedefimizden vazgecmememiz lazim takim olarak kendimize gelmeliyiz.
yerliturkuaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07.02.2006, 03:55   #68
Serd@r
Usta Yiğido

Serd@r - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

14 Mesajına 33 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 853 Serd@r BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Ya kendimizi bulur delikanlı gibi topumuzu oynarız,ya şansın peşi sıra koşarız,yada amortiden beraberliklerle bu ligi tamamlarız görünen o, yerinde ve gerekli bir transfer yapamadık,yapamadıklarımız yaptıklarımızdan daha fazla oldu,gideceklerin listesi değişmedi ama geleceklerden kimseyi göremedik,sonrada bu manzara yavaş yavaş belirmeye başladı karşımızda,ya bu resmi siler yeniden Vestel maçıyla boyarız,ya eski berabere tablosunu duvara asarız,yada hüzünlü bir sonbahar tablosuyla hepberaber dökülürüz.Tabiki bu karar bize düşmez teknik ve idari yönetim asacak bu tabloyu duvara bakalım hangi manzara karşılayacak haftaya bizi.
Serd@r isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07.02.2006, 06:51   #69
dostol
YASAKLI ÜYE

dostol - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

11 Mesajına 14 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 dostol ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
SivasSpor.Com Nickli Üyeden Alıntı
Süp Lig'in ilk yarısında fırtına gibi esen Sivas, cezası nedeniyle Yozgat'ta oynayadıgi Samsun maçında yenildi.

Maça hızlı başlıyan Samsunspor, sol kanattan ani gelişen bir atakta, ceza sahasına yapılan ortada Markuez'in vuruşu ile Sivasspor karşısında 1-0 öne geçti.

Maçın 13. dk'sı oynanıyor. Samsun karşısında şok bir golle 1-0 yenik duruma düşen Sivasspor beraberlik sayısı için rakip kaleye yükleniyor.
Cem Karaca ile Sivasspor atağı sağ kanattan gelişiyor.
Musa araya girerek topu taça attı. Atış kullanıldı.

Araya giren Ceyhun topu kaptı. İleri doğru oynadığı topta Sivaslı oyuncular araya girerek hızlı gelişebilecek bir atağı kesti. Maçın 15. dk'sı oynanıyor.

Samsun, 4 dk'da Markuez'in ayağında bulduğu golle 1-0'lık üstünlüğünü devam ettiriyor.
33. dk. Celil'le sol kanattan gelişen Samsun atağında bu oyuncunun ayağında gelen pasta topla buluşan Ceyhun takımının 2. golünü attı.

Samsun bu golle Sivasspor karşısında 2-0 öne geçti.
40. dk'da tehlikeli gelişen Samsunspor atağında ceza sahasın ön çizgisinde topla bulaşan ilk golün sahibi Markuez, sert bir şut çıkardı.

Kaleye giden topa son anda kaleci Oğut müdahale edip kornere çeldi.
Samsun köşe atışından faydalanamadı... Maçın ilk yarısında başka gol olmayınca duraklama bölümleriyle birlikte tamamlandı.

Samsun, Sivasspor karşısında maçın ilk yarısını 2-0 önde kapattı..
Maçın ikinci yarısında Sivasspor farkı bire indirmek için rakip kaleye yüklendi. Fakat geliştirdiği bu ataklardan sonuç alamadı.

Sivas ataklarına iyi direnen Samsunspor 73. dk'da Tamer'le 3-0 öne geçti.

STAT: Yozgat Şehir
HAKEMLER: Yılnur Önen xx, Ömer Faruk Yeşil xx, İsmail Şencan xx
SİVASSPOR: Oğuz x, Hayrettin x, Hakan Turan x, Cem Can x, Fransergio x, Murat Duman xx, Musa Kuş x, Hakan Bayraktar x, Cem Karaca xx, Atilla Birlik x, Anderson x
YEDEKLER: Akın, Gökhan Bozkaya, Ünal, Balili, Muharrem, İbrahim Aydemir, Sezgin
TEKNİK DİREKTÖR: Werner Lorant

SAMSUNSPOR: Kerem xx, Adnan Güngör xx, Tamer xx, Tolga xx, Rafael xx, Mustafa Çiçek xx, Kenan Yelek xx, Muhammet xx, Gueye xx, Ceyhun xxx, Celil xx
YEDEKLER: Dejan Maksic, Alper, Musa Aydın, Serkan, Caner, M. Rodger Back
TEKNİK DİREKTÖR: Erdoğan Arıca
GOLLER: Rafael (dk. 4), Ceyhun (dk. 33)
SARI KARTLAR: Ceyhun, Adnan (Samsunspor)
Tamer De gol atti abi onu unuttmussun
dostol isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
sİvas, vurgun, yedİ