aramıza hoş geldin kardeş pankart meşela bu tür şeyler serbest olmalı 90 dk bağırılmaz başka aktivitelerde geereklidir görsel şenlik yaratmak gerekiyor
Valla TROXXO abi bence bayan taraftarlarin maçlara ilgisini artirmak icin onlarin biletlerinde indirim olmali böylece tribündeki taskinlik ve küfür azalacaktir. Onlarn biletleri farkli renk olur ve denetim kolaylasir.
Bunun yaninda taraftar dernekleriyle yönetim arasinda tam bir bag kurulmali ve taraftarlarin istekleri yönetim tarafindan devamli sorgulanmali ve ona göre etkinlikler düzenlenmeli...vs.vs.vs...
Valla TROXXO abi bence bayan taraftarlarin maçlara ilgisini artirmak icin onlarin biletlerinde indirim olmali böylece tribündeki taskinlik ve küfür azalacaktir. Onlarn biletleri farkli renk olur ve denetim kolaylasir.
Bunun yaninda taraftar dernekleriyle yönetim arasinda tam bir bag kurulmali ve taraftarlarin istekleri yönetim tarafindan devamli sorgulanmali ve ona göre etkinlikler düzenlenmeli...vs.vs.vs...
Pekiya Kibrisli kardeş sen yönetim ne yaparsa daha çok maça gitmek istersin?
Sivassporun ilk yillarinda ki Amigo iHSAN' a ALLAH rahmet eylesin. Stada çiktiginda bir el hareketi ile onbinlerce kisiyi susturur. Bir hareketi ile yeri gögü inletirdi. Seyircinin sevdigi saglam bir amigo lazim.
Değerli Arkadaşlar İşlerimin yoğunluğu nedeniyle Uzun zamandır yazamıyordum.
Gerçi yazamadığım süre içinde bu topic e katkıda bulunulmamış ama neyse.
Eğer şimdiye kadar yazılanları toplayacak olursak; maddeler halinde;
Stadyumlarda neler olursa Maç izlemeye gelirsiniz.
Evet değerli arkadaşlar uzun zamandır işlerimin yoğunlu nedeniyle yazamıyordum. Konuyu hepiniz hatırlarsınız.
Galatasaray maçında Lig Tv.den izlediğim kadarıyla stadyuma ilgi oldukça yoğundu
peki,soğuk havaya ve maç lig tv'den canlı verilmesine rağmen sizleri SİVASSPOR- Galasaray maçını sdatyumdan izlemeye yönelten ne idi
küçük maddeler halinde yazarsanız sevinirim.