-->: DENİZSPOR 4 : 0 SİVASSPOR
arkadaşlar ben bütün yil boyunca bu forumlari okuyorum..ve her gün daha da hayret ediyorum bir çok arkadaşa!!!
Özelikle hocaya karşi bu tavirlar gerçekten çok ama çok acaip buluyorum...
Biraz sizleri sıkacam ama..bu artik sart oldu!!!
12 hafte saniyorsam sivas galibiyet alamadi dogru mu???
Bi bakalim nolmuş bu haftalarda???..kayseri,ankarag ücü,ankaraspor,malatyaspor,gal atasaray,trabzon, dan puan alninmiş..galatasary dişinda hepsi deplasman...yahu burda nerde bi başarisizlik var anlatirmisiniz??konya ya kendi sahinda berabere kaldin..ee bu normal değilmi??bi kadrolara bakalim!!..rize de son dakkada yenildik..samsun,manisa ve denizli maçlari kötü bitti..bunlara hepsi kabul..ancak...bi olaylara dogru bakalim..bu takimin kadrosu.ve bütçesi nedir??? iyi futbol iyi topçular ile oynanir!!..bu takimda kapasite sınırlı..bu da gayet normal dir..
Transferlere bakalim..çoğu ya geçen sene düşmeye oynayan kayseriden,düşen istanbulspordan..bide akçaabat dan(hakan)..ilk yari sonunda transferler bakalim.cem can 2lig.demirkiran almanya 3 lig..kaleci oğuz düşme potasinda olan diyarb. dan..bide etson ..daha ne olduğu belirsiz ...manisa almiş zelenkaya yi..sonrada herkes hadi yen ve yariş diyor..arkadaşlar lüften biraz düşünelim...bu takimin 31 puan almasi mucize..hep hocaya yükleniliyor ne miş???defans defans defans...ee tabii defans..kadroda adam varmi ki daha değişik bişey oynayalim???açilsak her maçta denizli de ki gibi oluruz siz bunlari görmüyormusunuz???...hoca hep ayni şeyi dedi..40 puan 40 puan 40 puan..yukara bakmayin çünkü kapasite bu...adam hakli..yok şöyle oynatmiş da böyle olmuş da..yok adam şey diyor
Abiler 3-0 mağlubuz hadi defans yapalim..bazi arkadaşlar diyor ki..forvetleri çikarmiş..pardon???balili çıktı kim girdi???musa girdi..musa ne dir???..hakan çıktı kim girdi??ofansa yönelik yasir girdi!!!sahada 2-0 dan sonra kimler vardi ofans olarak??yasir,demirkiran,ander son,musa kuş,ibrahim aydemir...bumu defansiv bi takim??daha adam ne yapsin???.bazi şeyleri görelim arkadaşlar..bu takim küme düşerse de normal..çünkü kapasite bu kadar!!!!..
Bundan iyisi ancak eski disiplin ile olur..ve sürekli yinede olmaz onu söyleyim!!!..birlik olalim oyunculari ve hocayi rahat birakalim adam çalişiyor daha napsin??..
Sanki şampiyonlar ligine katilacaktik gibi konuşanlar var..yabancilarin kala dişinda ..çok süper olsa sivass da oynamaz...
Bunlar gerçek lütfen kendimize gelelim!!
|