BİZİ YALNIZ BIRAKMAYIN
Turkcell Süper Ligi 2006-2007 Sezonunun ilk maçını yarın saat 20:00’da 4 Eylül Stadyumu’nda Gençlerbirliğiyle oynayacak olan Sivasspor’da Yönetim Kurulu Başkanı Mecnun Otyakmaz taraftarlara takımlarına destekte bulunmaları konusunda çağrıda bulundu.
Sivasspor Yönetim Kurulu Başkanı Mecnun Otyakmaz taraftarlara çağrıda bulundu.
Yarın 4 Eylül Stadyumu’da ligin güçlü ekiplerinden Gençlerbirliği ile yapılacak olan lig maçında taraftarların takımlarını en iyi şekilde desteklemelerini isteyen Başkan Otyakmaz, “Yarın ligdeki ilk karşılaşmamız olan Gençlerbirliği maçından galip ayrılmayı hedefliyoruz. Taraftarlarımızın bize bu maçta vereceği desteğin çok büyük önemi var. Bu maç lige iyi bir başlangıç yapmamız açısından büyük önem taşıyor. Geçtiğimiz sezon oynadığımız her iki maçta da galip geldiğimiz Gençler birliği karşısında yine yenilmemek için sahaya çıkacağız. Onlarda bu maça çok büyük önem veriyorlar. Ama bizim kendi sahamızda bu maçı oynayacak olmamız, büyük bir avantaj. Seyircimizin bu maçta bize gereken desteği vereceğini ümit ediyoruz” dedi.
TEMİZ BİR LİG İÇİN EL ELE
Sivasspor’un yeni sezonda da istenilen başarıyı yakalayacağından emin olduklarını belirten Yönetim Kurulu Başkanı Mecnun Otyakmaz, bütün Sivaslıların bu başarıya ortak olmalarını istedi. Sivasspor’un çok büyük bir camia olduğunu belirten Başkan Otyakmaz, “Biz birlik ve beraberlik içinde, centilmenlik ve gerçek spor anlayışıyla sevgisiyle, bütün spor severlere örnek olmalıyız. Bizim taraftarlarımız bu öz veriyi en iyi şekilde gösteriyorlar. Temiz bir lig için Sivassporlular olarak kendi üzerimize düşen görevi yerine getirmeliyiz” dedi.
Yeniülke
|