GÜÇ BİRLİĞİ YAPILMALI
Süperlig; vitrin demek, ülke gündemine oturmak demek, medyada boy göstermek demek, reklam demek, güç demek, para demek vs...
Benim sezinlediğim kadarıyla bizler kendimizi süper lige şartlandırdık. İkinci ve üçüncü lig'de ki çoşkumuz süper lige çıkınca kayboldu. Sanki her şey bitti gibi davranıyoruz. Halbuki asıl mücadele burada ortaya çıkıyor.
Komşumuz Kayseri'nin süper lig'de iki takımı var ve arslanlar gibi de mücadele ediyorlar. Tüm Kayseri tek yürek olmuş durumda.
Ama biz ise hala herşeyi yönetim'den bekliyoruz. Yönetim futbolcu alsın, bilet fiyatlarını düşürsün, onu yapsın bunu yapsın. Peki bizler ne yapıyoruz? Maçlara bile gitmiyoruz, gidenler ise film izler gibi maç izliyor. En azından trübünleri doldurarak takımımıza ve yönetimimize her zaman destek olduğumuzu gösterebiliriz.
Süper lig'de kalıcı olmak istiyor isek, tüm Sivas olarak desteğimizi göstermemiz gerekiyor. İster işadamı olsun, ister bürokrat, esnaf, vatandaş el birliği ile bu işi başarabiliriz.
|