Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

-->: GÜÇ BİRLİĞİ YAPILMALI
Alt 31.08.2006, 21:36   #21
gardasin.58
Yiğido

gardasin.58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

39 Mesajına 60 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 714 gardasin.58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart -->: GÜÇ BİRLİĞİ YAPILMALI

BU SAYFAYA DUSUNCELERINI YAZANLARIN HEPISINE FIKRINE KATILIYORUM BIZIM MILLET MALESEF LAFLA PEYNIR GEMISI YORUTMEYI SEVER LAF COK AMA IS ICRATA GELINCE KIMSEYI BULAMAZSIN LUTFEN BUGIBI DAVRANISLARDAN KACINALIM SIVASLIYIM DIYEN GERCEK SIVASLI GIBI DAVRANSIN HEMEN HEMEN HER ULKEDE SIVASLI VAR HER YERDE BIR KANPANYA BASLATALIM GUVENILIR 3 - 5 KISI BU GOREVI USTLENSIN BENCE OLMAYACAK IS DEGIL BOYLELIKLE KIMIN GERCEK SIVASLI KIMIN SADECE LAFLA SIVASLI OLDUGU BELLI OLUR HERKESE SELAMLAR
YUSUF SAHIN DANIMARKA
gardasin.58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
GÜÇ BİRLİĞİ YAPILMALI
Alt 02.09.2006, 11:42   #22
Dağcı
Usta Yiğido

Dağcı - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

99 Mesajına 134 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 883 Dağcı BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Ausrufezeichen GÜÇ BİRLİĞİ YAPILMALI

Süperlig; vitrin demek, ülke gündemine oturmak demek, medyada boy göstermek demek, reklam demek, güç demek, para demek vs...

Benim sezinlediğim kadarıyla bizler kendimizi süper lige şartlandırdık. İkinci ve üçüncü lig'de ki çoşkumuz süper lige çıkınca kayboldu. Sanki her şey bitti gibi davranıyoruz. Halbuki asıl mücadele burada ortaya çıkıyor.

Komşumuz Kayseri'nin süper lig'de iki takımı var ve arslanlar gibi de mücadele ediyorlar. Tüm Kayseri tek yürek olmuş durumda.

Ama biz ise hala herşeyi yönetim'den bekliyoruz. Yönetim futbolcu alsın, bilet fiyatlarını düşürsün, onu yapsın bunu yapsın. Peki bizler ne yapıyoruz? Maçlara bile gitmiyoruz, gidenler ise film izler gibi maç izliyor. En azından trübünleri doldurarak takımımıza ve yönetimimize her zaman destek olduğumuzu gösterebiliriz.

Süper lig'de kalıcı olmak istiyor isek, tüm Sivas olarak desteğimizi göstermemiz gerekiyor. İster işadamı olsun, ister bürokrat, esnaf, vatandaş el birliği ile bu işi başarabiliriz.

"Bir saniyesine bile hakim olamadığınız, hükmedemediğiniz bir hayat için, bir dünya için, bu kadar fırıldak olmanın anlamı yoktur."
Muhsin YAZICIOĞLU
Dağcı isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: GÜÇ BİRLİĞİ YAPILMALI
Alt 02.09.2006, 14:12   #23
yigido Atilla
Usta Yiğido

yigido Atilla - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

179 Mesajına 343 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 864 yigido Atilla FAZLA SÖZE GEREK YOKyigido Atilla FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart -->: GÜÇ BİRLİĞİ YAPILMALI

Alıntı:
1967_DERNEK_MUSTAFA Nickli Üyeden Alıntı
çatlı kardeşime ben şunu söylemek istiyorum bizlerin sivasa sivasspora nasıl destek çıktığımızı herkes biliyo biz zadece süper ligde değil 3 ci ligten beri sivassporumuzu destekliyoruz bizler iyi gün dostu değiliz bunu herkes iyi bile bunun lami cimi olmaz sivas yönetiminede her zaman destek çıkmışıktır çıkıyoruzda yanlız bilmediğin konu çok sivasta fazladan destekliyen taraftar yok bizler elimizden geldiği kadar güzümüzün ve maddi imkanlarımızın yettiği kadar ne pahasına olursa olsun her zaman sivassporumuzun yanındayız sivasspor yönetimide bizlere sahip çıkarsa çok iyi olur saygılarımla 1967

NOT=Mustafa Kardes 1967 genc traftarlar dernek görevlilerinin bütün yorum ve fikirlerini bu sitede cok dikkatli bir sekilde takip ediyorum cünkü resmi bir kurum asagida yazdigin bir cümle cok kafama takildi SIVASSPOR YÖNETIMIDE BIZLERE SAHIP CIKARSA COK IYI OLUR : Su cümlelerden ben sunu cikariyorum Sivasspor yönetimi .Bizim Dernegi Kaale almiyor bizleri Önemsemiyor bizlerle direk irtibata gecmiyor, bizde Sivassporun bir resmi kurumuyuz , ben yukaridaki cümlelerden bu anlami cikartiyorum yanlis yazdim ise lütfen düzeltin insallah ben yanilmisimdir . Tabiki sivasspor yönetimi kendi resmi bir dernegini desteklemeli bilgilendirmeli ve her konuda yardimci olmali hep birlikte hareket etmeli Taraftar takimin gelecegidir tarftarsiz bir takim düsünemiyorum..