Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

--->: 2 TRİLYON ÖDEME VAR !
Alt 13.09.2006, 20:57   #11
sivaslihakan
Usta Yiğido

sivaslihakan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

147 Mesajına 239 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 sivaslihakan ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart --->: 2 TRİLYON ÖDEME VAR !

surada 20000 üye var
varmisiniz hepimiz en az 50€ verelim sivasspora katkida bulunalim
sivaslihakan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 13.09.2006, 20:58   #12
sivaslihakan
Usta Yiğido

sivaslihakan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

147 Mesajına 239 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 sivaslihakan ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

1 milyon € eder buda sivassporumuzun baya isine yarar
sivaslihakan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 13.09.2006, 22:10   #13
SONMEZ
Usta Yiğido

SONMEZ - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

171 Mesajına 428 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 952 SONMEZ kann auf vieles stolz seinSONMEZ kann auf vieles stolz seinSONMEZ kann auf vieles stolz seinSONMEZ kann auf vieles stolz seinSONMEZ kann auf vieles stolz seinSONMEZ kann auf vieles stolz seinSONMEZ kann auf vieles stolz seinSONMEZ kann auf vieles stolz sein

AAAAHHHH...! MECNUN BAŞKANIM AHHHH...!!!

İÇİM YANIYORRRR...
İÇİMMMMMMMMMMMMMM...

ALLAH YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN...
AHHH... AH....
BİRAZ DA HEMŞEHRİLERİMİZ YARDIMCI OLSALAR YAAA...

İÇİM YANIYOR...
İÇİMMMMMMMMMM...

.
.
.
BİZ, İST. SİVASSPOR TARAFTAR DERNEĞİ OLARAK
KULÜBÜMÜZE BAĞIŞ YAPIYORUZ...
BİRİLERİ YALAKALIK OLARAK YORUMLUYOR...???
İŞTE BUNA DAHA DA

İÇİM YANIYOR...
İÇİMMMMMMMMMMMMMMMMMM...
AHHHH...AHHHHHH...

İÇİMİZ DAHA DA YANMADAN...
YÜREĞİMİZ DAHA DA SIZLAMADAN...
GERÇEKLERİ GÖRELİM VE SİVASSPORUMUZA SAHİP ÇIKALIMMMM...
LÜTFENNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN NN...

VARSIN YALAKALIK YAPIYOR DESİNLER...
HADİ BİR YALAKALIK TA SİZ YAPIN...
TAKIMIMIZA SAHİP ÇIKALIM...
SİVASIMIZA SAHİP ÇIKALIM...
SİVASSPORUMUZA DESTEK VERELİM...

LÜTFEEEEEEEENNNNNNNNNNNNNNN... .!!!!!!!!!!!!!!!!!!

BAŞKA SİVAS YOOOOKKKKK...!!!
BAŞKA SİVASSPOR YOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOKKK KKK...!!!
.
.
.
SONMEZ isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 13.09.2006, 22:39   #14
hakandemirezen
Yiğido

hakandemirezen - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

31 Mesajına 77 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 817 hakandemirezen isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

İST SİVASSPOR TARAFTAR DERNEĞİ OLARAK SİVASSPORUMUZA BİR TAKIM ELİMİZDEN GELDİĞİNCE MADDİ DESTEK OLDUK. BAŞKANIM MUSTA SÖNMEZİNDE SÖYLEMİŞ OLDUĞU GİBİ YALAKALIKLA SUÇLANDIK.BİZİ SUÇLAYAN ŞAHSİYETLER BU GÜN BU TOPİÇTE TÜM SİVASLILARI DESTEĞE DAVET EDEN YAZILAR YAZIYORLAR.YAPMIŞ OLDUĞUMUZ YARDIM YALAKALIK DEĞİL HER SİVASLININ YAPMASI GEREKEN BİR GÖREVDİ. BİZ SADECE GÖREVİMİZİ YAPTIK BUNLADA GURUR DUYUYORUZ.ŞİMDİ BİZLERİ YALAKALIKLA SUÇLAYAN ARKADAŞLARIMIZA SESLENİYORUM EĞER SİVASI VE SİVASSPORU SEVİYORSAN ELİNİ CEBİNE GÖTÜR DESTEĞİNİ YAP...YOK BENİM DESTEK VERECEK GÜCÜM YOK DİYORSANDA O ZAMAN DESTEK VERENEDE YALAKALAR DİYE HİTAP ETME...
Alt 13.09.2006, 23:04   #15
1967_DERNEK_MUSTAFA
Usta Yiğido

1967_DERNEK_MUSTAFA - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

50 Mesajına 99 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 957 1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

istanbulda yapılan sivasspor gecelerinde sivasspora bende şu kadar ondan bu kadar bundan bu kadar diyenler sadece laftaymış başkanımızdan tek bir ricamız var benden şu kadar ondan bu kadar şundan bu kadar deyipte destek çıkmayanların isminide bizlere verirseniz seviniriz isimleri açıklansın kim olduklarını tüm sivaslılar görsün duysun vede utansınlar utansınlar
1967_DERNEK_MUSTAFA isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: 2 TRİLYON ÖDEME VAR !
Alt 13.09.2006, 23:41   #16
sivaslıavukat
Tecrübeli Yiğido

sivaslıavukat - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

15 Mesajına 38 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 802 sivaslıavukat FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart -->: 2 TRİLYON ÖDEME VAR !

Herkesin elini taşın altına sokma zamanı geldi.Biz üzerimize düşen görevi henüz bir aylık bir dernek olarak layıkı ile yapmaya çalışıyoruz.

Meyve veren ağaç malesef taşlanıyor ancak bizler için sevindirici olan Sayın Genel Sekreterimiz ve Başkanımızın değindiği şahıslar olmasa iyi ile kötünün - çalışan ile yatanın - uğraşan ile taşlayanın farkı anlaşılmayacaktı.

Kurulduğumuz andan itibaren işimizden ailemizden feragat ederek gece yarılarına kadar madden ve manen emek verirken bu denli eleştirilmek vefasızlık boyutlarını aşıp emeğe saygısızlığa kadar ulaştı.

Malesef hemşehrilerimiz durumun ciddiyetinin farkında değiller idi umarım Sayın Klup Başkanımız takımımızın kritik durumunu tüm netliği , sertliği ve vehameti ile değerli hemşehrilerimize hissettirebilmiştir.

Biz her zaman Sivasımızın, Sivaslıyım diyenin ve Sivassporumuzun yanında olacağız , gölge edenler gölge etmeyin başka ihsan istemez.
Alt 14.09.2006, 08:59   #17
Arif Coşkun
Usta Yiğido

Arif Coşkun - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

138 Mesajına 217 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 992 Arif Coşkun isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Bu işler dışardan görüldüğü kadar kolay olmadığı ortada. Bizler dışardan,hep eleştiriyoruz neden şöyle olmuyor neden böyle olmuyor.? Dışardan herkes birer dahi kesiliyor,yol gösteriyor şöyle yapsın böyle yapsın fakat iş maddi yardıma gelince nedense kulaklar sağır olup, eller birtürlü cebe gitmiyor.(bu elbetteki bağış yapabilecek düzeydeki kişiler için)
Süper lige çıkmadan evvel hep şunu düşünürdüm,süper lige çıkınca İstanbul'da maç olduğun da bu seyirci nereye sığacak.Büyük takımlarla maç olduğunda özel bir uygulama yapıp fazla yer açarlarmı acaba derdim kendi kendime.
Ve o günleride gördük,ne yazıkki ne kadar yanılmışım. Süper lige çıktık,daha çok ilgi beklerken,olan ilgide kayboldu.Sanki beşkez şampiyonlar ligi kupasını almış gibi bir doymuşluk.Bunu anlamak zor! Bir kulübün maddi gelir kaynakları yoksa ayakta durmasıda zor. Başkanın çağrısı apaçık ortada.İleride çok sıkıntılı günler bizleri bekliyor. Yarın futbolcuların ücretleri ödenemediğinde sahaya çıkmıyoruz dediğinde ne yapılabilir.
Çok kalabalık bir kitlemiz olduğu söyleniyor ancak,kimse oralı olmuyor,kimse gerekli ilgiyi göstermiyor ne yazıkki.İlgi gösterende az. Daha geniş kitlelere nasıl ulaşılır,nasıl bu ilgi kazanılır bunun bir çözümü vardır sanırım. Başkanımızın görevi gerçekten zor.Kolay işler değil bunlar. İnşaallah işler olumlu gider gerekli olan herşey sağlanır.Allah yardımcınız olsun sayın başkanım.
Alt 14.09.2006, 09:40   #18
Bilmiyorum5
Tecrübeli Yiğido

Bilmiyorum5 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

7 Mesajına 12 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Bilmiyorum5 kann nur auf Besserung hoffen

Alıntı:
Bilmiyorum5 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
sımdı basta ıs adamları sıvasspordan kacıyor para vermemek ıcın bu hem ayıp .sivasda artık bıktı bu ıs adamlarından (genelden bahsedıyorum yardım edenlerde var ornek mehmet cpraz yanı)ıkıncı olarak bu sıtenın 20:000 kayıtlı uyesı var bunlardan hadı 10:000 bencıl davransınkı davranmaz bunlardan turkcell aracılıgıyla mesaj topla kardesım atıyorum bu 10:000 kısı sivasspor yardım yazıp 2255 e yollasın sıvassporun cebıne 10 ytl gıtsın 10:000 kısı bunu yaparsa 10 ytl ıle carp kı bu parayı aclık sınırında yasaynlar bıle verır ıyı bır gelır olur ayrıca bazıları bu mesajdan bende dahıl 6-7 tane gonderır yanı yeterkı yonetım bunu ıstesın arkadaslar
ıstanbulda bır gece duzenlenıyor gelenlerın hıc bırınden para toplanmıyor pıyongo yapın gece ıcın olan davetıyelerı parayla satın ıstanbulda sıvaslıların cok yasadıgı yerlerı dernekten ogrenıp oralara sıvasspor moboları koyun tescılllı urunler satılsın ama sunuda soylıyım sıvasda yasayan ınsanlar da ıc urunler satıldıgı halde ılgı gostermıyolar yanı nolucak bılmıyorum ama bence suan sıvassporun tek onemlı gelır kaynagı turkıye kupası dır alanyayı yenıp tur atlamamız lazım ve grup lara kalmamız lazım bunu basarırsak kulup 900 mılyar cıvarında bır gelır elde edecek gruptada 2 galıbıyet alsak en az 500 mılyarda oyle gelır ve 100 de tv gelırı toplam 1.5 trılyon eder tabı buyuk takımlarla yaparsdak gruplarda daha cokta gelırı seyırcı gelırı v.b yanı anlayacagınız tek kurtulus kapısı bana gore TURKIYE KUPASI DIR

BENCE YONETIM BU FIKIRLERIMI DUSUNSUN BANA MANTIKLI GELIYOR
Alt 14.09.2006, 10:16   #19
MeteTemizkan
Yeni Yiğido

MeteTemizkan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 MeteTemizkan Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart -->: 2 TRİLYON ÖDEME VAR !

takım kötü sonuçlar aldığı zaman herkes kendince yorumlar yapıyor. Ama iş deesteğe maddiyata geldiği zaman en az 10 km uzaklaşıyorlar.. Böyle taraftarlıkta olmaz Yiğido'luk da olmaz..... Yiğido dediğin takımını iyi günde desteklediği gibi kötü gününde de 100 misli desteklemesi gerekir.. Sivasspora fenerbahçe ma.çında başarılar diliyorum.......

"HOPLAMA ZIPLAMA OTUR YERİNE SİVAS SPOR GELİYOR ŞAMPİYONLUK NEYİNE"
:D

;) ANADOLU PLAKET & REKLAM ;)
MeteTemizkan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 14.09.2006, 11:25   #20
ozturkhalil
Yeni Yiğido

ozturkhalil - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1 Mesajına 2 kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 ozturkhalil isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

gardas yerden goge kadar haklisin bir kampanya baslatan nir kimse cikmiycakmi mesele site abonelerine her uyeye taban (20)ytl=gonlunde fazla vermek istiyen sivaslilar eminimki cogunlugu boyledirler sivassporumuz icin her seye variz onderlik yapacak bir kisi bekliyoruz ne olursunuz simdi duyarsiz kalanlar o sivasspor zor durumdayken isisden gecmis olur allah rizasi icin bir seyler yapalim biz avrupada sivasimizin ismi gectimi goksumuz gabariyor malesef bugun hic orali olmuyoruz arkadaslar boyle bir HIZMETI BEN BEKLEDIGIMGIBI TUM SIVASLILARDA BEKLIYORDUR BUNA YUREKDEN INANIYORUM HERKESE SELAMLAR FRASADAKI YIGIDOLAR BEKLIYORUZ
ozturkhalil isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla