Alıntı:
yigiter187 Nickli Üyeden Alıntı
yani birisi sivas bayrağını salladı diye 4.büyük olmayız herhalde.önce şampiyonluk yaşamk gerek formamıza bir tane yıldız diktirmek gerek.üstelik eminim bu kızı sivaslı kutlayanlar arasında bu yarışmayı daha önceden eleştirenler de vardır.sivaslı diye bu yarışmayı svecek değilim
|
Evet bu tür yarışmalara prensip olarak bende olumlu bakmıyorum,o konuda haklı olabilirsin,
Hasret'in şahsında Edirne'ye, İzmir (Torbalı'ya) karşı Sivas yarıştı. İşte bu noktada kendi prensibime de bir istisna yaratarak Sivas'ı bu illere karşı destekleme gereği duydum, bu Memleket sevgisinin bir gereğiydi ,Sivas lı olmanın gereğiydi, Sivasspor'lu olmanın bir gereğiydi, kaldıki bu yarışma bir oryantal Dansöz yarışması değil , bir ses yarışmasıydı ve sivas'ımız da Aşıklarıyla ,Türkücüleriyle Ülkemizde anılan ve övülen bir ilimiz değilmiydi ?
İşte bundan dolayı Hasret'in desteklenmesi birinciliğe taşınması gerekiyordu bu da Sivas lı hemşehrilerimin büyük bir bölümünün memleketine sahip çıkması ile gerçekleşti Edirne de İzmir'de Sivasımız karşısında geride kaldı, bir sivas lı olarak gurur duydum, onlar bu başarıyı yakalasalardı inan havalarından geçilmezdi ,
Ha şunu düşünebiliriz Sivas'lı hemşehrilerimizin bu olaydaki Sivaslılık duyguları sivasspor'umuzun maçlarına da yansısa daha iyi olmazmı ? elbette iyi olur,
İşte bu gibi birlikteliği sağlayan kültürel etkinlikler yavaş yavaş Sivasspora da stadlarada yansır inşallah....
Aşık'ına ,Türkücüsüne,Sanatçısına sahip çıkan bir Sivas ve Sivaslı arzuluyorum,
onları yakan olarak anılan değil...
Ben Sivas adının geçtiği ,makul olan her konuda bir sivaslı olarak destek vermeyi Sivas'ıma borç biliyorum...
Siz öyle düşünmüyormusunuz ?