Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Serbest Alan, Sivas Paylaşım, Sivas Forum, Sivaslılar > Kilitli Konular

Kilitli Konular Kilitlenmiş Konular

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Alt 11.01.2005, 12:43   #1
basayev58
Yiğido

basayev58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

144 Mesajına 541 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 basayev58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Arkadaslar, ben Yiğidolar olarak hangi takımlarla tribün kardesliği içinde olmamız gerektiğini, hangilerini kendimize rakip seçeceğimizi sebepleriyle belirleyelim derim.
Mesela Kayserispor'la olan ezeli rekabetimiz...
Karsıyaka'nın son zamanlarda camiasıyla üzerimize gelmesinin yeni bir rekabet yaratması...gibi...
Bizi deplasmanlarda hangi takımların iyi hangi takımların kötü karşıladığı...
Bu konularda yorumlarınızı bekliyorum...
Bu yorumlar taraftarımızı bilinçlendirmek ve genel ortamlarda(genel internet siteleri) ona göre hareket etmek yolunda önemli olacak...

İzmir'den Yalnız Kurt Basayev!!!
basayev58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 11.01.2005, 13:13   #2
serhankaburcuk
Usta Yiğido

serhankaburcuk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

30 Mesajına 39 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1314 serhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekannt

Valla hiçbir yerde iyi karşılanmıyoruz bu kesin; ama gittiğimiz deplasmanlarda polisler nedense bize çok iyi davranıyorlar ama içerideki maçlarda polisten yana sıkıntılarımız olduğu kesin....Ben yıllardır arkadaşlarımla beraber deplasmanlara giderim bilmiyorum yanılıyorsam onlar beni uyarsınlar heryerde düşman gibi karşılandık ama biz rakiplerimizi gayet iyi karşılıyoruz...Bundan 3 yıl evvel gümüşhanedoğansporla gümüşhanede bir maçımız vardı o maçtada çok küfür yemiştik ama maç sonunda bizi alkışlayıp göndermişlerdi şimdiye kadarki en centilmen uğurlandığımız deplasmandı...
serhankaburcuk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 11.01.2005, 13:17   #3
abcde
Yiğido

abcde - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2 Mesajına 2 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 abcde ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

sivaslının sivaslıdan başka dostu olmaz,alayı traş,en büyük biziz,boşuna ne kendimizi yoruyoruz hepsi aynı bizim için,SİVASSPOR ve diğerleri ok?
abcde isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 11.01.2005, 13:44   #4
ForzaSivas
Acemi Yiğido

ForzaSivas - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

3 Mesajına 9 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ForzaSivas ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

sakaryaspor Tatangalarla aramız çok iyi göztepe ile aramız iyi
ForzaSivas isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 11.01.2005, 14:19   #5
tamtam
Yeni Yiğido

tamtam - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 tamtam isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

KANDIRAMAZLAR BİZİ
SUSTURAMAZLAR BİZİ
ALEM BİLİYOR Kİ
EN BÜYÜK YENİÇERİ

ALAYINA HODRİ MEYDAN İNADINA YENİÇERİ
tamtam isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 11.01.2005, 15:01   #6
izmirliyigido
Gast

Yok öyle kardeş gurup düşman gurup. Bütün trübinler ve rakipler kardeşimizdir. Biz onları çiçeklerle karşılayalım, yenilsek bile alkışlarla gönderelim. Bir Yiğido'ya bu yakışır. Tüm Türkiye bizi öyle tanısın. Siz Sivas'ta misafirperverliğinizi gösterin yeter. Anlayan anlar.

Alt 11.01.2005, 15:54   #7
ahmetdmr
Yeni Yiğido

ahmetdmr - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4 Mesajına 6 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ahmetdmr isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Alıntı:
izmirliyigido Nickli Üyeden Alıntı
Yok öyle kardeş gurup düşman gurup. Bütün trübinler ve rakipler kardeşimizdir. Biz onları çiçeklerle karşılayalım, yenilsek bile alkışlarla gönderelim. Bir Yiğido'ya bu yakışır. Tüm Türkiye bizi öyle tanısın. Siz Sivas'ta misafirperverliğinizi gösterin yeter. Anlayan anlar.
Abi katılıyorum... Sivas'ın Sivas'lıdan başka dostu yok... Bunu hepimiz biliyoruz... Kime ne kadar dostumuz desekte bir mağlubiyetle küfüre devam ederler... Biz Sivas'a gelenlere hoşgörülü davranalım yeter... Zaten insan olan anlar, biz değil de onlar gidince bizi anlatsınlar... Mesela her gelen kafileye yönetimden de destek isteyerek çiçek vs. versek, küfür etmesek... Dostça bi maç izleyip , geri geldikleri yere uğurlasak... Son zamanlarda tribün terörü lazfının ağızlardan düşmediği ülkemizde ne kadar ihtiyacımız var buna bi bilseniz... İnanın buraya gelip bunu gören bütün takımların taraftarlarıda aynı uygulamayı şehirlerinde yapacaklardır, böylece Yiğidoların başlatmış olduğu sporda kardeşlik kıvılcımı tüm ülkeyi sarar... Nasıl sizce de hoş olmaz mı?
Biz tam bir Sivas'lı gibi gelene MERT'liğimi gösterelim, namertliğimizi değil... Gerisi onlara kalmış... Taş değiller ye anlarlar bişeyler...
Bir ata sözü var...;
"iyilik yap, iyilik bul..."

"FORZA SİVASSPOR"
ahmetdmr isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 13.01.2005, 16:22   #8
basayev58
Yiğido

basayev58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

144 Mesajına 541 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 basayev58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Alıntı:
ya bizde düsman olalım demedik...abi herseyi çarptıryorsun.sporda rekabet olmazsa yerinde sayarsın.Eğer ben onlardan daha iyiyim diyemiyorsan nasıl yarısacaksın rakiplerinle.Sonra elbette dost tribünler olacak.Bugün ankaragücü'nün denizli'deki maçına İzmir'den KSK lılar gidiyorsa bunun ne demek olduğu anlasılır.Her laf yanlıs anlasılıyor.Biz centilmen olmayalım demiyoruz ki...ama bütün rakipler ve tribünlerde kardesimiz değildir...Bunu Sivasspor'un bazı deplasmanlarında sivasspor taraftarına yapılanlarla açıkça görmek mümkün.Bunu demekle onlara onlar gibi davranalım demiyorum ama camia olarak tavrımızı koyup sahada ona göre mücadele edelim...Lütfen topicleri kafanıza göre yorumlayıp ona göre yorumlar yapmayın...
Saygılarımla...
basayev58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 13.01.2005, 23:35   #9
3YILDIZ
Acemi Yiğido

3YILDIZ - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1 Mesajına 1 kez Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 3YILDIZ isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

güzel bir topic olmus, önemli bir konu bence

tatangalarla ( sakaryaspor ) aramizin baya iyi oldugunu duymustum
bir ara. malum o trafik kazasi felan iki camiayi sikca bir araya getirdi !
hem bizim yardimimiz hemde sakarya deplasmaninda iyi karsilanmamiz
bunu belgeliyor !

ve tabiki fenerbahce spor kulübü haliyle( Baskan,Hoca, Bülent Uygun....)

baskada bilmiyorum ve duymadim, deplasmana giden arkadaslar
fikirlerini yazarlarsa iyi olur !
bi zahmet ...
3YILDIZ isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 14.01.2005, 00:33   #10
izmirliyigido
Gast

Alıntı:
basayev58 Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
ya bizde düsman olalım demedik...abi herseyi çarptıryorsun.sporda rekabet olmazsa yerinde sayarsın.Eğer ben onlardan daha iyiyim diyemiyorsan nasıl yarısacaksın rakiplerinle.Sonra elbette dost tribünler olacak.Bugün ankaragücü'nün denizli'deki maçına İzmir'den KSK lılar gidiyorsa bunun ne demek olduğu anlasılır.Her laf yanlıs anlasılıyor.Biz centilmen olmayalım demiyoruz ki...ama bütün rakipler ve tribünlerde kardesimiz değildir...Bunu Sivasspor'un bazı deplasmanlarında sivasspor taraftarına yapılanlarla açıkça görmek mümkün.Bunu demekle onlara onlar gibi davranalım demiyorum ama camia olarak tavrımızı koyup sahada ona göre mücadele edelim...Lütfen topicleri kafanıza göre yorumlayıp ona göre yorumlar yapmayın...
Saygılarımla...
Güzel kardeşim herşeyi çarpıtıyorsun derken neleri çarpıttım bir söyler misin? Birde bu konuda çarpıttığım birşey yok. Ahmetdmr kardeşim de aynı fikirde olduğunu beyan ediyor. Ben çarpıtılacak birşey de söylemiyorum ki? Dost taraftar, düşman taraftar diye birşey yok diyorum. Herkesi dost olarak görelim, alkışlarla uğurlayalım diyorum. Bize düşmanlık yapanlara ise aynısını yapmayalım, diğerlerine (iyi davranan takım taraftarlarına yaptığımız kadar olmasa bile) çiçeğimizi verelim maçta ve maçtan sonra küfür etmeyelim diyorum.

Hele hele Fair-Play ödülü için aday gösterilen 5 şehir kulübünden biri olmuşken bunu gerçekten iyi değerlendirelim diyorum.Tamam mı güzel kardeşim. Zaten bize de bu yakışır.

Konu Kapatılmıştır