Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Yeniçeriler

Yeniçeriler Yeniçeriler

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Merkez Tayfa-Marmara
Alt 15.06.2007, 08:57   #1
S.KUTLU
Acemi Yiğido

10 Mesajına 28 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 649 S.KUTLU Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart Merkez Tayfa-Marmara

Çok değerli abiler(kardeşlerim),çok değerli ablalarım(bacılarım) ve Sivaslı olmayıp Sivassporumuza gönül veren değerli misafirler.Şuan İstanbulda bir arkadaşımızın ofisinde grubumuzun önde gelenleri ve büyükleriyle yaptığımız toplantıda alınan bir kararı sizlerle paylaşmak zorundayız.Bu kararı açıklamadan önce,siz değerli insanlara şunu hatırlatmak isterim.Marmara bölgesinde 2 sene içersinde İstanbul 58 ve 346 Sivasspor Taraftarları adı altında toplanmaya çalışılmış ve başarılı olamamışızdır.Daha sonrasında çok güzel bir çalışma ile Marmara 58 Grubu ismi altında Marmara bölgesinde yaşayan yiğidoların bir araya gelmesi için toplanma kararı alınmıştır.Bu isim altında kendimizi %100 hazır hissediyoruz.Grubumuzun yarısı bize tribüncülüğü öğreten Yeniçerili(Yeniçeriler) abilerimizin devamı olan genç arkadaşlardan oluşmaktadır.Ayrıca bu abilerimizin devamı olarakta sivasta Merkez Tayfa ismi altında toplanan değerli genç kardeşlerimizde vardır.Bu değerli arkadaşlarımızdan Armağan kardeşimiz aynı yerden gelen kişiler aynı yerde olmalı düşüncesiyle bir arkadaşımıza fikir vererek birleşmek ve daha çok büyüyerek Merkez Tayfa ismini duyurmak daha iyi olur demiş.Az önce dediğim gibi şuan İstanbulda bir arkadaşımızın ofisinde bu konunun kararı netleşmiştir.Biz bundan sonra Sivasta bulunan Merkez Tayfaya bağlı olarak bu grubun Marmara Bölgesi temsilcileri olmayı kalbimizle kabul ediyoruz.Bu kararla birlikte eskiden geldiğimiz yere yakınlaşmış ve eskiden tribünlerde olan abilerimizden helal olsun sizlere övgüleriyle karşılaşmışızdır.Merkez Tayfa-Marmara ismi ile çalışmalara devam edeceğiz.Hayırlı olsun.

Bu başlığımız,bu sitede genel sayfamızdır.
S.KUTLU isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
--->: Merkez Tayfa-Marmara
Alt 15.06.2007, 09:15   #2
MarmarA
Acemi Yiğido

MarmarA - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

19 Mesajına 25 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 654 MarmarA Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart --->: Merkez Tayfa-Marmara

gebzeden her geldiğimizde değerli bir kardeşimiz istanbulda toplanmamızı sağlayacak bir yer ayarlıyor.teşekkür ederiz.dünden beri burdayız.açıklama bizler için iyi oldu.şuan mutluluğumuzu ve fikirlerimizi paylaşmak için sırayla bilgisayar başına oturacağız.bendende Şimdilik bukadar.allaha emanet olun.hayırlı uğurlu olsun tekrar.

bunuda ıspatlarız.

MERKEZ TAYFA-MARMARA
MarmarA isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 15.06.2007, 09:19   #3
AnTi-FeNeR
YASAKLI ÜYE

1 Mesajına 1 kez Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 AnTi-FeNeR Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

tebrıkler..istanbuldan boylesı calısmaların olması sevındırıcı..inş ıst kanadında buyuk bır kıtle ıle sivvassporumuzun yanında olursunuz
AnTi-FeNeR isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 15.06.2007, 09:20   #4
AnTi-FeNeR
YASAKLI ÜYE

1 Mesajına 1 kez Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 AnTi-FeNeR Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

istanbulda uyuyan devi uyandırmanız diliği ile
AnTi-FeNeR isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 15.06.2007, 09:32   #5
MarmarA
Acemi Yiğido

Alıntı:
AnTi-FeNeR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
istanbulda uyuyan devi uyandırmanız diliği ile
DEĞERLİ YORUMLARIN İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ ARKADAŞ.İSTANBUL ÖN PLANDA GÖZÜKSEDE BİZLER MARMARA BÖLGESİNİN GENELİ OLARAK ÇALIŞMALARIMIZI GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ.İSTANBUL DIŞINDANDA DESTEK OLDUĞU İÇİN ŞUAN MUTLUYUZ.HAYIRLI GÜNLER.
Alt 15.06.2007, 10:31   #6
merkez_emre
Usta Yiğido

merkez_emre - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

470 Mesajına 1.011 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 854 merkez_emre COK SEVILEN BIR KISImerkez_emre COK SEVILEN BIR KISImerkez_emre COK SEVILEN BIR KISI

Biz gerek gecen senelerde gerekse de bu sene istanbuldaki maclara gittigimizde karsılandıgımız manzara gercekten içler acısı idi....Biz ta sivas tan kalkıp gelmemize yorgun yorgun 90 dakka bagırmamıza ragmen İstanbulda oturan vede bir semtden öbür semte geçmeye erinenler oldugu sürece ben Tribünde olanlar dısında İStanbulda Sivaslı olduguna inanmıyorum...Vede Değerli Marmara grubundaki arkadasların abilerin kardeslerin buna duyarsız kalmayıp Bir olusum içine gitmesi beni gercekten cok sevındırdi..Artık ist ye maca gittiğimizde boş tribünler kısacası dogdugu memleketi bırakıp karsı takım tribune giden bi Sivaslı gencimiz olmaz inşallah...

Bu Birleşme umarım giderek yayılır hem istanbul un hemde Türkiyenin 4 bir tarafına yayılır..
Alt 15.06.2007, 10:49   #7
NAUGHTYBOY58
YASAKLI ÜYE

89 Mesajına 266 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 NAUGHTYBOY58 hat eine strahlende ZukunftNAUGHTYBOY58 hat eine strahlende ZukunftNAUGHTYBOY58 hat eine strahlende ZukunftNAUGHTYBOY58 hat eine strahlende ZukunftNAUGHTYBOY58 hat eine strahlende ZukunftNAUGHTYBOY58 hat eine strahlende ZukunftNAUGHTYBOY58 hat eine strahlende ZukunftNAUGHTYBOY58 hat eine strahlende ZukunftNAUGHTYBOY58 hat eine strahlende ZukunftNAUGHTYBOY58 hat eine strahlende ZukunftNAUGHTYBOY58 hat eine strahlende Zukunft
Standart -->: Merkez Tayfa-Marmara

Hayırlı Uğurlu OLsun MErkez_Tayfa Grubu Olarak Zaten Arkanızdaydık Çünkü Özünüzü ßiliyorduk ßundan SOnrada Çalışmalara ßizle ßeraber Ortak Olduğunuz İçin Sİzlere Teşekkür Ederim ßundan Sonra İstanbuldaki MAçlarda İnşallah Daha Güzel MAnzaralar Oluşur We MErkez_Marmara Dahada ßüyür Tekrar Hayırlı Olsun ßu Katılım ßizi Gercekten Cok Sewindirdi Arkadaşlar Güzel Günler ßizi ßeklior İnanın
NAUGHTYBOY58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 15.06.2007, 11:40   #8
MarmarA
Acemi Yiğido

Alıntı:
MarmarA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
MARMARA 58 GRUBU 24.06.2007 PAZAR GÜNÜ SAAT 19:30'DA İST.KADIKÖY İSKELESİNDE ''BİZ GERÇEĞİZ,İNANMAYANI YIKARIZ'' BULUŞMASI GERÇEKLEŞTİRECEK.BÜTÜN MARMARA BÖLGESİNDEKİ YİĞİDOLARI BEKLİYORUZ.GELMEK İSTEYEN BUYURSUN GELSİN.BU ŞART OLDU.ÇÜNKÜ BÖYLE İSTENİYOR.KOCAELİ(İZMİT),BİLEC İK VE İSTANBULDA BULUNAN GRUP İÇİNDEKİ ARKADAŞLARIMIZLA YAPAŞAYACAĞIMIZ GÜZELLİKLERİ KAÇIRMAYIN.

İSPATLARIZ.
diğer sayfadan alıntıdır.

BİZ DAHA HATAYA DÜŞMEYİZ.HER ŞEY SÜPER OLACAK.BU BAŞLIĞIMIZ GENEL BAŞLIĞIMIZ OLDUĞU İÇİN,BURDA BU KONUMUZDA YER ALSIN.TEŞEKKÜRLER...
Alt 15.06.2007, 13:47   #9
Army
Yiğido

Army - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

67 Mesajına 147 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 688 Army Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Öncelikle bizi kırmayıp fikirlerimizi değerlendirdiğiniz için çok teşekkür ederim... Emre arkadaşımızın dediği gibi istanbuldaki sivaslıların çoğu başka takımların sepmatizanlığını içerisinde buda bizleri üzmekte. Önümüzdeki sezon İstanbulda 5 deplasman maçımız olduğu için Merkez/Marmara oluşumu tam zamanında oldu. İnşallah grubumuz ve Sivassporumuz adına hayırlı uğurlu olur

YENİÇERİLER
Army isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 15.06.2007, 14:42   #10
velibircan
Usta Yiğido

velibircan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

501 Mesajına 1.274 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 822 velibircan ist ein wunderbarer Anblickvelibircan ist ein wunderbarer Anblickvelibircan ist ein wunderbarer Anblickvelibircan ist ein wunderbarer Anblickvelibircan ist ein wunderbarer Anblickvelibircan ist ein wunderbarer Anblickvelibircan ist ein wunderbarer Anblickvelibircan ist ein wunderbarer Anblick

ben bu oluşuma çok sevindim.ben istanbulda oturuyorum merkez tayfanın istanbul kolunun olmasını çok istiyordum fatih abide çok iyi bilir bu isteğimi mermerbeyde çok iyi bilir ..hatta ben bile girişimlerde bulunmaya çalıştım ama yaşım küçüktü gereken desteğide alamıyınca beni aşar dedim.ama şimdi abilerimin böyle bir girişimde bulunmasından sonra bana düşen abilerimin yanından ayrılmamak tüm organizasyonlarda birlik olmak.....

inşallah kadıköyde görüşücez tanışıcaz inanmıyanları yıkıcaz
.....
velibircan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Konu Kapatılmıştır