hak etmediler oyuncularımız.ancak kurallar gereği karşılık verdikleri için ve olayların dahada devam ettirilmesine neden oldukları için verilmiş bu ceza.sessiz kalsalardı oyuncularımız iyi olacaktı.ancak yinede ucuz kurtulduk.karar 2.haftadan sonra yapılsaydı önemli bir fenerbahce maçında olmayacaklardı.bu hafta kendi saha avantajını kullanırız.ama yinede hak etmediler bunları.kışkırtıldılar.kuralla ra saygılıyız.ama görüntülerden kışkırtıldıkları belli oluyor.
şuçu işleyen onlar cezayı yiyen sivasspor bu ne biçim iş sivas agelecekler sivasspor taraftarının takımını yenilsede yenilmesede destekleyecektir bundan çok eminim ve trabzonspor külübü ve trabzonspor camiasını şiddetle kınıyorum
arkadaslar ıyı hoş sivaspora ceza verdıler de trabzon spora hıc mı ceza yok boyle adaletsızlık olurmu sankı 4 eylul statyumunda kı seyırcıler sahaya atladı
Yazık Oldu ArkLar Gercekten Tranzonspora Ne oLdu Şimdi Ben o Tarafını Anlamadım Hani Ceza Vereceklerdi 5 Maç Ceza Alacaktı NERDEEEEEEEEEEEEEEEEEEE Hani Ceza
Yazık Oldu ArkLar Gercekten Tranzonspora Ne oLdu Şimdi Ben o Tarafını Anlamadım Hani Ceza Vereceklerdi 5 Maç Ceza Alacaktı NERDEEEEEEEEEEEEEEEEEEE Hani Ceza