Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Taraftar

Taraftar SivasSpor Taraftarı hakkında yorumlar

Seçenekler Arama Stil

Sevenimiz Yokmu
Alt 01.10.2007, 02:15   #1
ertan_58
Acemi Yiğido

ertan_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

8 Mesajına 28 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ertan_58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart Sevenimiz Yokmu

son günlerde tüm gazetelerde bizim icin yazılan haberlerin yorum sayfalarında kimsenin SİVASSPOR un sevmediğini görüyorum arkadaşlar başarı galiba yanlızlığıda beraberinde getiriyor bu günlerde daha fazla takımın yanında olmalıyız
ertan_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: Sevenimiz Yokmu
Alt 01.10.2007, 02:38   #2
Ultra sivasli
Yiğido

Ultra sivasli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

20 Mesajına 27 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 733 Ultra sivasli FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart -->: Sevenimiz Yokmu

TÜRKIYE BIZI KONUSUYOR GARDAS ÖNÜMÜZE GELENI PARCALIYORUZ SIMDI SIRADAKI GELSIN ALLAHIN IZNIYLE SU GS, FB ,BJK ,TRB SIVASTA FARKLI YENERSEK SEN O ZAMAN GÖR CÜNBÜSÜ INSALLAH HEPSINIDE DEGITACAGIZ, SIVASTA SIVASSPORUN BORUSU ÖTER SIVASTAN CIKIS YOK
Alt 01.10.2007, 03:18   #3
myway
Usta Yiğido

978 Mesajına 2.692 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1101 myway ist ein wunderbarer Anblickmyway ist ein wunderbarer Anblickmyway ist ein wunderbarer Anblickmyway ist ein wunderbarer Anblickmyway ist ein wunderbarer Anblickmyway ist ein wunderbarer Anblickmyway ist ein wunderbarer Anblick

Medyada sivasspor konusulmaya baslandi ama hala trabzonspor maciyla ilgili konusuluyor maalesef...
Haftaya kayserisporun da destegiyle liderligi aldigimizda sika sika konusacaklar . Konusmasinlar da goriyim
myway isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: Sevenimiz Yokmu
Alt 01.10.2007, 03:54   #4
sabri simsek
Acemi Yiğido

sabri simsek - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

10 Mesajına 13 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 675 sabri simsek Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart --->: Sevenimiz Yokmu

KONUSACAKLAR GARDASLAR KONUSACAKLAR BU BASARIYI DEVAM ETTIRIRSEK
BIR GUN ELBET KONUSACAKLAR.HEMDE HEP MANSETLERDE OLACAK
Alt 01.10.2007, 05:38   #5
albina58
Usta Yiğido

363 Mesajına 804 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 930 albina58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Önce kabahati kendimizde aramız gerekmektedir.
Lafı edilen kulüplerin,milyona varan kayıtlı,üye kartı,vb. muhtelif lisansları almış seyircileri ve bunlara parelel yazılı ve görsel basında takip eden izleyici topluluğu ile yakalanan reytingi göz önüne alındığında eleştirmek abes kaçıyor.
Günümüzde reyting uğruna orasını burasını açanlardan,karizmatik bilinen nice şahsiyetlerin yaptığı soytarılıkları hatırlarsak,toplum olarak kültürümüzünde yozlaşması sonucu,bu tarafta yapılan iyi şeylerin,anadolunun başkaldırısı maalesef kale alınmaz.
suçu kendimizde aramaya dönelim,önce kendimden birkaç anı ile başlamam galiba konuya açıklık getirebilir.Sivasspor'un 1989 lu yıllarda demirççelik divriği spor'u 14- 0 yendiği maçı seyrettim ve hala hatırlarım,aradaki kopukluktan sonra yakın zamanda deplasmanlı liğin yurdun 7 coğrafi bölgeyi kapsaması ile beraber,yani istanbula gelmesiyle beraber SİVASSPOR'un maçlarını kaçırmaz oldum.İst. deplasman maçlarının nerde ve ne zaman olduğunu öğrenmek içinde, bu site sayesiylede dostluklar kazandım hala devam ediyor.
Başka bir gerçeğinde ne yazıkki ispatınıda gördüm burda, genel panaromaya bakarak.Hemşerilerimiz arasında kısır çekişmelerin,koltuk kavgalarının,hasetliklerin.
Dernekleşme sürecinde anlamsız kavgaları,burdaki deplasman maçlarına sadece köstek olmak için gitmeyelimde vay efendim onlar adam olmasın diyenleri,vay efendim o var ben yokum, gibi onlarca örnek anlatılabilir.
Ne yazıkki şöyle bir çevremize bakdığımızda ermeniden yahudiden değil,karadenizli,trabzonlu,ri zelilerden örnek verecek olursak,adamlar sadece hemşerilik muhabbetinde, devlet dairelerinde iş bulmaktan,esnafın iş yapması için iki-üç semt yürüyerek oradan alışveriş yapmalarına çok güzel örnekler var.Bizlerin arasında tam tersine durumu gözlüyorum.
Sivasspor yönetiminde bir kaç yıl evveline kadar '' bunlar başarısız olsunda gitsinler'' diyeninden,yakında istanbul derneğin protesto gösterisi için ''5-10 kişi gitsinler piç olsunlar'' diyenleri duymadım değil.
Şikayet etmektenn çok evvela,
SİVASSPOR'A ÜYE OLDUKMU?
SİVASSPOR ÜYE KARTI ALDIK MI?
SİVASSPOR'DAN KOMBİNE ALDIK MI?
SİVASSPOR'A BİR BAĞIŞ YAPDIK MI?
Yazıp şikayet eden çoğu hemşerimiz,inanıyorum ki HAYIR diyecek
Evvela kabahati kendimizde arayalım,Önce çuvaldınızını kendimize batıralım sonra yorgan innesini batıracak başka birilerini buluruz.
Alt 01.10.2007, 09:02   #6
GrP_GARDAŞLAR
Yiğido

GrP_GARDAŞLAR - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

16 Mesajına 20 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 GrP_GARDAŞLAR ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

albina58 kardeşim çok güzel düşünüyorsun yorumlarına katılmamak onaylamamak elde deil aslında senin karşına ''hayır sen yanlış düşünüyorsun sivastaki hiçbir dernek ve grubun arasında en ufak bi çekişme rant kavgası yok.ve ayrıca her sivaslının cebinde emin ol bi sivasspor üye kartı mutlaka vardır sen bilmiyorsun''diye çıkışmayı isterdim ama neyazıkki seni doğrulamak zorundayım bizler sivas lılar olarak kendimize saygımız ve sevgimiz yokki başkasına saygımız sevgimiz olsun bu böle gelmiş böle gidemez diyeceğim ama umutsuzum.bu arda 20 kişil bursa taraftarınıda burdan alkışlamak ve tebrik etmek istiyorum 80 dakika takımlarını hiç durmadan desteklediler helala olsun.
Alt 01.10.2007, 09:06   #7
puar
Usta Yiğido

puar - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

357 Mesajına 678 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1250 puar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblick

dünde gördük bütün gece sivassporun macını bekledik en sona macı verdiler 6 saatlik programda 3 dk görüntüler 2 dk yorum bumu adalet ama bunlara inat sivasspor lider dedirteceğiz.
puar isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01.10.2007, 09:23   #8
alpbilal
Yeni Yiğido

2 Mesajına 2 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 alpbilal FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

herşey güzel olacak hep böyle oynayalım biz Şampiyon olalım geleni devirelim onlar vermesinler!avrupaya gidelim ordada ülkemizi temsil edelim onlar yine vermesinler biz yeterki oynayalım onlar vermesinler hatta vermemek için yayınlarını bile kessinler ama biz oynumuzu oynayalım onlar kafayı yesin...BİZ BİZİ SEVENİ ONKERE SEVERİZ
alpbilal isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01.10.2007, 16:28   #9
Lord1453
Yeni Yiğido

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Lord1453 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Herkese selamlar,
Aslında size çok uzaklardan Trakya'dan yazıyorum Lüleburgazlıyım.. Sivasla hiçbir bağlantım yok hatta hiç gitmedim ama bu sene başında forumunuza üye olmuştum arada bir takip ederim, içimde Sivaslılara karşı bir sempati var.. Umarım liderlik koltuğuna oturursunuz, dışardan bir yorum olarak, şuan herkes hayretle sizleri izliyor.. Tebrikler umarım böyle devam eder..
Lord1453 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02.10.2007, 02:26   #10
albina58
Usta Yiğido

363 Mesajına 804 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 930 albina58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Alıntı:
albina58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Önce kabahati kendimizde aramız gerekmektedir.
Lafı edilen kulüplerin,milyona varan kayıtlı,üye kartı,vb. muhtelif lisansları almış seyircileri ve bunlara parelel yazılı ve görsel basında takip eden izleyici topluluğu ile yakalanan reytingi göz önüne alındığında eleştirmek abes kaçıyor.
Günümüzde reyting uğruna orasını burasını açanlardan,karizmatik bilinen nice şahsiyetlerin yaptığı soytarılıkları hatırlarsak,toplum olarak kültürümüzünde yozlaşması sonucu,bu tarafta yapılan iyi şeylerin,anadolunun başkaldırısı maalesef kale alınmaz.
suçu kendimizde aramaya dönelim,önce kendimden birkaç anı ile başlamam galiba konuya açıklık getirebilir.Sivasspor'un 1989 lu yıllarda demirççelik divriği spor'u 14- 0 yendiği maçı seyrettim ve hala hatırlarım,aradaki kopukluktan sonra yakın zamanda deplasmanlı liğin yurdun 7 coğrafi bölgeyi kapsaması ile beraber,yani istanbula gelmesiyle beraber SİVASSPOR'un maçlarını kaçırmaz oldum.İst. deplasman maçlarının nerde ve ne zaman olduğunu öğrenmek içinde, bu site sayesiylede dostluklar kazandım hala devam ediyor.
Başka bir gerçeğinde ne yazıkki ispatınıda gördüm burda, genel panaromaya bakarak.Hemşerilerimiz arasında kısır çekişmelerin,koltuk kavgalarının,hasetliklerin.
Dernekleşme sürecinde anlamsız kavgaları,burdaki deplasman maçlarına sadece köstek olmak için gitmeyelimde vay efendim onlar adam olmasın diyenleri,vay efendim o var ben yokum, gibi onlarca örnek anlatılabilir.
Ne yazıkki şöyle bir çevremize bakdığımızda ermeniden yahudiden değil,karadenizli,trabzonlu,ri zelilerden örnek verecek olursak,adamlar sadece hemşerilik muhabbetinde, devlet dairelerinde iş bulmaktan,esnafın iş yapması için iki-üç semt yürüyerek oradan alışveriş yapmalarına çok güzel örnekler var.Bizlerin arasında tam tersine durumu gözlüyorum.
Sivasspor yönetiminde bir kaç yıl evveline kadar '' bunlar başarısız olsunda gitsinler'' diyeninden,yakında istanbul derneğin protesto gösterisi için ''5-10 kişi gitsinler piç olsunlar'' diyenleri duymadım değil.
Şikayet etmektenn çok evvela,
SİVASSPOR'A ÜYE OLDUKMU?
SİVASSPOR ÜYE KARTI ALDIK MI?
SİVASSPOR'DAN KOMBİNE ALDIK MI?
SİVASSPOR'A BİR BAĞIŞ YAPDIK MI?
Yazıp şikayet eden çoğu hemşerimiz,inanıyorum ki HAYIR diyecek
Evvela kabahati kendimizde arayalım,Önce çuvaldınızını kendimize batıralım sonra yorgan innesini batıracak başka birilerini buluruz.

Arkadaşlar yukarıdaki yazıdan yola çıkarak bu konuyu bir daha gündeme alma ihtiyacı hissettim.Geldiğimiz nokta itibariyle,SİVASSPOR'umuza daha hassas yaklaşmamız gerekiyor.Zira buralara çıkmak değil,buralarda kalıcı olmak daha önemli.Ne yapmalıyız,neler yapabiliriz diye detaylı düşünerek bu konuda projeler üretmeli ve teşvik etmeliyiz.
Ülke olarak günü birlik olaylara ve anlık sevinçlere alışık olduk çünki olaylar ve konular o kadar tez gündem değişiyor ki.Durum itibariyle,her deplasman giderinin milyarlar olması,futbolcu taksitlerinin ödenme zamanının yaklaşması,tesislerdeki personel ve daha bir çok ödemenin olması, kulübümüzü yakın zamanda zor günler bekliyor.Dikkat çekmek istediğim asıl konu budur.Bu konu çerçevesinde yukarıdaki yazıma ilave İŞADAMLARIMIZI kanalize etmek en büyük arzum.İşadamlarımıza nasıl kendimizi duyurabilir,sponsorluk ve değişik yollardan yardımlarını kanalize edebiliriz.
Bu günler hep böyle gitmez,ne oldum değil,ne olacam demek daha mantıklıdır.SİVASSPOR'umuz sayesinde kent olarak ismimiz duyulur,başta futbol olmak üzere çeşitli basın organlarında adımız sık sık anılırken,ilk başta bizim bu konuya sahip çıkmamız gerek.Kaldıki,siyasal arenada A.LATİF ŞENER'den sonra,ne kentimiz anılır oldu,nede eskisi gibi süksemiz kaldı.Zira trabzon-sivasspor maçı ile üzerimize oynanan oyun olduğu hissi hala içimde saklıdır,ileriki süreçte buda umuyorum ki tüm çıplaklığı ile ortaya çıkacaktır.
Kısaca değindiğim,anlatamadığım daha onlarca nedenlerden dolayı ilk başta bizler,doğduğumuz,doyduğumuz topraklara,elimizden gelen ölçüsünde bir şeyler yapmalı,Başkan MECNUN OTYAKMAZ sayesinde ilimizde tüttürülen bu bacasız sanayinin,uzun yıllar kentimizin ekonomik olarak yükselmesi ve kalkınmasına vesile olarak sürmesini arzuluyorum.
Haydi arkadaşlar iş işten geçmeden şimdiden birşeyler yapmanın,üretmenin zamanıdır.

Konu albina58 tarafından (02.10.2007 Saat 02:29 ) değiştirilmiştir.. Sebep: eksik yazılım
albina58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla