Alıntı:
Ss--58--Ss Nickli Üyeden Alıntı
İZMİRDEKİ İFTAR YEMEĞİ DÜZENLEYEN ARKADAŞLARIN DİKKATİNE;
BU İFTAR YEMEĞİNİ İZMİRDE BULUNAN EGE BÖLGESİ SİVASLILAR DERNEGİ FEDERASYONU ÇATISI ALTINDA BULUNAN SİVASLILAR DERNEKLERİNE FEDERASYON BAŞKANININTELEFONDA ULAŞIP EN KISA ZAMAN İÇERİSİNDE DERNEKLERİN SİVASLI ÜYELERİNE HABER VERİP 3 GÜN ,İÇERİSİNDE GEREKLİ ARAÇLARIN VE LİSTELERİN FEDERASYON BÜNYESİNDE YAPILMASINI ARZU EDİYORUZ.EN KISASI DİDİMDEYİZ İFTAR YEMEGİNDEN KİMSENİN HABERİ YOK
3 VEYA BEŞ KİŞİ İLE OLACAK DEĞİL GÖNLÜMÜZ EGE BÖLGESİNDE BULUNAN TÜM SİVASLILARIN BU ORGANAZSİYONA İFTAR YEMEGİNE KATILMALARINI ARZU EDİYORUM
İZMİRDE BULUNAN SİVASLILAR FEDERASYONLA İRTİBATA GEÇİN
SAYGILAR SUNUYORUM GÖRÜŞMEK ÜZERE
|
Kardeşim benim güzel söylüyorsunda, Ben Emin Karaçuha ile görüştüm fakat olay Federsayon bünyesinde veya Dernek bünyesinde gerçekleştirelecek bir yemek olayı değil. Bu sivasspor.com üyelerinin tanışma ve kaynaşma iftar yemeği olsun diye yola çıktık. Federasyonun düzenlediği yemeklerden genelde haberimiz olmuyor. Ama SİDAYDER'in bir İftar Yemeği var, onuda buradan duyuracağız.
Bu tertiplenen İftar hem site üyelerini hemde Sivas'lıları bir araya getirmek için yapılıyor. Umarım katılım çok olur.
.