-->: MAÇIN ARDINDAN..
digitürkten özetlerde seyrettim maçı çok tempolu bir maç olmuş, kazanabilecekken cok gol kacırınca beraberliğe razı olduk. Takımda yük bazı futbolculara fazla biniyor görünüyor. yedek oyuncularımızın daha fazla takıma katkı sağlaması gerekir, özellikle kanfory sylla,cvetkov,ilhan daha iyi olmalılar. Mehmet yıldız ve mohammed ali son maçlarda takımı sırtlıyor.aslında diallo nun yokluğunda murat smzgelmez onun yerini çok iyi doldurdu, onu tebrik ediyorum. gökhan bozkaya da artık çok çalışıp kontraatklarda baliliye eşlik eden isim olmalıdır.
milli maç arasını bu belirttiğim oyuncular çok iyi değerlendirmeliler, çünkü artık tüm takımlar sivas maçlarında daha konsantre oynayacaklardır, puan almamız artık daha da zorlaşacaktır, savunmaların daha da ön plana çıkacağı takımların eksiklerini her geçen gün daha da kapatacağını da unutmamamız gerekir.
devre arasına kadar ilk üçte bitirirsek sezon sonu da uefa hedefimizi kesinlikle tuttururuz, son yıllarda ilk turda puan dahi toplamadan elenen trabzondan çok daha iyi sonuçlar alacağımıza eminim, uefa da gruplara kalan larissa,helsingborg,aris,elfsb org gibi avrupada ismi duyulmayan takımlara artık SİVASSPOR da eklenece inşallah, bunu şimdiden görüyorum......
|